www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Rácz Felix: Ma Magyarországon nincs minőségi profi boksz2011. dec. 6., kedd, 18:07A professzionális ökölvívás minőségi hazai (in)aktivitását látva többen több helyen felvetették, hogy Rácz Félix miért nem tér vissza menedzserként, promóterként is a hazai bokszéletbe, és miért csak alkalmanként, egy-egy bunyós mellett vállal feladatokat. Honlapunk ennek próbált meg utánajárni.
Együtt a két Balázs: Kelemen és Bacskai egymással sparringol2011. nov. 30., szerda, 17:06Kelemen Balázs és Bacskai Balázs együtt is készül a közeljövő nagy feladataira: a Felix Promotion bunyósa az érdi fellépésére, a Vasas amatőr Európa-bajnoka pedig a magyar bajnokságra.
Kokó búcsúztatta Bertók Róbertet, Kelemen nyert2011. nov. 13., vasárnap, 14:02Bertók Róbert győzelemmel búcsúzott a ring világától a szentesi gálán, de a Felix Promotion védenceire sem lehetett panasz, elvégre Kelemen Balázs és Nagy Sándor is remek sikerrel jutott túl az estén.
Bertók Róbert, a búcsúzó bemutatkozó2011. nov. 10., csütörtök, 15:21Szombaton bemutatkozik a profik között, egyben elbúcsúzik az ökölvívástól Bertók Róbert. A Felix Promotion ökölvívó-üzletágának vezetője szervezőként és bokszolóként is igyekszik megállni a helyét Szentesen. Egyszerre lesz debütáns és búcsúzó Bertók Róbert a november 12-én 17 órakor kezdődő szentesi bokszgálán, aki életében először lép ringbe a profik között, illetve utoljára húz kesztyűt aktív bunyósként. „Régóta érlelődött bennem a búcsú gondolata, először még 2004-ben...
Szentesen szombaton húznak kesztyűt - Premier és búcsú egy meccsen2011. nov. 7., hétfő, 16:16November 12-én, vagyis most szombaton, immáron tizenegyedik alakalommal kerül megrendezésre a szentesi küzdősport fesztivál, amely gazdag programmal várja az ökölvívás, és a „rugósportok” szerelmeseit.
A „Bajnok” helyett felhozó meccs jön Kelemen Balázsnak2011. okt. 27., csütörtök, 18:27Az eredeti tervekhez képest egy hónappal később, november 12-én visszatér a ringbe a legutóbb június 11-én bunyózó Kelemen Balázs.
Kelemen Balázs a „yakuza harcos”2011. szept. 27., kedd, 13:18Bemutató edzést tartott Győrben Kelemen Balázs, aki azt is megtudta, a Yakuza Fight Club arca lesz a megyeszékhelyen.
„Vasárnapi Kakaskodás” - teljes ökölvívó eredménylistával2011. aug. 30., kedd, 18:57Egy néhány nappal ezelőtti remek, sikeres rendezvényhez kanyarodunk mostani írásunkban vissza.
Matolcsi ismét nyert2011. aug. 22., hétfő, 11:29Ismét nyerni tudott Matolcsi József, a WBF szövetség korábbi kétszeres nagyváltósúlyú világelsője. A hajdúsági ökölvívó hosszú, négy meccses sikertelenségi szériát zárt le vasárnap, Szentesen, ahol Orsós Lajos ellen lépett ringbe egy 4 menetes mérkőzésen. Matolcsi 40-35 arányban, pontozással diadalmaskodott, vagyis az összes menetet megnyerte. A 35 éves sportoló új rekordja: 30 győzelem, 16 vereség és 1 döntetlen. A rendezvényen szintén győzelmet aratott a feltörekvő középsúlyú...
Máté Ádám pontozással győzött a debreceni gálán2011. aug. 14., vasárnap, 11:40A Felix Promotion 20 éves nagypehelysúlyú öklözője, Máté Ádám pontozással győzte le a nyíregyházi Kassai Ignácot a debreceni Főnix csarnokban megrendezett küzdősportgálán.
Kelemen Balázs - Tengerszemben az egészségért2011. aug. 5., péntek, 18:42Orrsövényműtétét követően elkezdte az alapozást Kelemen Balázs, aki a pihenőidejében belekóstolt a hegymászás szépségeibe is. Nem sokat pihent az orrsövényműtétét követően Kelemen Balázs, a Felix Promotionnel együttműködő veretlen nagyközépsúlyú bunyós. „Négy hete operálták, három héttel utána pedig felhívtam az orvost, hogy szeretnék alapozni – mesélte a bokszoló. – Azt mondta, már nem tud bevérezni az orrom, így mindent csinálhatok, csak ütést nem kaphatok rá. Így...
Kelemen Balázs: műtét a nyári szünetben2011. júl. 8., péntek, 12:12A Felix Promotion nagyközépsúlyú versenyzője, a veretlen Kelemen Balázs (10 győzelem – 0 vereség) tegnap orrsövény-műtéten ment keresztül a budapesti Állami Egészségügyi Központban. A győri ökölvívó elmondta, hogy már régóta nem kap rendesen levegőt, ami egy hosszabb menetszámú mérkőzésen bizonyosan hátrányosan érintette volna. „Megbeszéltem Rácz Félixszel, hogy kihasználom a nyári szünetet, és túlesek ezen a régóta esedékes beavatkozáson” – fogalmazott...
Bertók Róbert kibékítette Rácz Félixet és Petrányi Zoltánt2011. jún. 23., csütörtök, 17:55A profiboxot követő olvasókban minden bizonnyal élénken él a tavaly októberi szentesi küzdősport gálát követően kialakult Rácz Félix kontra Petrányi Zoltán vita. Az éles, nyílt levelek útján vívott, időnként személyeskedésektől sem mentes „csörte” már a múlté, és a két üzletember – mintegy bizonyítva, hogy mindketten a békés párbeszédet és a korrekt együttműködést preferálják - a napokban békülési szándékkal (is) találkozott egymással.
Kelemen Balázs kiütéssel nyerte 10. meccsét2011. jún. 12., vasárnap, 14:24A Felix Promotion nagyközépsúlyú reménysége, a győri illetőségű Kelemen Balázs is kötelek közé lépett egy szombat esti boszniai ökölvívó gálán, ahol tovább gyarapította győzelmei számát.
Egy kis olasz meló2011. jún. 10., péntek, 11:29Giuseppe Laurival, az EBU-címmeccsre készülő olasz bunyóssal gyakorolt közösen Máté Ádám, a Felix Promotion ifjú tehetsége. Rutinos edzőpartner segítségével hangolhatott második profi mérkőzésére Máté Ádám, a Felix Promotionnel együttműködő ifjú bokszreménység. A profik között május 20-án elsőmenetes T. K. O.-győzelemmel bemutatkozó kiskönnyűsúlyú bunyós a hazánkban élő Giuseppe Laurival (51–7, 31 K. O.–T. K. O.) gyakorolhatott együtt. Lauri június 18-án Olaszországban küzd ...

Világranglista a célKis Máté meccse, valamint Kispál-Görbics összecsapás február 16-án.
Gassiev lesz Usyk ellenfeleKialakult a cirkálósúlyú szupertorna, a World Boxing Super Series (WBSS) döntője, ahol mind négy jelentős vb-öv terítékre kerül.
GGG/Canelo II május 5-énHivatalosan is bejelentették, miszerint május 5-én ismét megküzd egymással Gennady Golovkin és Saul Alvarez.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
19:00 Sport 1 Kézilabda
19:00 Sport 2 Tenisz
17:40 DIGI Sport 1 Labdarúgás
19:00 Eurosport 1 Északi sí
18:00 Eurosport 2 Labdarúgás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek