www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
„Tomi Kid” pénteken WBF címért bokszol2009. máj. 18., hétfő, 13:34Péntek este a szlovákiai Galántán rendeznek profi ökölvívó gálát, amatőr küzdelmekkel és MMA-meccsel felvezetve, ahol a főmérkőzésen a helyiek nagy kedvence, a Profibox Promotion színeiben versenyző „Tomi Kid” Kovács Tamás bokszol a WBF (Boksz Világalapítvány) félnehézsúlyú nemzetközi-bajnoki címéért, méghozzá a sok nagy csatát megélt Kiss Zoltán Jr.-ral.
Idegenben is hazai pályán: Polster Tamás2009. máj. 13., szerda, 09:11A monokli.com péntek este már beszámolt Polster Tamás nagyszerű olaszországi győzelméről, hisz’ a budapesti bokszoló nem akármilyen tettet hajtott végre, amikor a helyi közönség által támogatott, és a szervezők hathatós segítségével védett veretlen olasz Gianluca Cimát kiütötte az első menetben. Úgy gondoltuk, érdemes megszólaltatni az ökölvívót, és menedzserét, Petrányi Zoltánt is.
Kelet-Nyugat ökölvívó gála profi meccsekkel fűszerezve2009. máj. 11., hétfő, 11:04Kelet-Nyugat ökölvívó gálát rendeznek május 29-én, Debrecenben, a Hódos Imre sportcsarnokban, ahol a legjobb amatőrök küzdelek meg egymással. A SportTV által felkarolt esemény végén profi összecsapásokat is rendeznek a Profibox Promotion szervezésében, köztük egy címmérkőzést is: a váltósúlyú nemzetközi Magyar-bajnoki címért küzd Petrovics János és Komjáthi László. A részleteket hamarosan közöljük.
Újabb K.O külföldi ringben: Polster Tamás móresre tanította a trükkös olaszokat2009. máj. 8., péntek, 23:10Pétek este Avezzanóban rendezték azt a profiboksz gálát, melyen a Profibox Promotion jelenleg cirkálósúlyú versenyzője, Polster Tamás is ringbe lépett, éspedig a veretlen, tökéletes mérlegű (3 mérkőzés, 3 győzelem, 3 KO/TKO) Gianluca Cima ellen.
WBF övet szerzett Belgiumban a Profibox Promotion bokszolója, Molnár Attila2009. máj. 2., szombat, 00:43Váratlanul jött jó hírrel szolgálhatunk a magyar bokszrajongóknak, hisz péntek este a Profibox Promotion váltósúlyú versenyzője, Molnár Attila a WBF nemzetközi bajnoka lett.
Petrovics János elég furcsa idő előtti veresége2009. ápr. 27., hétfő, 12:58Az egykori kiváló amatőr bokszoló, Petrovics János (16 győzelem – 24 vereség) szombat este David Haye belfasti gáláján lépett ringbe, éspedig a kiváló mérlegű, közel féltucat különböző címet összebokszoló angol Ryan Rhodes (42 győzelem – 4 vereség) ellen. A Profibox Promotion színeiben versenyző Petovics nem bokszolt rosszul a nyolc menetesre tervezett mérkőzésen, és a második menet első felében, illetve az ötödik menetben még fölénybe is került. Ugyanakkor a fizikailag...
„Tomi Kid” tovább menetel2009. ápr. 25., szombat, 16:23A péntek esti BoxingONE találkozó után három pofiboksz mérkőzésre került sor a Profibox Promotion gondozásában. Nagyváltósúlyban két veretlen bokszoló, az egykori amatőr menő Tóti Gábor csapott össze Király Róberttel. Nagy iramban kezdődött a meccs, az alacsonyabb Tóti az első és a második menetben stílusos ökölvívással, főleg beugrásokból volt eredményes, míg Király folyamatosan javult fel, és lassan ellenfele fölé nőtt. A harmadik körben már Király dominált, majd növelve az iramot, így...
BoxingONE: csemege az amatőr és a profi boksz rajongóknak pénteken2009. ápr. 22., szerda, 23:15Pénteken, a jól ismert győri Krúdy Gyula Gimnáziumban folytatódik a BoxingONE Championship nemzetközi ökölvívó csapatverseny. A 18 órakor kezdődő rendezvényen a helyi Gladiátor K.O. Boxing az újonc, de klasszisok sorát felvonultató kecskemétieket fogadja.
Füstölgő kesztyűk délutánja2009. ápr. 2., csütörtök, 13:14Petrányi Zoltán vállalkozása, a Profibox Promotion szerda délután igazán tartalmas bokszmatinét rendezett Óbudán, a Flórián téri üzletház felső szintjén található Gilda Max mozgásközpont boxtermében.
Szerdán bokszgála a Gildában, tucatnyi profi mérkőzéssel2009. márc. 31., kedd, 10:06A Profibox Promotion szerdán, április 1-jén profi ökölvívó mérkőzéseket rendez a Flórián téri Gilda Max edzőteremben, a korábban kiadott kezdési időponttól némileg eltérően, fél négyes kezdéssel. A programban, a tervek szerint, tizenkét pár mérkőzés kerül megrendezésre.
Kovács Attila győztesnek, és nem csalódottnak érzi magát - interjú2009. márc. 29., vasárnap, 07:25Szombat este az ukrajnai Cherkassyban rendezték azt a gálát, melynek főmérkőzésén Kovács „Vipera” Attila és Avtandil „Tornado” Khurtsidze küzdött a WBA középsúlyú interkontinentális címéért.
Kovács „Vipera” Attila vereséget szenvedett2009. márc. 28., szombat, 20:36Nem sikerült a címszerzés Kovács „Vipera” Attilának, ugyanis a szombat esti ukrajnai bokszgálán szoros, pontozásos vereséget szenvedett a grúz Avtandil „Tornado” Khurtsidze (18 győzelem – 1 vereség – 2 döntetlen) elleni középsúlyú WBA interkontinentális mérkőzésen. A pontozás a következőképpen nézett ki: 116-112, 115-113, 114-114 vagyis többségi döntés született! A Profibox Promotion színeiben versenyző egykori nagyváltósúlyú IBO bajnok...
Kovács „Vipera” Attila győzni utazott Ukrajnába2009. márc. 26., csütörtök, 18:48Az egykori nagyváltósúlyú IBO bajnok Kovács „Vipera” Attila (25 győzelem – 2 vereség) ma, a déli órákban elutazott Ukrajnába, ahol szombat este WBA középsúlyú interkontinentális címmérkőzésen vesz részt, éspedig a címvédő grúz Avtandil „Tornado” Khurtsidze (17 győzelem – 1 vereség – 2 döntetlen) ellen.
Újabb „Csetepaté” április 1-jén, Nagy „Hóhér” Józseffel2009. márc. 18., szerda, 23:41Idén elmarad az április 1-jei bolondozás Profibox Promotion ökölvívói számára, hisz a vállalkozás ezen a napon ismét bokszeseményt szervez a jól ismert budapesti helyszínen, a Flórián téri Gilda Max edzőteremben, fél ötös kezdéssel. A tervek szerint nem kevesebb, mint 12 pár küzdelmét izgulhatják végig a boxrajongók.
Bravúros győzelemmel debütált Zatykó Zita2009. márc. 16., hétfő, 19:25Hétfőn egy mérkőzést rendezett a Profibox Promotion a Flórián téri Gilda Max edzőteremben, ahol élete első profi boksz mérkőzésén vett részt kickbox világbajnok, kyokushinkai EB ezüstérmes Zatykó Zita. A fiatal hölgy négy menetben, egyhangú pontozással (39-37 mindhárom bírónál) verte a nagy tehetséget tartott, ezeddig veretlen Kiss Dianát. A küzdelmet Kovács „Koko” István vezette.

Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
11:45 Sport 1 Kézilabda
13:00 Sport 2 Tenisz
12:45 DIGI Sport 1 Labdarúgás
11:00 Eurosport 1 Snooker
13:00 Eurosport 2 Maraton
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek