www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Két győzelem és egy remi2011. máj. 22., vasárnap, 18:59A Felix Promotion három öklözője is ringbe szállt pénteken a „Toto Boksz Klub” által rendezett edzőtermi bokszrendezvényen, ahol Kelemen Balázs és Máté Ádám látványos idő előtti győzelmekkel kápráztatták el a helyi közönséget.
Profibox: felemás eredmények a Felix Promotion bunyósaitól2011. máj. 20., péntek, 19:04Péntek délután több hivatásos ökölvívó mérkőzést rendeztek Budapesten, a „Toto Boksz Klubban”. A helyszínről kapott rövid tájékoztatás szerint Kelemen Balázs (9-0-0) és Máté Ádám (1-0-0)már az első menetben kiütéssel diadalmaskodott Vécsei Péter, illetve Mészáros Tibor fölött, ám a harmadik Felix Promotion bunyós, Pintye Szabolcs (6-0-1) „csak” döntetlent ért el a Fazekas László ellen vívott négy menetes mérkőzésen.  Máté Ádám mérkőzése - videó...
Kelemen, Pintye és Máté pénteken kötelek közé lép2011. máj. 19., csütörtök, 10:08A Felix Promotion három öklözője, Kelemen Balázs, Pintye Szabolcs és Máté Ádám is ringbe száll pénteken a Kiss „Totó” Zoltán által szervezett edzőtermi eseményen.
„Tomi Kid” ajánlatot kapott Jürgen Brähmer pótlására2011. máj. 18., szerda, 16:08Érdekes megkeresést kapott kedd késő este a Felix Promotion Angliából: Frank Warren csapata világbajnoki címmérkőzésre szóló lehetőséget kínált Kovács Tamás számára Nathan Cleverly ellen.
Profizmusból a profi övért - Kelemen Balázs2011. máj. 12., csütörtök, 02:05Nagyszerű tapasztalatokkal zárta a magdeburgi SES-istállónál való edzőtáborozását Kelemen Balázs (8–0, 7 K. O.–T. K. O.). A Felix Promotionnel együttműködő nagyközépsúlyú bokszoló az ellesetteket hasznosítva szeretné mihamarabb célba venni valamelyik nagy szervezet interkontinentális bajnoki övét.
Kelemen Balázs németországi edzőtáborban2011. máj. 2., hétfő, 12:25Az Európa-bajnok Lukas Konecnyvel közös magdeburgi edzőtáborozásra utazott el Kelemen Balázs, a Felix Promotionnel együttműködő nagyközépsúlyú ökölvívó. Fejlődését elősegítendő, Kelemen Balázs hétfőtől a következő két hétben németországi edzőtáborban vesz részt, ahol többek között Lukas Konecnyvel, az SES-istálló nagyváltósúlyú bunyósával készül. Konecny május 27-én a francia Hussein Bayram ellen másodszor teszi kockára az EBU nagyváltósúlyú övét, illetve megpróbálja megszerezni a WBO...
Új arc a Felix Promotion csapatában2011. ápr. 18., hétfő, 17:08Újabb taggal bővült a Felix Promotion dinamikusan bővülő bokszcsapata: Bertók Róbert a közelmúlt hagyományaihoz híven hárommeccses próbaszerződést ajánlott a 20 évesen az amatőrök közül a profikhoz átálló Máté Ádámmal.
Újra csatában a „Ragadozó”, Mészáros András2011. ápr. 16., szombat, 01:48A Felix Promotionnél kezdi újra bokszkarrierjét Mészáros András, akivel hárommeccses próbaszerződést kötött az iroda.
Pintye visszatért, Belinszky nyert, Dzila elbukott2011. márc. 21., hétfő, 14:51Remek rendezvényt hozott tető alá az L.P Promotion szombat este, Érsekújváron, ahol egy tucat hivatásos ökölvívó mérkőzésnek tapsolhatott a telt házas publikum. Az eseményen felvonultatott fény és hangtechnika az eddigi legjobb volt, amit északi szomszédunknál boxgálán láthattunk, de a ringben látottakra sem lehetett panasz.
Pintye Szabolcsnak már hiányzott a boksz körüli pezsgés 2011. márc. 17., csütörtök, 22:24Pintye Szabolcsot (5-0-0; 2 KO) közel három és fél éve láthatta utoljára a nagyközönség a szorítóban. Az akkoriban még a pályafutása elején járó bunyós számára Szlovákia volt az utolsó fellépés helyszíne, ugyan korábban szó volt arról, hogy azt követően ringbe száll Dániában Christian Bladt ellen, illetve Budapesten Petrovics János ellen, végül azonban ezek az összecsapások elmaradtak.
Pintye Szabolcs szombaton tér vissza2011. márc. 17., csütörtök, 11:43Nemrég hivatalosan is bejelentésre került, hogy a Felix Promotionnel három meccses próbaszerződést kötött Pintye Szabolcs (5 győzelem – 0 vereség), aki három és fél év után döntött a visszatérés mellett. Nos, a tényleges visszatérés nem várat sokáig, ugyanis a régi-új felixes bunyós szombaton, a felvidéki Érsekújváron húz kesztyűt, ahol a Kiss „Toto” Zoltán által menedzselt Galyas Árpád (1 győzelem – 0 vereség) lesz az ellenfele. Érdekesség, hogy Pintye 2007-ben,...
A Felix Promotion megvált Szili Istvántól2011. márc. 16., szerda, 15:50Az eddigi három mérkőzés tapasztalatait figyelembe véve a Felix Promotion úgy döntött, nem hosszabbítja meg Szili István „próbaszerződését” – közölte a vállalkozás. A közel féléves közös együttműködés alatt a „Spártai” Szentesen, Orosházán és Frenkendorfban lépett szorítóba. Az iroda minden munkatársa ezúton kíván sok sikert Szili Istvánnak karrierje folytatásához. A középsúlyú ökölvívó hivatásos rekordja: 8 mérkőzés, 8 győzelem!
Régi-új bokszoló a Felix Promotionnél - Pintye reaktiválta magát2011. márc. 4., péntek, 21:14A Felix Promotion bejelentése szerint közel négy év után újra kesztyűt húz Pintye Szabolcs, aki 2006-ban az iroda „aranykorszakában”, két meccs erejéig, volt már Rácz Félix bokszolója.
Kelemen: 2-3 hét pihenő2011. febr. 28., hétfő, 17:57Szerencsésnek mondhatja magát a veretlen nagyközépsúlyú Kelemen Balázs (8 győzelem – 0 vereség), ugyanis hétfő délután kiderült, nem kell megműteni a pénteki nyitrai profibox gálán megsérült karját. Mint arról már beszámoltunk, a Felix Promotionnel szerződött sportoló a Kiss Zoltán Jr. elleni TKO-val megnyert összecsapás első menetében bicepszsérülést szenvedett a jobb karjában, és úgy tűnt, elkerülhetetlen a műtét. Szerencsére a mai ultrahangos vizsgálat kiderítette, hogy az...

Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.
Egedi Renátó szórakoztatni szeretneEgedi Renátó nem csak megnyerni szeretné a WBO övet, hanem szórakoztatni a közönséget.
Szeptember 15-én, Várpalotán kezd a Felix PromotionSzeptember 15-én Várpalotára várja a ökölvívó rajongókat a Felix Promotion.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
20:00 Sport 1 Labdarúgás
20:30 Sport 2 Labdarúgás
21:15 Sport M Mai helyzet
20:30 DIGI Sport 1 Rögbi
20:00 Eurosport 1 Snooker
21:00 Eurosport 2 Olimpiai játékok
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek