www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
sajtóközlemény publikálva: 2016. nov. 4., péntek, 14:41 4771 olvasás - 0 komment
Címkék:Címkék:

Karate világbajnokság jöhet Budapestre

Dajcstomi a karate vébén
Dajcstomi a karate vébén

Jelenlétével erősítette a Magyar Karate Szakszövetség törekvéseit Deutsch Tamás a Linzben magyar sikereket is hozott karate világbajnokságon.

A volt sportminiszter jelenleg a Magyar Olimpiai Bizottság fogyatékosokért felelős tagozatának vezetőjeként a MOB alelnöke, egyúttal az MTK elnöke, amelynek karate szakosztálya az egyik legeredményesebb a hazai karate klubok közül.

Deutsch Tamás a vb-n – Dr. Mészáros János MKSZ-elnökkel együtt – megbeszélést folytatott a Karate Világszövetség, a WKF elnökével, a spanyol Antonio Espinos-szal.

A találkozón a magyar sportvezető megerősítette a Magyar Karate Szakszövetség szándékát, hogy 2022-ben hazánk rendezze a felnőtt karate világbajnokságot. Szó esett a 2024-es olimpia budapesti megrendezésének lehetőségéről is. Ezzel kapcsolatban Espinos arra kérte a magyar tárgyalópartnereit, hogy támogassák a karatét, és a sportág (miután 2020-ban története során először a rendezők jóvoltából ott lehet a tokiói olimpián) az ötkarikás játékok elnyerése esetén a magyar fővárosban is kerüljön a programba. Deutsch Tamás hangsúlyozta: Magyarország számára is fontos a karate 2024-es olimpiai szereplése, és az is, hogy Budapest egy ötkarikás játékokat megelőzően felnőtt világbajnokságnak is otthont adjon.

A 118 országot felvonultató karate világbajnokságon Magyarország Tadissi Martial révén egy ezüstéremmel az előkelő kilencedik helyen zárt az éremtáblázaton. Az épekkel együtt megrendezett para-karate vb-n Csatári János is második lett, neki személyesen is gratulált a MOB alelnöke.
Címkék:Címkék:
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
10:30 Eurosport 1 Labdarúgás
10:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek