www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Nagy Lajos Márk: élni fogok a lehetőséggel2012. jún. 7., csütörtök, 17:56Vasárnap 19 órától a Hotel Ramada Plázában rendezik a „Gentlemen Fight Club” nevű sorozat harmadik eseményét, ahol a Petrányi – Williams főmérkőzés mellett további érdekességek várják a bokszrajongókat.
Vasárnap is kiosztottak néhány pofont a Papp László Sportarénában2012. máj. 13., vasárnap, 18:12Vasárnapra is jutott esemény a magyar bokszrajongóknak, hiszen a Profibox Promotion a Papp László Budapest Sportarénában állította fel ringét, méghozzá a FitExpón (Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál), így sok ezer néző tekinthetett bele a mérkőzésekbe.
„Hóhér” nyerte a cirkálósúlyúak hazai csúcsmeccsét2012. márc. 2., péntek, 02:47Ismét remekül sikerült a „Gentlemen Fight Club” nevű rendezvény, amely csütörtök este az óbudai Hotel Ramada Plaza legnagyobb különtermében, telt ház előtt került lebonyolításra. A sportág itthoni szerelmesei megint jól szórakozhattak, hiszen a tavaly decemberi GFC-hez hasonlóan most is kiváló küzdelmeket mutatott be a Profibox Promotion és az NKO Promotion.
Nagy Lajos Márk: Az erő és hit növelése2012. febr. 28., kedd, 12:32Kilencedik profi ökölvívó mérkőzésére készül a fiatal nyíregyházi reménység, Nagy Lajos Márk. A 21 esztendős középsúlyú ökölvívó a csütörtöki „Gentlemen Fight Club” nevű rendezvény betétprogramjában húz kesztyűt, éspedig a szintén fiatal, de hihetetlenül rutinos Kubicsek Antal (17 győzelem – 28 vereség – 5 döntetlen) ellen.
Már csak néhány nap a „GFC” rendezvényig2012. febr. 27., hétfő, 12:35Az ökölvívók már a felkészülés utolsó stádiumában vannak, a ringet lassan „ácsolják” a Hotel Ramada Plaza legnagyobb termében. Igen, csütörtök este ismét „Gentlemen Fight Club” az óbudai hotelben, amely rendezvény az ökölvíváson túllépve a minőségi szórakoztatásról szól.
Nagy Lajos Márk 8. győzelme Szentesen2011. nov. 14., hétfő, 07:18A szombati szentesi küzdősport fesztivál ökölvívó mérkőzéseiről részben már beszámoltunk, ám a felvezető programban ringbe lépett bunyósok eredményeivel még adósak voltunk olvasóinknak.
„Vasárnapi Kakaskodás” - teljes ökölvívó eredménylistával2011. aug. 30., kedd, 18:57Egy néhány nappal ezelőtti remek, sikeres rendezvényhez kanyarodunk mostani írásunkban vissza.
Matolcsi ismét nyert2011. aug. 22., hétfő, 11:29Ismét nyerni tudott Matolcsi József, a WBF szövetség korábbi kétszeres nagyváltósúlyú világelsője. A hajdúsági ökölvívó hosszú, négy meccses sikertelenségi szériát zárt le vasárnap, Szentesen, ahol Orsós Lajos ellen lépett ringbe egy 4 menetes mérkőzésen. Matolcsi 40-35 arányban, pontozással diadalmaskodott, vagyis az összes menetet megnyerte. A 35 éves sportoló új rekordja: 30 győzelem, 16 vereség és 1 döntetlen. A rendezvényen szintén győzelmet aratott a feltörekvő középsúlyú...
Befejezetlen háború a szorítóban 2011. jún. 5., vasárnap, 06:20A szombati győri bokszgálán nem csak a Boxingone csapatok mérték össze a tudásukat, mivel a Profibox Promotion jóvoltából nyolc pár hivatásos ökölvívó is összecsapott, melyből négy mérkőzés az adott kategória Magyar-bajnoki övéért került megrendezésre.
Mérlegre álltak a győri gálán ringbe lépő hivatásos ökölvívók2011. jún. 4., szombat, 00:37Szombat este győri bevásárlóközpontban rendezik a BoxingONE Championship következő fordulóját, a „Gladiators vs Bulls” mérkőzést, ám az izgalmasnak ígérkező programot a Profibox Promotion által szervezett hivatásos összecsapások, köztük négy címmeccs, teszi teljessé. A fejvédő nélküli bunyósok többsége már pénteken mérlegre állt.
„Bajnokok Éjszakája” a győri éjszakában2011. jún. 2., csütörtök, 23:55Korábbi írásunkban már jeleztük, hogy a szombati győri BoxingONE forduló nem csak az amatőr ökölvívásról fog szólni, mivel a Profibox Promotion remek programot hozott össze, négy Magyar-bajnoki címmérkőzéssel. Erre igyekszik felhívni a figyelmet mostani beharangozónk.
Legolvasottabb

Győzelmet és előrelépést vár BenjiHarmadik profi mérkőzésére készül a korábbi amatőr klasszis Bacskai Balázs.
Szellő Imre 18. küzdelme Várpalotán, péntekenA Felix Promotion pénteken, Várpalotán rendezi az őszi versenyszezon első élő televíziós bokszgáláját.
Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
12:15 Sport 1 Erős emberek
12:30 Sport 2 Harmadik félidő
12:45 DIGI Sport 1 Vízilabda
12:30 Eurosport 1 Alpesi sí
12:15 Eurosport 2 Crashed ice
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek