www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Izgalmas küzdelmek a Békés megyei harcművész bajnokságon2015. máj. 4., hétfő, 17:37A három napos hosszú hétvége második napján rendezték meg Orosházán, az Eötvös téri spotcsarnokban a Békés megyei Harcművész Bajnokságot, amelyen 8 klub közel száz versenyzője indult. Az eddigi hagyományos kick-box szabályrendszereken –point-fighting,light-contact- kívül végre úgy tűnik, hogy a combrúgást is engedélyező kick-light szabályrendszer is végre beindul Békés megyében, hiszen a felnőtt mezőnyben több súlycsoportban avathattak megyei bajnokot.
Austrian Classics 2015 - ismét magyar sikerek2015. máj. 2., szombat, 10:29Rekord létszámú, 2200 fős nevezés mellett remekelt a magyar delegáció Európa egyik legnagyobb kick-box világkupáján. Az Austrian Classic Worldcup komoly küzdelmeket tartogatott a magyaroknak.
Színvonalas rendezés - kiváló teljesítmény2015. ápr. 30., csütörtök, 16:50A kick-box Diákolimpia® a Magyar Kick-box Szakszövetség és a Magyar Diáksport Szövetség nagy hagyományokra visszatekintő, színvonalas versenye, amely évről évre nagy indulólétszámot és remek küzdelmeket hoz. A versenyzők klubjuk mellett iskolájukat is képviselik, s az elért jó eredménnyel köszönik meg a segítséget a sportoláshoz, hiszen minden – önmagára valamit is adó – oktatási intézmény támogatja tanulói eredményes sportolását!
Kick-box Diákolimpia Békéscsabán2015. ápr. 16., csütörtök, 22:432015 április 18-án, szombaton 11 órai kezdettel Békéscsabán, a Városi csarnokban kerül megrendezésre a 2015 évi Általános és Középiskolás Kick-box Diákolimpia Döntő, ami nem csak a hazai tanulóifjúság legrangosabb hazai versenye, hanem a WAKO Magyar Kick-box Szakszövetség egyik pontszerző, válogató versenyének is számít az augusztus végi, a spanyolországi San Sebastianban megrendezésre kerülő Utánpótlás Európa-bajnoksága. Ennek megfelelően természetesen jó néhány korosztályos Világ- és...
Balzsay Károly az LSP Kick-box Team vendége volt Mogyoródon2015. márc. 31., kedd, 18:01Nem mindennapi eseményben volt része a Nagy Lajos által vezetett LSP Team Kick Box Egyesület tagjainak. Március 27-én a mogyoródi sportcsarnok tornatermében, vendégünk volt Balzsay Károly (egykori WBO és WBA világbajnok), aki közel másfélórás edzést tartott a csapatnak.
Szeminárium: Egy tartalmas nap2015. márc. 27., péntek, 14:51Megismerkedni egy másik harcművészet filozófiájával, technikájával mindig izgalmas esemény. Ha pedig egy verseny centrikus harcművészet (kick-box) ismerkedik az önvédelmi alapokon működő harci művészettel (tai-jutsu) , az nagy élményt jelent.
Ismét taroltak a magyar kick-bokszosok2015. márc. 12., csütörtök, 08:40Az év legnagyobb világkupáján toronymagasan az első a csepeli Halker-KirályTeam.
Sporttal a drog ellen2015. márc. 8., vasárnap, 10:12Először rendeznek nyílt Muay Thai világkupát hazánkban, ahova több mint ötven ország közel félezer versenyzőjét várják a szervezők, köztük parasportolókat is.
Galambos Péter lett az elnök2015. márc. 3., kedd, 08:59Dr. Leyrer Richárd tragikus halála miatt új elnököt választottak a kick-bokszosok.
Kick-box DAN vizsgák Budapesten2015. febr. 15., vasárnap, 12:27A Magyar Kick-box Szakszövetség Budapesten rendezte ez évi DAN vizsgáját. 10 vizsgázó már hosszabb idő óta készült a nagy megmérettetésre.
Elhunyt Dr. Leyrer Richárd2015. jan. 3., szombat, 19:39Szomorúan tudatjuk, hogy a nap folyamán elhunyt az egyik legnagyszerűbb magyar sportvezető, Dr. Leyrer Richárd, a honi kick-bokszosok első embere, a MOB és a WAKO alelnöke.
Magyar a világ legjobb kick-box klubja2014. dec. 9., kedd, 07:27A nemzetek legfrissebb éremtáblázata alapján a csepeli Halker-KirályTeam lett a világ legeredményesebb kick-box klubja.
Magyar éremeső és nemzetközi kick-box dominancia2014. dec. 1., hétfő, 04:38A küzdősport nemzetközi versenyein a magyar dominanciát az elnök a kitartással, győzni akarással, a leleményességgel és a kiváló edzői munkával magyarázta.
Kick-box Eb tatamin: Arattak a magyarok2014. nov. 24., hétfő, 04:27Szombaton kilencen szerepeltek a maribori EB döntőiben, s címvédőként komoly esélyekkel léptek a tatamira a point-fighting csapat tagjai is.
Kick-box Eb döntők: Első nap három arany2014. nov. 22., szombat, 22:37A pénteki versenynapra jutottak a döntők a Kick-box Eb-n, Mariborban. A szervezők a döntőkön kívül esti Gálát is szerveztek a döntők mind a két napjára, igyekeztek mindent megtenni a sikeres lebonyolítás érdekében.

Szellő Imre az amarikai Wilson ellen lép ringbeA WBO nemzetközi bajnoka, a veretlen Szellő Imre is kötelek közé lép szombaton.
Három arany és négy bronz a magyar mérlegBefejeződött a 61. Bocskai István ökölvívó emlékversenyen. Eredmények szombatról.
Három döntős a 61. Bocskai emlékversenyenSzebb kezdést elképzelni sem lehetett volna a Bocskai elődöntői során.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
08:00 Sport 1 Labdarúgás
07:30 Sport 2 Televíziós vásárlás
08:00 Sport M Sportverda
06:55 DIGI Sport 1 Reggeli Start
07:30 Eurosport 1 Világkupa - Négysáncverseny Best Of
08:00 Eurosport 2 Bundesliga Németország
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek