www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Galántról érkezhet a Felix Promotion új bunyósa2010. okt. 25., hétfő, 01:42Ugyan még semmi sem dőlt el, de a monokli.com úgy értesült, hogy a galántai „Tomi Kid” Kovács Tamás lehet a Felix Promotion, reaktiválás utáni, második igazolása.
A spártai „Harcosok Klubja” következik Orosházán2010. okt. 22., péntek, 21:43November 20-án, Orosházán rendezi következő küzdősport gáláját a Gladiátor Rendezvényiroda Kft., méghozzá a Felix Promotionnel szorosan együttműködve. Az eseménnyel kapcsolatban egyre több információhoz jutunk, melyeket itt az ideje megosztani a monokli.com olvasóival.
TV ajánló: a szentesi gálá 18:15-től a SportTV-n2010. okt. 11., hétfő, 17:28Az indulatokat kavart szentesi küzdősport gála majd két órás összefoglalója 18:15-től a Sport2 tévében lesz látható. Ismétlés csütörtökön, 23 órától a Sport1-en.
Rácz Félix viszontválasza2010. okt. 10., vasárnap, 15:49Ahogyan Petrányi Zoltán válaszlevelét, úgy Rácz Félix viszontválaszát is változtatás nélkül közli a monokli.com oldal.
Petrányi vs Rácz Félix - a második menet: Nem szeretem a hazug embereket2010. okt. 9., szombat, 14:17Mint minden bokszmérkőzés, a Petrányi Zoltán vs. Rácz Félix „csata” is folytatódik a második menettel. Mint ismert, előbb Petrányi Zoltán gondolatait közöltük a szentesi gálával kapcsolatban, majd Rácz Félix levelét közöltük. Most Petrányi viszontválaszát adjuk közre, amely levelet most is tartalmi változtatások nélkül, az író elképzelései szerinti címmel jelentettük meg. Íme.
Hallgattassék meg a másik fél: Rácz Félix reagált2010. okt. 5., kedd, 11:43Az ökölvívásba visszatért Rácz Félix azzal a kéréssel fordult a monokli.com szerkesztőségéhez, hogy változtatás nélkül tegyük közzé levelét, melyben reagál a tegnap délután megjelent „Közös lónak túros a háta, avagy Petrányi vs. Rácz Félix” című írásra. Alább olvasható a nyílt levél.
Közös lónak túros a háta, avagy Petrányi vs. Rácz Félix2010. okt. 4., hétfő, 17:15Ha a szombati események egészét nézzük, örvendetes, hogy a magyarországi profi bokszról szóló beszámolók újra helyet kaptak a fősodratú médiumok híradásaiban. Azonban a legtöbb írásban hibásban volt feltüntetve a rendezvény hivatásos ökölvívó mérkőzéseit szervező vállalkozás neve. Szentesen ugyanis nem a Felix Promotion, hanem a Profibox Promotion volt az a cég, melynek égisze alatt megrendezésre kerülhettek a bokszmérkőzések.
Szili István november 20-án bokszol ismét2010. okt. 4., hétfő, 11:24A monokli.com információja szerint, a szentesi küzdősport gálán szombat este „hazatérő” Szili István (6 győzelem – 0 vereség) november 20-án, Orosházán lép legközelebb kötelek közé. A Felix Promotion 27 éves kőszegi ökölvívója valószínűleg Magyar-bajnoki címmérkőzésen vesz majd részt Bertók Róbert (Gladiátor Rendezvényiroda) következő gáláján, ellenfélként pedig Matolcsi József (Lauri Promotion) neve merült fel. A mérkőzésre – hasonlóan a szentesihez – Bertók...
Micsoda visszatérések! - egy remek boxgála Szentesen2010. okt. 3., vasárnap, 02:34Egy esztendő kihagyás után visszatért a küzdősportos-cirkusz Csongrád megye legszebb városába, Szentesre. A „Visszatérés” gála ökölvívó mérkőzéseinek képekkel illusztrált beszámolóját adjuk közre a monokli.com olvasóinak. Elöljáróban annyit, hogy a Gladiátor Rendezvényiroda, és a Profibox Promotion ismét nagyszerű rendezvényt hozott tető alá.
Mérlegeltek a szentesi „Visszatérés” gálán ringbe lépő ökölvívók2010. okt. 1., péntek, 21:36A Bertók Róbert által fémjelzett Gladiátor Rendezvényiroda Kft. szombat este küzdősport gálát rendez a szentesi Dr. Papp László sportcsarnokban, ahol a Profibox Promotion által szervezett ökölvívó mérkőzések résztvevői már pénteken mérlegre álltak.
Svájc helyett irány haza! - interjú Szili Istvánnal2010. szept. 21., kedd, 10:10Szili István már csak azért is megérdemli a figyelmet, mert Rácz Félix miatta tért vissza négyéves „nyugdíjából” a boksz világába. Az eddig ötből ötöt nyerő középsúlyú bunyós reméli, a Felix Promotion menedzseriroda támogatásával jelentős nemzetközi karriert futhat be.
Egy kicsit Szili Istvánról...2010. szept. 14., kedd, 10:58Több mint egy évtizedes bokszpályafutása új szakaszát kezdte meg Szili István 2010 őszén, amikor is a svájci mendzsmentet elhagyva, a Felix Promotionhoz igazolt. A két fél találkozásában és megegyezésében, kulcsfigurát játszott Karakó István, aki évekkel ezelőtt Kovács ”Vipera” Attilát mutatta be Rácz Félixnek.
Petrovics lesz Szili István „hazatérő” ellenfele2010. szept. 9., csütörtök, 13:07A monokli.com úgy értesült, hogy a Profibox Promotion versenyzője, a korábbi olimpikon Petrovics János (19 győzelem – 35 vereség) lesz az élete első hazai profibox mérkőzésére készülő Szili István (5 győzelem – 0 vereség) ellenfele. Mint arról korábban már beszámoltunk, az amatőr válogatott korábbi középsúlyú versenyzője Rácz Félix menedzselése mellett folytatja hivatásos pályafutását, és mutatkozik be hazai ringben. Szili jelenleg a gála helyszínén él, ugyanis a...
Rácz Félix visszatér - interjú a menedzserrel2010. szept. 9., csütörtök, 11:43Lapunk indulása után pár héttel, 2006 őszén bombaként robbant a hír, miszerint Rácz Félix hátat fordít az ökölvívásnak, és az élet más területein kamatoztatja üzletemberi tehetségét. A menedzser számos egyéb területen ért el sikereket, ám előbb a sportoz, most meg szeretet sportágához tér vissza – az elmúlt hetekban keringő keringő információknak megfelelően. Interjú.
Rácz Félix visszatér az ökölvívás világába2010. szept. 9., csütörtök, 11:23Négyéves távollét után visszatér a hivatásos ökölvívás világába Rácz Félix. A korábban Magyarországon ötször az év menedzserének választott szakember.

A MÖSZ reagált Rácz Félix szavairaA Magyar Ökölvívó Szövetség elnökségének hivatalos közleménye változtatás nélkül.
Rácz Félix: Csötönyi is mondjon leLegalább elgondolkodhatna a lemondáson a MÖSZ elnöke – mondta Rácz Félix.
Káté Gyula befejezte az amatőr ökölvívástA hétvégén befejeződött OB-n láthattuk utoljára amatőr mérkőzésen Káté Gyulát. Interjút.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek