www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Megtiltanák a kiskorúak „full contact” küzdelmét2014. jún. 22., vasárnap, 20:20Lehozunk egy hírt, amelyben jól tudjuk, hogy sok az ellentmondás, ráadásul pont azok törnek lándzsát a betiltás mellett, akinek a szövetségében sok-sok éve folynak ilyen küzdelmek 14 éven aluli gyermekek között. Csakhogy a hatalmi harc, egy szabályrendszer (MMA) felett folytatott itthoni irányításért, sok mindent felülír – mint például az emlékezetet! Alább az MTI híre.
MMA - Kiss Sándor nagy terveket szövöget2014. márc. 31., hétfő, 12:22Kiss Sándor cseh ellenféllel vív superfight-ot a szombaton, Debrecenben megrendezésre kerülő MMA-gálán.
Rácznak két győzelemre lesz szüksége a sikerhez2014. márc. 31., hétfő, 12:08A Hódos Imre sportcsarnokban április 5-én, szombaton 19 órától kezdődődő „Csúcsragadozók a ketrecben” elnevezésű MMA-gála programjában Magyarországon először, női négyes torna is helyet kapott.
„Csúcsragadozók” a ketrecben2014. márc. 31., hétfő, 12:02Az ország legjobb ketrecharc csapatai közé tartozó Hungarian Pitbull Fighters Debrecen április 5-én, szombaton a debreceni Hódos Imre sportcsarnokba várja az MMA szerelmeseit.
„A Küzdelem Napja” Gyulán2014. márc. 5., szerda, 10:53Március 14-én, a Gyula Városi Sportcsarnokban kerül megrendezésre a Niedermayer Zsolt által megálmodott „A Küzdelem Napja” elnevezésű esemény.
Négy év újra Tokajban harcol Éltető Daniella2014. márc. 3., hétfő, 16:34A Kyo Shin SE és a Shindokai Kyokushin Karate és Thai Boksz Szövetség szervezésében magyar-lengyel párharcoknak lehetnek szemtanúi a nőnapkor a városba érkező vendégek.
A WBC amatőr boksz és MMA divízió indítását tervezi2013. nov. 9., szombat, 06:49A Boksz Világtanács (WBC) bangkoki éves kongresszusán kiderült, a legjelentősebb profi világszövetség hamarosan két újabb területre próbál betörni.
Modern mítosz a ketrecen belül és kívül2013. aug. 9., péntek, 22:30„A hősök köztünk élnek” - mondjuk gyakran. De kik ezek a hősök? Egyáltalán, kiből lehet hős? Mi tulajdonítunk nekik különleges képességeket és erőt vagy ők emelik „átlagon felülivé” a mércét?
Mi újság rosszfiú?2013. júl. 29., hétfő, 19:20Mi újság Máté Ádám? – tettük fel a kérdést a soproni profi bunyósnak, akinek válasza igencsak meglepte a monokli.com tudósítóját.
Harcosok Klubja - Váci Viadal2013. júl. 17., szerda, 22:41Július 28-án (vasárnap) 18 órától kerül megrendezésre a Váci Vigalom keretein belül a Harcosok Klubja következő rendezvénye.
Tyson: Sz*r íze volt Holyfield fülének2013. jún. 7., péntek, 17:19Ha van olyan ember, aki nem zavartatja magát a kamerák kereszttüzében, az minden bizonnyal Mike Tyson lesz.
Soltész László világbajnok2013. máj. 16., csütörtök, 21:47Fantasztikus nemzetközi sikert ért el Karlsruhéban Soltész László, a Hungarian Pitbull Fighters Debrecen versenyzője a regnáló világbajnokot, Philipp Grieblét legyőzve szerezte meg a World Gladiators League középsúlyú világbajnoki övét.
Törölték Mayorga MMA-győzelmét2013. máj. 14., kedd, 09:35Tíz napja számoltunk be arról, hogy a korábbi váltó- és nagyváltósúlyú profi ökölvívó világbajnok Ricardo Mayorga győzelemmel mutatkozott be MMA szabályrendszerben.
Harcosok éjszakája 2 - Komárom2013. máj. 8., szerda, 16:49Május 11-én a komáromi városi sportcsarnokban kerül megrendezésre a Harcosok éjszakája 2 elnevezésű küzdősportgála. 85kilogrammban profi nyolcas tornán ütköznek a harcosok, de több kitűnő superfight is vár a nézőkre.

„King Kong” már az ajtót veriKlicsko, Csagajev, Stiverne mellett már Luis Ortiz is rendelkezik komoly szervezetnél nehézsúlyú vb-övvel.
Egyszer mindennek végeA háborúban megfáradt Juanma visszavonulását kérte mestere: ebben már nem vesz részt.
Taroltak a Vadmacskák LengyelországbanIX. Szilézia Kupa: Lengyelország, Gliwice 2014. szeptember 4-7.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek