www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Nagy Lajos Márk: élni fogok a lehetőséggel2012. jún. 7., csütörtök, 17:56Vasárnap 19 órától a Hotel Ramada Plázában rendezik a „Gentlemen Fight Club” nevű sorozat harmadik eseményét, ahol a Petrányi – Williams főmérkőzés mellett további érdekességek várják a bokszrajongókat.
Vasárnap is kiosztottak néhány pofont a Papp László Sportarénában2012. máj. 13., vasárnap, 18:12Vasárnapra is jutott esemény a magyar bokszrajongóknak, hiszen a Profibox Promotion a Papp László Budapest Sportarénában állította fel ringét, méghozzá a FitExpón (Nemzeti Egészség és Fitness Fesztivál), így sok ezer néző tekinthetett bele a mérkőzésekbe.
„Hóhér” nyerte a cirkálósúlyúak hazai csúcsmeccsét2012. márc. 2., péntek, 02:47Ismét remekül sikerült a „Gentlemen Fight Club” nevű rendezvény, amely csütörtök este az óbudai Hotel Ramada Plaza legnagyobb különtermében, telt ház előtt került lebonyolításra. A sportág itthoni szerelmesei megint jól szórakozhattak, hiszen a tavaly decemberi GFC-hez hasonlóan most is kiváló küzdelmeket mutatott be a Profibox Promotion és az NKO Promotion.
Nagy Lajos Márk: Az erő és hit növelése2012. febr. 28., kedd, 12:32Kilencedik profi ökölvívó mérkőzésére készül a fiatal nyíregyházi reménység, Nagy Lajos Márk. A 21 esztendős középsúlyú ökölvívó a csütörtöki „Gentlemen Fight Club” nevű rendezvény betétprogramjában húz kesztyűt, éspedig a szintén fiatal, de hihetetlenül rutinos Kubicsek Antal (17 győzelem – 28 vereség – 5 döntetlen) ellen.
Már csak néhány nap a „GFC” rendezvényig2012. febr. 27., hétfő, 12:35Az ökölvívók már a felkészülés utolsó stádiumában vannak, a ringet lassan „ácsolják” a Hotel Ramada Plaza legnagyobb termében. Igen, csütörtök este ismét „Gentlemen Fight Club” az óbudai hotelben, amely rendezvény az ökölvíváson túllépve a minőségi szórakoztatásról szól.
Nagy Lajos Márk 8. győzelme Szentesen2011. nov. 14., hétfő, 07:18A szombati szentesi küzdősport fesztivál ökölvívó mérkőzéseiről részben már beszámoltunk, ám a felvezető programban ringbe lépett bunyósok eredményeivel még adósak voltunk olvasóinknak.
„Vasárnapi Kakaskodás” - teljes ökölvívó eredménylistával2011. aug. 30., kedd, 18:57Egy néhány nappal ezelőtti remek, sikeres rendezvényhez kanyarodunk mostani írásunkban vissza.
Matolcsi ismét nyert2011. aug. 22., hétfő, 11:29Ismét nyerni tudott Matolcsi József, a WBF szövetség korábbi kétszeres nagyváltósúlyú világelsője. A hajdúsági ökölvívó hosszú, négy meccses sikertelenségi szériát zárt le vasárnap, Szentesen, ahol Orsós Lajos ellen lépett ringbe egy 4 menetes mérkőzésen. Matolcsi 40-35 arányban, pontozással diadalmaskodott, vagyis az összes menetet megnyerte. A 35 éves sportoló új rekordja: 30 győzelem, 16 vereség és 1 döntetlen. A rendezvényen szintén győzelmet aratott a feltörekvő középsúlyú...
Befejezetlen háború a szorítóban 2011. jún. 5., vasárnap, 06:20A szombati győri bokszgálán nem csak a Boxingone csapatok mérték össze a tudásukat, mivel a Profibox Promotion jóvoltából nyolc pár hivatásos ökölvívó is összecsapott, melyből négy mérkőzés az adott kategória Magyar-bajnoki övéért került megrendezésre.
Mérlegre álltak a győri gálán ringbe lépő hivatásos ökölvívók2011. jún. 4., szombat, 00:37Szombat este győri bevásárlóközpontban rendezik a BoxingONE Championship következő fordulóját, a „Gladiators vs Bulls” mérkőzést, ám az izgalmasnak ígérkező programot a Profibox Promotion által szervezett hivatásos összecsapások, köztük négy címmeccs, teszi teljessé. A fejvédő nélküli bunyósok többsége már pénteken mérlegre állt.
„Bajnokok Éjszakája” a győri éjszakában2011. jún. 2., csütörtök, 23:55Korábbi írásunkban már jeleztük, hogy a szombati győri BoxingONE forduló nem csak az amatőr ökölvívásról fog szólni, mivel a Profibox Promotion remek programot hozott össze, négy Magyar-bajnoki címmérkőzéssel. Erre igyekszik felhívni a figyelmet mostani beharangozónk.

Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
13:00 Sport 1 Jégkorong
14:00 Sport 2 Labdarúgás
19:05 DIGI Sport 1 A nap hőse
15:30 Eurosport 1 Kerékpár
15:30 Eurosport 2 Formula-e
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek