www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
M4 Sport publikálva: 2016. dec. 14., szerda, 16:57 22182 olvasás - 3 komment

Csötönyi: Több focimeccset is lenyomott a boksz-ob

Csötönyi Sándor
Csötönyi Sándor

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöke a sportág országos bajnoksága után azt mondta, örömteli volt látni a sok versenyzőt és a teltházas rendezvényt, de szóba került az állami pénzek elosztása is.

"Hosszú évek óta nem volt Budapesten országos bajnokságunk, és a vidéki helyszínek - többek között Kecskemét, Eger, és Hévíz feladta a leckét - nyilatkozta Csötönyi Sándor az m4sport.hu-nak. - Nagyszerű ob-kat rendeztek, de vissza kell csábítsuk a fővárosba is a bokszot. Úgy vélem, sikerült, színvonalas, pénteken az elődöntők és szombaton, a döntők napján is telt ház volt. Ezzel több futballmeccset is lenyomtunk. Az élő közvetítésünket mintegy nyolcvanhétezren nézték meg, tehát igenis van érdeklődés a bunyó iránt. Sok új bajnokunk van, huszonkét év volt az átlagéletkor, ez is biztató a jövőre nézve. A sokáig jegelt Fodor Milán nagyon teljesítménye nagyon tetszett, rajta kívül Bacskai Balázs, Vadász Andris és Káté Gyula hozzáállása is kiemelendő pozitívumként. A fiatalok közül az alsóbb súlycsoportokban az 52 kilós Csóka Nándor és Szaka István, a 49 kilogrammos Virbán Gábor is jól bunyózott. Fent is vannak jó bunyósok: a 81 kilóban induló Tallósi Péter ügyes, de Bernáth Pista is bizonyította, hogy extra tehetség.""

A szókimondó elnök azt sem rejtette véka alá, mi nem tetszett neki, és ezzel kapcsolatban mi lehet a következő lépés.

"Az utánpótlásunk biztató, a felnőttekkel van baj. Az egyesületek rájöttek egy rafinált dologra: az utánpótlásnak nagyobb létszámot és odafigyelést biztosítanak, emiatt a felnőtteket hanyagolták. Nevelőegyesületnek nevezik ki magukat, hiszen az állami támogatás elsősorban az utánpótlásban felhasználható, az utánpótláskorból kikerülőket magukra hagyják. Jövőre új világ lesz, a magyar élsport nem a MOB-hoz tartozik. A felnőtteket megtartó arányokat a helyére kell rakni. Körülbelül tizenöt versenyzőnek adunk fizetést, hogy mindent az ökölvívásnak rendeljenek alá, hiszen az amatőr bokszolók karrierje lerövidülhet a profi lét, illetve az élet egyéb területeiről érkező csábítás miatt - magyarázta Csötönyi Sándor, aki annak is örült volna, ha többen nem mondják le a szereplést. - Elég sok versenyző nem indokoltan maradt távol, akinek itt lett volna a helye."
 
forrás: m4sport
Értékelés: (Eddig 3 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 3 hozzászólás érkezett )
3 Maximus1177 2017-01-15 15:31:33
bárcsak néznék fele annyian az amatőr meccseket, mint a focit, de jelenleg ez nem életszerű. Csötönyi, amit mondott az hatalmas hülyeség és az ilyen látszateredmények alapján hiszik magukat sikeresnek, vicc
2 Felix 2017-01-14 17:12:14
Csötönyi úgy gondolja, h az emberek hülyék és nem néznek utána...
Hát ez már egy ideje nem így van! :))
1 Maximus1177 2017-01-14 16:07:21
Csötönyi urat rosszul tájékoztatták, mivel 87 ezren biztos, hogy nem nézték az élő boxmeccseket. Az internetes streamingnél nem olyan egyszerű nézettségi adatokat megadni. Az én csapatom csinálta a Médiaklikk mögötti streaminget és a netes statisztikai adatok egy nagyon nehezen mérhető adat a használt adaptív streamingnél, úgyhogy ezzel kár dobálózni. Be lehet nagyon egyszerűen bizonyítani, hogy nem 87 ezren nézték a boxmeccseket, hiszen ez átlagos minőség mellett is kb. 100 Gb/sec forgalmat jelentett volna az internetszolgáltatók felé és a budapesti fájlkicserélő központban. Szóval az a 87 ezer inkább 87 000 lekért 4 másodperces videószeletke volt, hiszen a 87 ezer a valaha lenézettebb sportesemény lenne a magyar interneten egyidőben, ami kizárt.Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
11:45 Sport 1 Kézilabda
13:00 Sport 2 Tenisz
12:45 DIGI Sport 1 Labdarúgás
11:00 Eurosport 1 Snooker
13:00 Eurosport 2 Maraton
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek