www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Rijekában meccselnek ifi öklözőink2009. ápr. 15., szerda, 18:51Az április 16. és 19. között Rijekában kerül meg rendezésre a Franco Blagonic-emlékverseny Az ifi válogatott Metzger József szövetségi edző vezetésével szerdán utazik a horvát tengerparti városba. Nem tartott a kerettel kadet Európa-bajnok Móna Imre, aki korábbi, kisebb szívritmus-problémái miatt orvosi ellenőrző vizsgálaton vesz részt. A magyar ifjúsági válogatott a következő összeállításban utazik Horvátországba: Lakatos István (48KG, Kecskemét, 1991) Dobrádi Zsolt (51KG,...
Az amatőr boksz aktív nagyjai - Rau’Shee Warren2009. ápr. 11., szombat, 21:05Új sorozatot indítva az amatőr ökölvívás jelenlegi, aktív nagyjait szeretném bemutatni, akik idén a milánói világbajnokságon is nagyot alkothatnak, elsőként közülük az amerikaiak színes bőrű világbajnoka, a rendkívül gyors Rau’Shee Warren kerül nagyító alá.
Öt érem a Zlatko Hribic emlékversenyről2009. ápr. 10., péntek, 01:11Megkezdte ökölvívó válogatottunk a menetelést a Londoni Olimpia felé. A sikeres Bocskai Emlékverseny után ez volt az első nemzetközi megméretetése a "nemzeti 11"-nek.
Lendületben Somogyország öklözői2009. ápr. 8., szerda, 10:41A Somogy megyei ökölvívás felébredt majd’ két évtizedes Csipkerózsika-álmából: az elhivatott edzők által irányított kaposvári csapatok egyre nagyobb szerepet játszanak a korosztályos bajnokságokon, de Bogdán Dávid jóvoltából serdülő Európa-bajnoki medál is került a Ring SC Kaposvár birtokába. Az eredmények látványos javulása – a kimagasló szakmai munka mellett – nagymértékben köszönhető ifj. Süllős Gyula megyei bokszelnöknek, aki bőkezűen támogatja a térség ökölvívását.
Varga Miklós már zsákol 2009. ápr. 7., kedd, 17:34Dr. Nagy Tibor, a Kenézy kórház fül-orr-gégész főorvosa egy hónapja operálta meg az ökölvívó válogatott kiválóságát, Varga Miklós. Örömmel jelentjük, olimpikonunk szépen halad a gyógyulás útján, edzésprogramjában már nem csak futás, kerékpározás és erősítés szerepel, de teljes erővel püföli a zsákokat is. - Amikor a főorvos úr az orrműtét után azt mondta, hogy legalább hat hétre lesz szükség, mire újra teljes erőbedobással végezhetem az edzéseket, nem nagyon akartam elhinni. Úgy...
Somodi Ferencnél jártunk2009. ápr. 7., kedd, 11:16A monokli.com néhány hete hosszabb cikket közölt a nehéz anyagi helyzetben lévő egykori szupernehézsúlyú ökölvívó-klasszisról, Somodi Ferencről. Írásunk után többen is felajánlották segítségüket, pénzt utaltak át a ’85-ös budapesti Európa-bajnokság aranyérmesének. A felajánlások a Küzdőtér Magazin tulajdonosa, idősb. Perutek János számlájára érkeztek, aki vasárnap személyesen vitt el Somodi Ferenc részére az összegyűlt 153 ezer forintot.
BoxingONE: Megtört a jég - Cseh győzelem...2009. ápr. 5., vasárnap, 18:20Egészségesen harciasra sikerült a hétvégi BoxingONE találkozó, ahol a cseh Prostejov várta szorítóba az újonc lengyel Rybnik csapatát.
NOB: augusztusban döntenek a női ökölvívásról2009. ápr. 2., csütörtök, 23:09Augusztusban dönt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) végrehajtó bizottsága arról, hogy a női ökölvívás felkerülhet-e a 2012-es londoni nyári játékok programjába. A NOB csütörtöki tájékoztatása szerint a vb berlini ülésén határoz majd a kérdésben azután, hogy a programbizottság megtárgyalja, és véleményezi a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó Szövetség (AIBA) kérelmét. Az AIBA már 2005-ben felvetette a női boksz olimpiai programba vételét, ám akkor a NOB elutasította a kérést. A szervezet...
Lezajlott a MÖSZ közgyűlése - egységben a hazai ökölvívás2009. ápr. 1., szerda, 10:40Szombaton sikeresen lezajlott a Magyar Ökölvívó Szakszövetség éves közgyűlése Budapesten, az Arena hotelben.
Miniszteri kitüntetés női ökölvívóinknak2009. márc. 31., kedd, 15:55Két női ökölvívónk is miniszteri elismerésben részesült múlt pénteken, a tavalyi évben elért eredményeiért.  Pezdány Edina, aki a Világbajnokságon bronzérmet szerzett, és Ducza Anita, aki szintén a világbajnoki III. helyezésért részesült a kitüntetésben. Az elismerést az Önkormányzati Minisztérium Márványtermében vehették át ünnepélyes keretek között.  Gratulálunk a lányoknak, és további sok sikert kívánunk a munkájukhoz! Forrás: Szuknai Zsuzsanna

Queen of the Ring női nemzetközi ökölvívó versenyMárcius 25 és 26-án első alkalommal rendezik meg Kőszegen a Queen of the Ring női nemzetközi ökölvívó versenyt.
Nyert, de megszakadt GGG nagy sorozataVasárnap hajnalban New Yorkban rendezték a Golovkin-Jacobs meccsel fémjelzett bokszgálát.
Bellew legyőzte Haye-tAz év egyik legnagyobb meglepetése született meg szombat este Londonban.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
06:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
02:30 Sport 2 Ökölvívás
05:15 Sport M Mai helyzet
06:55 DIGI Sport 1 Reggeli Start
05:00 Eurosport 1 Kerékpár
03:00 Eurosport 2 Snooker
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek