www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Magyarország - Szlovákia összecsapás a hétvégén2010. okt. 15., péntek, 11:50Tokaj ad otthont annak a küzdősport gálának, ahol Magyarország és Szlovákia sportolói küzdenek meg egymással október 16-án. K-1 , K-3, kick-box mérkőzések, és Karate, Jiu-Jitsu, Tai-qi, Judo és Kung-fu bemutatók színesítik a programot. Az este díszvendége Bárdosi Sándor lesz, de nem hiányoznak majd a küzdősport gálákról ismert nevek a ringből sem. Zathureczky Zsolt, aki nemrég 16-os nemzetközi MMA tornát nyert Sopronban, most a ring sarokban segédkezik majd csapattársának, Kántor...
Erdős Attila Hollandiában meccsel2010. okt. 13., szerda, 09:43Kemény mérkőzés vár Erdős Attilára, a Re-Gym 63,5 kilogrammos versenyzője október 16-án, szombaton Emmenben a holland WFCA bajnokság „B” kategóriájában vív thai-box ütközetet a 28 éves tapasztalt fighter, Hoessian ellen.
Indul a Fight Night Hungary Thai-Box gálasorozat2010. szept. 28., kedd, 14:102010. október 9-én Salgótarjánban veszi kezdetét az első hazai thai box nyolcas torna bajnokság, a FIGHT NIGHT HUNGARY első selejtezője. A selejtezők ez év októberétől jövő év nyaráig tartanak, amit egy nagy budapesti rendezésű döntő zár. A selejtezőkön minden magyarországi régióból és különböző súlycsoportokban van lehetőségük részt venni a versenyzőknek. Az 5 országos selejtező győztesei kerülnek be a fővárosi döntőbe, ahol minden súlycsoportban kihírdetjük Magyarország legjobb thai box...
A K-1 sztár Rácz Dénes visszatér2010. szept. 6., hétfő, 13:39A Békésen rendezendő Dübögő Kick-box gála főmérkőzését a több mint egy év után visszatérő Rácz Dénes vívja a romániai Horváth Sergiu Adrián ellen. Dénes, aki amatőrök között többszörös világ- és Európa-bajnoki érmes, 2008-ban a K-1 torna magyarországi bajnoka volt, visszatér a ring világába. Miért, és milyen célok mozgatják a harcost? Talán ez a riport elárulja.
A győri Vojnic Tunic Vlatko WPKC Európa-bajnok2010. aug. 16., hétfő, 19:03Augusztus 7-én, Kézdivásárhelyen 22. alkalommal került megrendezésre Pap Ferenc Full Fight elnevezésű kickbox gálája. A szerb származású, de Győrben élő Vojnic Tunic Vlatko a WPKC szervezet Low kick Európa-bajnoki címéért kapott lehetőséget küzdeni, éspedig a 86 kg-os súlycsoportban. Az esemény supervisora a szervezet európai elnöke, Rozman István volt.
A tradíciók mentén halad a Re-Gym2010. júl. 14., szerda, 15:30A Rehák György és edzőkollégái által irányított Re-Gym nyolc év alatt a magyar küzdősportélet meghatározó csapatává fejlődött, a profiktól a lelkes amatőrökig, tíz helyszínen több mint ötszázan látogatják a gyakorlásokat. A thai-box egyik hazai legendája trénerként sem változott, továbbra is a folyamatos megújulást, a sport iránti alázatot tartja a legfontosabbnak.
Kommandós a ringben2010. jún. 2., szerda, 15:21A fegyveres testületek tagjai közül viszonylag sokan foglalkoznak szabadidejükben küzdősportokkal, ám jóval kevesebb azoknak a száma, akik kiemelkedő eredményeket tudhatnak magukénak. Török Imre közéjük tartozik.
Magyar győzelmek a nagyváradi gálán2010. máj. 9., vasárnap, 16:00Nagyváradon szombat este harcművész gálát rendeztek az Antonio Alex Sportcsarnokban. A nagyszalontai Bushido Klub, Dr. Tóth Ferenc vezetésével látványos küzdelmeket hozó mérkőzéseket szervezett, s ezeken a mérkőzéseken a magyar klubokból jövő sportolók nem vallottak szégyent. Kick-box full-contactban a Békéscsabai Lakótelepi SE versenyzői közül az első mérkőzésen a válogatott Benedek Zsolt 67 kg-ban, lazább kezdés után fokozatosan lendült bele, s meggyőző módon verte a szalontai Molnár...
Belorusz Muay-thai szeminárium Budapesten2010. máj. 4., kedd, 13:45A Magyar Kick Box Szövetség meghívására 2010. május 16-tól május 19-ig magyarországra érkezik Yury Bulat, többszörös kickbox és muaythai világbajnok, a Belorusz kickbox és muaythai válogatott egyik edzője és néhány, már eredményes fiatal versenyzője. A belorusz válogatott 2009-ben megnyerte a legeredményesebb csapat címet, mind a thaiföldi IFMA VB-n mind a WAKO ausztriai VB K1 versenyágában.  A sikeres ringes sportdiplomáciának és a szövetség vezetőségének köszönhetően lehetőség...
Sztárok a jövő szombati It’s Showtime gálán2010. ápr. 7., szerda, 18:30A küzdősportok megszállottainak ismét egy nagy sportcsemegében lesz részük, hiszen az április 17-én, a budapesti SYMA csarnokban második alkalommal megrendezésre kerülő It’s Showtime gála programja bombaerősre sikerült.
Az It’s Showtime-on tér vissza az utcai harcosok bajnoka2010. márc. 8., hétfő, 12:05A 389 mérkőzéséből mindössze egyet veszítő magyar thai-boksz legenda, a 45 éves Kunkli Tivadar az április 17-én, Budapesten megrendezésre kerülő It’s Showtime gálán azzal a nem titkolt szándékkal tér vissza a ringbe, hogy legyőzze a jelenlegi legjobb hazai K-1 MAX- és thai-boksz versenyzőt, Vörös Rolandot.
Jelentős sportdiplomáciai siker: két új magyar bíró a WBC-nél2010. febr. 17., szerda, 20:43Jelentős sportdiplomáciai sikert könyvelhettünk el, amikor az egyik legpatinásabb világszervezet, a WBC (Boksz Világtanács) két magyar bírót is felkért, hogy működjenek közre a szövetség muaythai divíziójában megrendezésre kerülő világbajnoki címmérkőzésének lebonyolításában. Erre azért kerülhetett sor, mert bíróink a nemzetközi színtéren már tanúbizonyságot tettek kiváló szakmai felkészültségükről, és a muaythai sportághoz való elhivatottságukról. A két magyar bírót a WBC világszervezet ...
A legenda visszatér: Kunkli Tivadar újra a ringben2010. febr. 10., szerda, 18:44Az utcai harcos versenyek abszolút bajnoka, számos freefight küzdelem győztese, többszörös thai-box magyar bajnok, thai-box Európa-bajnok idén a SYMA csarnokban megrendezésre kerülő It's Showtime Budapest küzdősport gálán lép szorítóba - április 17-én. Ellenfele a Re-Gym húzóembere, Vörös Roland, kétszeres thai-box Európa-bajnok, Magyarország legjobb 70 kg-os aktív versenyzője. A mérkőzés érdekessége, hogy a legkeményebb szabályrendszerben - full muay-thai (térd-könyök) 5x3 percben - ...
Muaythai országos bajnokság Dunaújvárosban2010. jan. 26., kedd, 13:22A február 6-án, Dunaújvárosban megrendezésre kerülő III. Super GP keretein belül csapnak össze az egyik legkeményebb küzdősport stílus, a muaythai hazai legjobbjai. A Magyar Amatőr Muaythai Országos Sportági Szakszövetség hat finálét bonyolít le a Duna-parti városban. A verseny az eredetei muaythai szabályai szerint zajlik: térddel és könyökkel is támadható a fej.
MMA: Pokol Kapuja 2 - a párosítások2009. okt. 9., péntek, 21:14November 14-én Mezőtúron kerül megrendezésre a Pokol Kapuja 2 Küzdősport Gála. Laptársunk, az xlsport.hu tette közzé az előzetes párosítást.
Legolvasottabb

Győzelmet és előrelépést vár BenjiHarmadik profi mérkőzésére készül a korábbi amatőr klasszis Bacskai Balázs.
Szellő Imre 18. küzdelme Várpalotán, péntekenA Felix Promotion pénteken, Várpalotán rendezi az őszi versenyszezon első élő televíziós bokszgáláját.
Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
12:00 Sport 1 Kézilabda
12:30 Sport 2 Ökölvívás
13:45 DIGI Sport 1 A nap hőse
13:00 Eurosport 1 Tenisz
13:00 Eurosport 2 Sífutás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek