www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2016. dec. 1., csütörtök, 09:28 9657 olvasás - 0 komment
Címkék:Címkék:

Karate szeminárium Kesic Bogdannal

Gregor László és Kesic Bogdan
Gregor László és Kesic Bogdan

A szerbiai  Nagybecskerek (Zrenjanin) és testvérvárosa Békéscsaba között régóta virágzó testvérvárosi kapcsolat létezik a sportban is, és ez vonatkozik a harcművészetre is.

Ennek a kapcsolatnak egyik állomását jelentette az a nemzetközi edzőtábor, amit a vajdasági városban rendeztek meg.

A szeminárium vezetője a hazai karate életben is jól ismert Kesic Bogdan 9 danos shotokan karate mester volt, aki egyben a Budo Karate of Hungary szövetség tiszteletbeli elnöke is. A tábort a romániai ,temesvári Daisho Klub shotokan karatésai és a Békéscsabai Lakótelepi SE goshinkai karatésai tették nemzetközivé. Meghívott oktatóként Shihan Gregor László VI.DAN , a Békés megyei Harcművész Szövetség elnöke tanított rövid botos, késes és önvédelmi technikákat. Személyében és a román Adrian Butnariu mester személyében a Nippon Seibukan Akadémia két állandó tagja is megjelent.

  Két edzést rendeztek Zrenjaninban, a Karate Klub Zrenjanin jól felszerelt Dojojában. Miután a két , egyenként másfél órás edzés között mindössze 15 perc pihenőt engedett Kesic Bogdan mester - jó szokásához híven - így volt mit kipihenni a résztvevőknek. Kihon, formagyakorlatok, ügyességi-képesség fejlesztő  elemek mellett kendo oktatás, rövid botos és késes önvédelem - a két mester nem sok időt hagyott az unatkozásra. A szemináriumot a tábor értékelése és emléklapok átadása zárta. 

Az edzőtábornak a tervek szerint 2017 február 25-én lesz folytatása Békéscsabán. Akkor Hanshi Kesic Bogdan IX.DAN viszonozza az edzéstartást és tart szemináriumot. A sport és harcművész barátság tehát folytatódik.
Címkék:Címkék:
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
10:30 Eurosport 1 Labdarúgás
10:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek