www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Újabb egymenetes K. O. jön Nagy Sándortól?2012. ápr. 27., péntek, 13:26Szombaton nagyszabású „küzdősport-megmozdulás” lesz a győri Yakuza Fight Clubban, amelynek keretében tétmeccsen húz kesztyűt Nagy Sándor, a Felix Promotion cirkálósúlyú bunyósa, míg Kelemen Balázs, a klub másik veretlen bunyósa nyílt kesztyűs edzéssel hangol a májusi meccsére.
Az egymenetes K. O.-k magyar királya, Nagy Sándor2012. ápr. 2., hétfő, 14:44Nagy Sándor, a Felix Promotion ökölvívó-reménysége sikeresen túljutott egy szemműtéten, így hamarosan tovább javíthatja K. O.-mérlegét: a 29 éves bokszoló eddigi három mérkőzését rendre az első menetben befejezte.
Kelemen Balázs továbbra is hibátlan, már a 13. győzelménél jár2012. márc. 19., hétfő, 11:27Továbbra is hibátlan a profik között Kelemen Balázs, aki Pápán pontozással (40-36 arányban) bizonyult jobbnak Varga Rudolfnál.
A Régi-csapat nem tud a Kelemen meccsről2012. márc. 7., szerda, 09:04Kedden a Felix Promotion hivatalos sajtóközleményben bejelentette, miszerint március 17-én, Pápán, Kelelem Balázs – Régi Dániel összecsapást rendeznek. A meccsel kapcsolatban a Finnországban tartózkodó Petrányi Zoltán (Profibox Promotion) kért szót.
Megmaradt a félmillió, Régi-nóta jön Kelemennek2012. márc. 6., kedd, 12:58A magyar licencű nagyközépsúlyú bokszolók nem éltek a lehetőséggel és a felkínált félmillió forinttal, így Rácz Félixnek kellett ellenfelet keresnie Kelemen Balázsnak. A menedzser választása végül Régi Dánielre esett, a felek március 17-én Pápán csapnak össze.
Kelemen Balázs egyre jobb formában a pápai gála előtt2012. febr. 23., csütörtök, 18:16A Felix Promotion feltörekvő nagyközépsúlyú reménysége, Kelemen Balázs gőzerővel készül a március 17-i, pápai mérkőzésére, amely már 13. lesz az egyre hosszabb sorban.
Rácz Félix ellenfelet keres Kelemennek2012. febr. 2., csütörtök, 17:40A Felix Promotion feltörekvő nagyközépsúlyú reménysége, Kelemen Balázs az idei esztendőben „robbanthat”, hiszen a 2011-ben sikerrel megvívott öt mérkőzésével eljutott oda, hogy menedzsere, Rácz Félix már bátran gondolkodhat „nagyobb feladatokban” is. A Felix Promotion névadó tulajdonosa éppen ezért ellenfelet keres védencének.
Parázs meccs a nyílt edzésen2012. febr. 1., szerda, 14:24Kelemen Balázs remek hangulatú nyílt edzésen vett részt Szegeden, ahol kiderült, már a felkészülés közepén is kirobbanó erőben van.
Nagy Sándor végleges szerződést kapott Rácz Félixtől2011. dec. 19., hétfő, 17:58A Felix Promotion menedzseriroda két bunyósa, Kelemen Balázs és Nagy Sándor is győzelemmel zárta az érdi gálát, utóbbinak ez végleges szerződést is ért az FP-nél. Ahogyan ígérte, Kelemen Balázs (12–0, 10 K. O.–T. K. O.) nagyszerűen zárta az évet, hiszen bár hat menetre tervezték az érdi fellépését, még a második felvonás sem ért véget, midőn Mihalj Halast egy számolás után „kivette” a bíró a meccsből. A Kelemen kabátban formáció számára, a zenekar nevéhez hű...
Kelemen Balázs győzelemmel zárná az idei évet2011. dec. 16., péntek, 11:18A Toto-Box Promotion szombati, érdi boxgáláján a feltörekvő nagyközépsúlyú reménység, Kelemen Balázs (11 győzelem – 0 vereség) is kötelek közé lép. A kiadott program szerint a Felix Promotion bunyósának ellenfele Holai Balázs lesz, s a meccset hat menetre tervezik. „Tökéletesen érzem magam, fizikálisan és szellemileg is jól felkészültem” – jelentette ki a győri ökölvívó. „A novemberi meccsem után főleg a technikai részletek csiszolására, valamint a...
Rácz Felix: Ma Magyarországon nincs minőségi profi boksz2011. dec. 6., kedd, 18:07A professzionális ökölvívás minőségi hazai (in)aktivitását látva többen több helyen felvetették, hogy Rácz Félix miért nem tér vissza menedzserként, promóterként is a hazai bokszéletbe, és miért csak alkalmanként, egy-egy bunyós mellett vállal feladatokat. Honlapunk ennek próbált meg utánajárni.
Együtt a két Balázs: Kelemen és Bacskai egymással sparringol2011. nov. 30., szerda, 17:06Kelemen Balázs és Bacskai Balázs együtt is készül a közeljövő nagy feladataira: a Felix Promotion bunyósa az érdi fellépésére, a Vasas amatőr Európa-bajnoka pedig a magyar bajnokságra.
Kokó búcsúztatta Bertók Róbertet, Kelemen nyert2011. nov. 13., vasárnap, 14:02Bertók Róbert győzelemmel búcsúzott a ring világától a szentesi gálán, de a Felix Promotion védenceire sem lehetett panasz, elvégre Kelemen Balázs és Nagy Sándor is remek sikerrel jutott túl az estén.
Bertók Róbert, a búcsúzó bemutatkozó2011. nov. 10., csütörtök, 15:21Szombaton bemutatkozik a profik között, egyben elbúcsúzik az ökölvívástól Bertók Róbert. A Felix Promotion ökölvívó-üzletágának vezetője szervezőként és bokszolóként is igyekszik megállni a helyét Szentesen. Egyszerre lesz debütáns és búcsúzó Bertók Róbert a november 12-én 17 órakor kezdődő szentesi bokszgálán, aki életében először lép ringbe a profik között, illetve utoljára húz kesztyűt aktív bunyósként. „Régóta érlelődött bennem a búcsú gondolata, először még 2004-ben...
Szentesen szombaton húznak kesztyűt - Premier és búcsú egy meccsen2011. nov. 7., hétfő, 16:16November 12-én, vagyis most szombaton, immáron tizenegyedik alakalommal kerül megrendezésre a szentesi küzdősport fesztivál, amely gazdag programmal várja az ökölvívás, és a „rugósportok” szerelmeseit.

Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
23:00 Sport 1 Labdarúgás
21:00 Sport 2 Ökölvívás
21:10 DIGI Sport 1 Labdarúgás
23:00 Eurosport 1 Snooker
20:30 Eurosport 2 Gyorsasági motorverseny
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek