www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Modern csarnokban készülhetnek a kecskeméti öklözők2009. márc. 18., szerda, 20:20Közel kétmillió forintos munka eredményeként ma délután átadták a kecskeméti ökölvívók felújított küzdőtermét. Az eseményen megjelent a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke is, aki azt mondta, nagyon sok egyesület irigykedhet most, mert még a válogatottnak sincs ilyen edzőterme.
MÖSZ: beszámoló közgyűlés március végén 2009. márc. 17., kedd, 15:46Elemzésről, értékelésről és a jövő szakmai és stratégiai terveiről is szó lesz az ökölvívó-szakszövetség beszámoló közgyűlésén, melyet 2009. március 28-án 10 órakor, az Aréna Szálloda Budapest 1143. Ifjúság útja.1-3. (volt Stadion Szálloda) „R” szintjén tartanak.
Nagy bajban az Európa-bajnok öklöző!2009. márc. 16., hétfő, 10:41Az egykor az európai ökölvívás szupernehézsúlyú trónját uraló Somodi Ferenc nehéz helyzetben van: az 53 éves rokkantnyugdíjas számára gyakran a napi betevő előteremtése is nehézséget okoz.
BoxingONE: Nem bírtak egymással 2009. márc. 16., hétfő, 10:20Igazi rangadóra került sor a BoxingONE Liga II. fordulójában: a Berettyóújfaluban megrendezett csapattalálkozón a „házigazda”, a négy ifit is felvonultató DVSC nagy küzdelem után, 7:7-es döntetlennel zárt a válogatott bunyósokat soraiban tudó Kecskeméti BC ellen.
Meglepő visszavonulás: abbahagyta a legfoglalkoztatottabb bíró2009. márc. 4., szerda, 20:08Beadta a lemondását, s ezzel egy felvelé ívelő pályát szakított meg a debreceni Serfőző Attila, akit az ország legjobb bokszbírói között tartanak számon. Az amatőr bokszbíró még onnan is ismerős lehet a monokli.com olvasói számára, hogy korábban névvel vállalta negatív véleményét Balzsay Károly januári győzelmével kapcsolatban. A civishir.hu interjúja.
Cigányhelyzet a bunyósoknál - interjú a DVSC elnökével2009. febr. 18., szerda, 09:12Országos téma a romakérdés, de mi a helyzet az ökölvívással? A bokszolóktól példát kell venni! - ezt a következtetést vontuk le, miután megbeszéltük a "cigánykérdést" Szabó Sándorral, a DVSC bokszcsapatának tulajdonos-menedzserével.

A MÖSZ reagált Rácz Félix szavairaA Magyar Ökölvívó Szövetség elnökségének hivatalos közleménye változtatás nélkül.
Rácz Félix: Csötönyi is mondjon leLegalább elgondolkodhatna a lemondáson a MÖSZ elnöke – mondta Rácz Félix.
Káté Gyula befejezte az amatőr ökölvívástA hétvégén befejeződött OB-n láthattuk utoljára amatőr mérkőzésen Káté Gyulát. Interjút.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek