www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Miniszteri kitüntetés női ökölvívóinknak2009. márc. 31., kedd, 15:55Két női ökölvívónk is miniszteri elismerésben részesült múlt pénteken, a tavalyi évben elért eredményeiért.  Pezdány Edina, aki a Világbajnokságon bronzérmet szerzett, és Ducza Anita, aki szintén a világbajnoki III. helyezésért részesült a kitüntetésben. Az elismerést az Önkormányzati Minisztérium Márványtermében vehették át ünnepélyes keretek között.  Gratulálunk a lányoknak, és további sok sikert kívánunk a munkájukhoz! Forrás: Szuknai Zsuzsanna
A női ökölvívás helyzete a világban - ötkarikás álmok2009. márc. 29., vasárnap, 20:48A női ökölvívás az elmúlt évek eseményei után megérett arra, hogy akár szerepet kapjon a következő, londoni nyári olimpián. Az ökölvívás ugyanis az egyetlen olyan sportág az olimpiai játékok műsorán, amelyen csak a férfiak képviseltethetik magukat, a küzdősportok közül a női cselgáncs már 1992 óta, a női birkózás pedig 2004 óta szerepel hivatalosan az ötkarikás játékokon.
A kapitány vigyázó szemei2009. márc. 28., szombat, 13:14A napokban Hajdú-Bihar megyében járt az ökölvívó válogatott szövetségi kapitánya, hogy szemügyre vegye a sámsoni és a debreceni versenyzőket. Illusztris vendég vizitált csütörtökön a hajdúsági bokszolók körében: a három hónapja megválasztott szövetségi kapitány, Kovács László tette tiszteletét a hajdúsámsoni és a debreceni edzőteremben. A kapitány a tapasztalatairól és a közelgő versenyekről is beszámolt a Vasárnapi Naplónak. – Az utamnak az volt az elsődleges célja, hogy...
Papp László-díj öt fiatal ökölvívónak2009. márc. 25., szerda, 21:16Papp László születésének 83. évfordulóján, negyedik alkalommal adták át a legendás ökölvívóról elnevezett díjakat a legeredményesebb utánpótláskorú versenyzőknek. Az elismerést szerdán az Önkormányzati Minisztériumban, Papp László felesége és fia jelenlétében Török Ottó sportszakállamtitkár nyújtotta át a junior Európa-bajnoki ezüstérmes Harcsa Zoltánnak és Orsola Norbertnek, a junior Eb-harmadik Horváth Lászlónak és Völgyi Jenő Máriónak, valamint az ifjúsági világbajnoki ötödik Kanalas...
Somodi-akció - csak szavak...2009. márc. 24., kedd, 14:40A közöny kiütéssel győzte le a segítőszándékú összefogást. Röviden így foglalható össze az egykori Európa-bajnok, a nehéz helyzetben lévő Somodi Ferenc megsegítésére indított monokli.com – Küzdőtér közös akció.
Három év börtönt kapott a tolnai elnök2009. márc. 19., csütörtök, 20:45Három év börtönbüntetésre ítélte nem jogerősen a Tolna Megyei Bíróság csütörtökön a Tolna Megyei Ökölvívó-szövetség elnökét, akit emberölési kísérletben mondott ki bűnösnek – tájékoztatott a bíróság szóvivője. A vád szerint a férfi 2008. június 2-án Dombóváron, a Nyerges-tónál késsel támadt rá az ott tartózkodó feleségére és a vele lévő férfira. A nőt hastájékon, a férfit a karján sebesítette meg, az ügyészség szerint mindketten közvetlen életveszélyben voltak. Csullag Józsefné ...
Modern csarnokban készülhetnek a kecskeméti öklözők2009. márc. 18., szerda, 20:20Közel kétmillió forintos munka eredményeként ma délután átadták a kecskeméti ökölvívók felújított küzdőtermét. Az eseményen megjelent a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke is, aki azt mondta, nagyon sok egyesület irigykedhet most, mert még a válogatottnak sincs ilyen edzőterme.
MÖSZ: beszámoló közgyűlés március végén 2009. márc. 17., kedd, 15:46Elemzésről, értékelésről és a jövő szakmai és stratégiai terveiről is szó lesz az ökölvívó-szakszövetség beszámoló közgyűlésén, melyet 2009. március 28-án 10 órakor, az Aréna Szálloda Budapest 1143. Ifjúság útja.1-3. (volt Stadion Szálloda) „R” szintjén tartanak.
Nagy bajban az Európa-bajnok öklöző!2009. márc. 16., hétfő, 10:41Az egykor az európai ökölvívás szupernehézsúlyú trónját uraló Somodi Ferenc nehéz helyzetben van: az 53 éves rokkantnyugdíjas számára gyakran a napi betevő előteremtése is nehézséget okoz.
BoxingONE: Nem bírtak egymással 2009. márc. 16., hétfő, 10:20Igazi rangadóra került sor a BoxingONE Liga II. fordulójában: a Berettyóújfaluban megrendezett csapattalálkozón a „házigazda”, a négy ifit is felvonultató DVSC nagy küzdelem után, 7:7-es döntetlennel zárt a válogatott bunyósokat soraiban tudó Kecskeméti BC ellen.
Meglepő visszavonulás: abbahagyta a legfoglalkoztatottabb bíró2009. márc. 4., szerda, 20:08Beadta a lemondását, s ezzel egy felvelé ívelő pályát szakított meg a debreceni Serfőző Attila, akit az ország legjobb bokszbírói között tartanak számon. Az amatőr bokszbíró még onnan is ismerős lehet a monokli.com olvasói számára, hogy korábban névvel vállalta negatív véleményét Balzsay Károly januári győzelmével kapcsolatban. A civishir.hu interjúja.
Cigányhelyzet a bunyósoknál - interjú a DVSC elnökével2009. febr. 18., szerda, 09:12Országos téma a romakérdés, de mi a helyzet az ökölvívással? A bokszolóktól példát kell venni! - ezt a következtetést vontuk le, miután megbeszéltük a "cigánykérdést" Szabó Sándorral, a DVSC bokszcsapatának tulajdonos-menedzserével.

Szellő Imre az amarikai Wilson ellen lép ringbeA WBO nemzetközi bajnoka, a veretlen Szellő Imre is kötelek közé lép szombaton.
Három arany és négy bronz a magyar mérlegBefejeződött a 61. Bocskai István ökölvívó emlékversenyen. Eredmények szombatról.
Három döntős a 61. Bocskai emlékversenyenSzebb kezdést elképzelni sem lehetett volna a Bocskai elődöntői során.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek