www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
MÖSZ publikálva: 2017. ápr. 4., kedd, 15:19 11010 olvasás - 2 komment

A magyar virtust hozom vissza az ökölvívásba

Csötönyi és Erdei (fotó: Népszava.hu)
Csötönyi és Erdei (fotó: Népszava.hu)

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség szombati beszámoló közgyűlése után, tisztújító közgyűlést is tartott, ahol Csötönyi Sándor helyét egyetlen jelöltként, százszázalékos támogatottság mellett Erdei Zsolt vette át.

A tagok, a szövetséget 1996 óta irányító Csötönyi Sándort tiszteletbeli elnöknek választották, mely gesztus biztosítja az ex elnököt a nyugodt és békés nyugdíjba vonulás lehetőségéről.

A tisztújítás a MÖSZ elnökségét és az ellenőrző testületét is érintette, a pozíciókról ismét a közgyűlés szavazott, melynek eredménye a következő lett:

A MÖSZ alelnökei: Dér Tamás, dr. Berkes István, ifj. Lasz György, ifj. Süllős Gyula, Pajna Zoltán, Pantl Péter, Soós Zoltán.

Az új elnökség tagjai: Balogh Sándor, dr. Sarlós András, dr. Kassai László, dr. Kálózdi Tamás, Draskovics Szilárd, Horváth Ferenc, Kepli József, Kóczián József, Kovács Géza, Rieb György, Sárközi Márk, Szabó Sándor, Varga Gergely.

Az Ellenőrző Testület vezetője Dr. Orodán Sándor, a tagjai pedig: Dr. Rátkai Norbert, Dr. Pálos Péter, Fásy Ádám, Szántó László, Turbucz Gábor, dr. Laczkó János

A MÖSZ hivatásos tagozata is eljuttatta kéréseit a közgyűlésre, melyeket a közgyűlést levezető elnök annak ellenére olvasott fel, hogy a beadvány sem tartalmában, sem a beadás határidejét tekintve nem felelt meg az előírásoknak, így tehát a jelen lévők döntést nem tudtak hozni ezekről. A profik 2 kéréssel fordultak a közgyűléshez és egy főt elnökségi tagnak jelöltek, de ezt az igényüket az előírt határidő után adták le, így jelöltjük nem kerülhetett a jelölőlistára. Ezen felül szavazati jogért fordultak a döntéshozók felé, amely kérésről a MÖSZ alapszabály rendelkezik, így abban a közgyűlés nem dönthet. Valamint kérték a hivatásos versenyzők amatőr szabályrendszerű versenyein való indulásának jogát. Ez a kérdés az előzőhöz hasonlóan nem tartozik a közgyűlésre, hiszen ebben a világszövetség (AIBA) állásfoglalása az irányadó.

Hétfő reggel mind az újonnan megválasztott elnök, mind a leköszönő, tiszteletbeli elnök megjelent a Sportok Házában és elkezdődött a sportszervezet hivatalos átadása és átvétele. Az új elnök és tisztségviselői hamarosan felállítják a működés új rendjét és kialakítják a szervezet mindennapi életét. A Sportok Házának aulája, már hétfő reggel több interjú helyszíne volt, hiszen Erdei Zsolt személyét és új pozícióját a média jelentős érdeklődéssel kíséri. Az elnök úr az újságírók kérdésére elmondta, hogy "az ökölvívásba azt a régi virtust szeretné visszahozni, amivel ő maga is rendelkezett a szorítóban és amivel szemben, minden ellenfélnek megremeg a lába."

sajtóközlemény, MÖSZ
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 2 hozzászólás érkezett )
2 Maximus1177 2017-04-04 22:30:55
Szia Gyula! Te vagy a fórum üde színfoltja. A stílusod meg még jobb, mint ennek a Gyulának: https://www.youtube.com/watch?v=8flTUHbXG8I

Ne hagyjad, hogy a gyökerek elhajtsanak!
1 GYULA.01 2017-04-04 22:07:16
Drága Zsoltikám szívből gratulálok neked! Az már teljesen biztos, hogy téged madárnak nézték! Ha szeretnél tenni a magyar ökölvívásért, akkor az legyen az első és legfontosabb feladatod, hogy lemondasz! Azt sem értem, hogy miért van 72 edző alkalmazásba.....ez teljesen felesleges! Régen 3 edzővel volt olimpia és világ bajnokunk, hogy lehet az, hogy most 72 edzővel ez nem sikerül? Azért barátaim, mert már a szomszéd hentes is alkalmazásba van! Miért nem 30 ökölvívó van alkalmazásba? Legalább nem éheznének a bunyósaink! Kivéve persze Bacskai Balázst, mert ő a semmire is pénzt kap! Most hány ökölvívónk van alkalmazásba? Most is ugyan azok maradtak a háttérbe akik eddig irányították az ökölvívást! Semmi változás nem történt! Nem hozzol te Zsoltikám semmiféle virtust vissza, mert ugyan azokkal az emberekkel vagy körülvéve! Zsolti az ökölvívás nyelvén tudsz beszélni? Az angol meg az orosz nyelvtudásodra gondolok....vagy tárgyalni fel kell venni újabb 72 embert, hogy megértesd magadat valahol? Ez ugyan akkora égés lesz, mint a szombat esti lázban a produkciód még a tv-t is kikapcsoltam! Legközelebb a csötönyi féle pingvin lépéseket alkalmazd és akkor az a 72 edző biztos rád fog szavazni!Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
15:15 Sport 1 Labdarúgás. Bajnokok Ligája-magazin
12:45 Sport 2 Darts
13:30 DIGI Sport 1 Tenisz
15:30 Eurosport 1 Snooker
15:30 Eurosport 2 Labdarúgás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek