www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Matolcsi József új ellenfelet kapott2010. nov. 12., péntek, 16:22Jövő szombaton, Orosházán rendez küzdősport gálát a Felix Promotion és a Gladiator Organization. Az eseményen, a jelenlegi elképzelések szerint, tíz pár profi ökölvívó méri össze a tudását, melyről a monokli.com korábban már többször beszámolt. Jó hír, hogy immáron teljes a program, és – bár az élet mindig közbeszólhat – minden bunyósnak van már ellenfele. Friss információ, hogy a korábbi kétszeres nagyváltósúlyú WBF világelső Matolcsi József (27 győzelem – 13 vereség)...
Magyar ellenfele lesz Szili Istvánnak2010. nov. 11., csütörtök, 09:12Mint arról már korábban beszámoltunk, a jövő szombati orosházi küzdősport gála ökölvívó főmérkőzését a „Spártai”, Szili István (6 győzelem – 0 vereség) vívja. A legfrisebb hírek szerint, a Felix Promotion középsúlyú bunyósa Sümeges Krisztiánnal (1 győzelem – 0 vereség) csap össze, a tervek szerint 6 menetben. A másik kiemelt bokszmeccsen a galántai Kovács Tamás (17 győzelem – 0 vereség) igazi presztízs-küzdelmen vesz részt, hiszen a korábbi WBF...
Összeállt az orosházi „Elit Alakulat” gála ökölvívó programja2010. nov. 6., szombat, 11:15A Gladiator Organization és a Felix Promotion november 20-án, Orosházán rendez küzdősport gálát, melynek ökölvívó programja nagyon „sűrű” felhozatallal kedveskedik a legklasszikusabb szabályrendszer rajongóinak.
Rácz Félix már a jövő héten tárgyalhat a Bedák-testvérekkel2010. nov. 4., csütörtök, 08:11Nehezen ocsúdnak a kirúgásuk okozta sokkból a Bedák testvérek - írja a Blikk. A profi ökölvívó Zsoltot (27) és Pált (25) a múlt héten küldte el a nehéz gazdasági helyzetre hivatkozva az Universum Box-Promotion, a hamburgi székhelyű istálló vezetői még csak nem is tájékoztatták a bokszolókat.
Rácz Félix a Bedák-testvérek szerződtetésétől, valamint egy érdekes négyes tornáról2010. okt. 29., péntek, 18:50Tegnap minden magyar boxrajongót sokkolt a hír, miszerint az Universum Box-Promotion felbontotta a Bedák-fivérek, Zsolt és Pál szerződését. Az erről szóló cikkekben az érintettek arról beszéltek, hogy a német klub Rácz Félixet, az ökölvívásba nemrég visszatért menedzsert ajánlotta az elküldött sportolók figyelmébe.
Bertók Róbert lett a Felix Promotion ökölvívó üzletágának vezetője2010. okt. 29., péntek, 13:10Ahogyan azt Rácz Félix egy korábbi televíziós interjújában már sejteni engedte, Bertók Róbert kapja meg a karmesteri pálcát a Felix Promotion profi ökölvívással foglalkozó ágazatában. Ismerjük meg a szentesi szakembert közelebbről, bár azt azért hozzá kell tenni, hogy nem nagyon szorul bemutatásra.
Bedák Zsolt tárgyalni fog Rácz Félixszel2010. okt. 28., csütörtök, 11:52Az Universum Box-Promotion istállóból elküldött testvérpár, Bedák Zsolt (15 győzelem – 1 vereség) és Bedák Pál (8 győzelem – 0 vereség) egyelőre nem tudja, hogyan tovább, de még a németek is az ökölvívásba visszatért Rácz Félixet ajánlották neki. „Valósággal sokkol a döntés, egyelőre nem tudok semmit. Amint lehet, hazautazom, és átgondolom, miben hibázhattam. Az Universum vezetői felajánlották, beszélnek Rácz Félixszel arról, hogy esetleg az ő klubjában folytassuk, de...
Galántról érkezhet a Felix Promotion új bunyósa2010. okt. 25., hétfő, 01:42Ugyan még semmi sem dőlt el, de a monokli.com úgy értesült, hogy a galántai „Tomi Kid” Kovács Tamás lehet a Felix Promotion, reaktiválás utáni, második igazolása.
A spártai „Harcosok Klubja” következik Orosházán2010. okt. 22., péntek, 21:43November 20-án, Orosházán rendezi következő küzdősport gáláját a Gladiátor Rendezvényiroda Kft., méghozzá a Felix Promotionnel szorosan együttműködve. Az eseménnyel kapcsolatban egyre több információhoz jutunk, melyeket itt az ideje megosztani a monokli.com olvasóival.
TV ajánló: a szentesi gálá 18:15-től a SportTV-n2010. okt. 11., hétfő, 17:28Az indulatokat kavart szentesi küzdősport gála majd két órás összefoglalója 18:15-től a Sport2 tévében lesz látható. Ismétlés csütörtökön, 23 órától a Sport1-en.
Rácz Félix viszontválasza2010. okt. 10., vasárnap, 15:49Ahogyan Petrányi Zoltán válaszlevelét, úgy Rácz Félix viszontválaszát is változtatás nélkül közli a monokli.com oldal.
Petrányi vs Rácz Félix - a második menet: Nem szeretem a hazug embereket2010. okt. 9., szombat, 14:17Mint minden bokszmérkőzés, a Petrányi Zoltán vs. Rácz Félix „csata” is folytatódik a második menettel. Mint ismert, előbb Petrányi Zoltán gondolatait közöltük a szentesi gálával kapcsolatban, majd Rácz Félix levelét közöltük. Most Petrányi viszontválaszát adjuk közre, amely levelet most is tartalmi változtatások nélkül, az író elképzelései szerinti címmel jelentettük meg. Íme.
Hallgattassék meg a másik fél: Rácz Félix reagált2010. okt. 5., kedd, 11:43Az ökölvívásba visszatért Rácz Félix azzal a kéréssel fordult a monokli.com szerkesztőségéhez, hogy változtatás nélkül tegyük közzé levelét, melyben reagál a tegnap délután megjelent „Közös lónak túros a háta, avagy Petrányi vs. Rácz Félix” című írásra. Alább olvasható a nyílt levél.
Közös lónak túros a háta, avagy Petrányi vs. Rácz Félix2010. okt. 4., hétfő, 17:15Ha a szombati események egészét nézzük, örvendetes, hogy a magyarországi profi bokszról szóló beszámolók újra helyet kaptak a fősodratú médiumok híradásaiban. Azonban a legtöbb írásban hibásban volt feltüntetve a rendezvény hivatásos ökölvívó mérkőzéseit szervező vállalkozás neve. Szentesen ugyanis nem a Felix Promotion, hanem a Profibox Promotion volt az a cég, melynek égisze alatt megrendezésre kerülhettek a bokszmérkőzések.
Szili István november 20-án bokszol ismét2010. okt. 4., hétfő, 11:24A monokli.com információja szerint, a szentesi küzdősport gálán szombat este „hazatérő” Szili István (6 győzelem – 0 vereség) november 20-án, Orosházán lép legközelebb kötelek közé. A Felix Promotion 27 éves kőszegi ökölvívója valószínűleg Magyar-bajnoki címmérkőzésen vesz majd részt Bertók Róbert (Gladiátor Rendezvényiroda) következő gáláján, ellenfélként pedig Matolcsi József (Lauri Promotion) neve merült fel. A mérkőzésre – hasonlóan a szentesihez – Bertók...

Erdei Zsolt „székfoglalója”Erdei Zsolt kvázi „székfoglaló” üzenetét változtatás nélkül tesszük közzé.
Szellő Imre az amarikai Wilson ellen lép ringbeA WBO nemzetközi bajnoka, a veretlen Szellő Imre is kötelek közé lép szombaton.
Három arany és négy bronz a magyar mérlegBefejeződött a 61. Bocskai István ökölvívó emlékversenyen. Eredmények szombatról.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
14:30 Sport 1 Kézilabda
14:15 Sport 2 Póker
15:00 Sport M Hír-M
14:50 DIGI Sport 1 Szélkakas
14:45 Eurosport 1 Világkupa Németország Férfi második futam
14:45 Eurosport 2 Világkupa Kvitfjell Férfi downhill Norvégia
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek