www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
M4 Sport publikálva: 2016. dec. 14., szerda, 16:57 22170 olvasás - 3 komment

Csötönyi: Több focimeccset is lenyomott a boksz-ob

Csötönyi Sándor
Csötönyi Sándor

A Magyar Ökölvívó Szakszövetség (MÖSZ) elnöke a sportág országos bajnoksága után azt mondta, örömteli volt látni a sok versenyzőt és a teltházas rendezvényt, de szóba került az állami pénzek elosztása is.

"Hosszú évek óta nem volt Budapesten országos bajnokságunk, és a vidéki helyszínek - többek között Kecskemét, Eger, és Hévíz feladta a leckét - nyilatkozta Csötönyi Sándor az m4sport.hu-nak. - Nagyszerű ob-kat rendeztek, de vissza kell csábítsuk a fővárosba is a bokszot. Úgy vélem, sikerült, színvonalas, pénteken az elődöntők és szombaton, a döntők napján is telt ház volt. Ezzel több futballmeccset is lenyomtunk. Az élő közvetítésünket mintegy nyolcvanhétezren nézték meg, tehát igenis van érdeklődés a bunyó iránt. Sok új bajnokunk van, huszonkét év volt az átlagéletkor, ez is biztató a jövőre nézve. A sokáig jegelt Fodor Milán nagyon teljesítménye nagyon tetszett, rajta kívül Bacskai Balázs, Vadász Andris és Káté Gyula hozzáállása is kiemelendő pozitívumként. A fiatalok közül az alsóbb súlycsoportokban az 52 kilós Csóka Nándor és Szaka István, a 49 kilogrammos Virbán Gábor is jól bunyózott. Fent is vannak jó bunyósok: a 81 kilóban induló Tallósi Péter ügyes, de Bernáth Pista is bizonyította, hogy extra tehetség.""

A szókimondó elnök azt sem rejtette véka alá, mi nem tetszett neki, és ezzel kapcsolatban mi lehet a következő lépés.

"Az utánpótlásunk biztató, a felnőttekkel van baj. Az egyesületek rájöttek egy rafinált dologra: az utánpótlásnak nagyobb létszámot és odafigyelést biztosítanak, emiatt a felnőtteket hanyagolták. Nevelőegyesületnek nevezik ki magukat, hiszen az állami támogatás elsősorban az utánpótlásban felhasználható, az utánpótláskorból kikerülőket magukra hagyják. Jövőre új világ lesz, a magyar élsport nem a MOB-hoz tartozik. A felnőtteket megtartó arányokat a helyére kell rakni. Körülbelül tizenöt versenyzőnek adunk fizetést, hogy mindent az ökölvívásnak rendeljenek alá, hiszen az amatőr bokszolók karrierje lerövidülhet a profi lét, illetve az élet egyéb területeiről érkező csábítás miatt - magyarázta Csötönyi Sándor, aki annak is örült volna, ha többen nem mondják le a szereplést. - Elég sok versenyző nem indokoltan maradt távol, akinek itt lett volna a helye."
 
forrás: m4sport
Értékelés: (Eddig 3 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 3 hozzászólás érkezett )
3 Maximus1177 2017-01-15 15:31:33
bárcsak néznék fele annyian az amatőr meccseket, mint a focit, de jelenleg ez nem életszerű. Csötönyi, amit mondott az hatalmas hülyeség és az ilyen látszateredmények alapján hiszik magukat sikeresnek, vicc
2 Felix 2017-01-14 17:12:14
Csötönyi úgy gondolja, h az emberek hülyék és nem néznek utána...
Hát ez már egy ideje nem így van! :))
1 Maximus1177 2017-01-14 16:07:21
Csötönyi urat rosszul tájékoztatták, mivel 87 ezren biztos, hogy nem nézték az élő boxmeccseket. Az internetes streamingnél nem olyan egyszerű nézettségi adatokat megadni. Az én csapatom csinálta a Médiaklikk mögötti streaminget és a netes statisztikai adatok egy nagyon nehezen mérhető adat a használt adaptív streamingnél, úgyhogy ezzel kár dobálózni. Be lehet nagyon egyszerűen bizonyítani, hogy nem 87 ezren nézték a boxmeccseket, hiszen ez átlagos minőség mellett is kb. 100 Gb/sec forgalmat jelentett volna az internetszolgáltatók felé és a budapesti fájlkicserélő központban. Szóval az a 87 ezer inkább 87 000 lekért 4 másodperces videószeletke volt, hiszen a 87 ezer a valaha lenézettebb sportesemény lenne a magyar interneten egyidőben, ami kizárt.

Legfrissebb

Legolvasottabb

Győzelmet és előrelépést vár BenjiHarmadik profi mérkőzésére készül a korábbi amatőr klasszis Bacskai Balázs.
Szellő Imre 18. küzdelme Várpalotán, péntekenA Felix Promotion pénteken, Várpalotán rendezi az őszi versenyszezon első élő televíziós bokszgáláját.
Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.



TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
14:00 Sport 1 Kézilabda
12:30 Sport 2 Ökölvívás
13:55 DIGI Sport 1 Rögbi
13:00 Eurosport 1 Tenisz
13:00 Eurosport 2 Sífutás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek