www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Gregor László publikálva: 2016. okt. 28., péntek, 11:55 4470 olvasás - 0 komment

Kick-box Európa-bajnokság: Négyen a döntőben

Kick-box Európa-bajnokság: Négyen a döntőben
Kick-box Európa-bajnokság: Négyen a döntőben

A csütörtöki napon befejeződtek a Kick-box Európa-bajnokság selejtezői Mariborban. Olasz Attila így értékelte az eseményeket.

 
„A veteránok közül Bagi Péter kiesett egy rutinos olasz versenyző ellenében. Pontlevonások után a rutinos olasz megtartotta előnyét. Bertalan Gábor magabiztosan, könnyedén nyert az azeri ellenfél ellen., s a pénteki döntőbe került, ahol az olasz Massimo Vivaldi ellen mérkőzik majd. Ugyanígy döntőzik a hölgyeknél a tavalyi világbajnok Szuknai Zsuzsa. Tóth István egy volt full-contactos lengyel versenyzővel vívott, s szenvedett kemény küzdelemben 2:1 arányú vereséget. Pistát kizökkentette a mérkőzése előtti hosszas várakozás, ráadásul két, abszolút nem lightos ütés is megzavarta. Pödör Csaba hasonlóan szoros mérkőzést vívott német riválisával. Többször visszahozta a mérkőzést, de döntetlenre, sőt vezetett is, de pár másodperccel a vége előtt a német fordított és 2:1 arányban nyert. Mind Tóth István, mind Pödör Csaba bronzérmes lett. Csernák Sándor egy nagyon rutinos és technikás angol ellen mindent megtett, amit tehetett , de ez az angol jobb volt,- fordulásos rúgásokat, ugró rúgásokat és lábsöpréseket produkált. Csernák megtette , amit megtehetett. Így a veteránoknál két döntős szerepel majd a pénteki döntők műsorában és három versenyzőnk veheti át a megérdemelt bronzérmet. A szenioroknál Veres Roland magabiztosan verte az olasz Scollát, ami a maga nemében nem kis meglepetésnek számít és így jutott be a szombati döntőbe. Sokkal gyorsabb volt, s jobban érezte a ritmust. Az első menet volt az, ami szoros volt, de a többinél nőtt a pontelőny. Busa Gabriellának egy hosszas technikai kihagyás miatt újra kellett melegítenie és ráhangolódnia a fontos mérkőzésre. Két pont volt az előny az első menetben. A második menetben egy rövidzárlat után az osztrák lány átvette a vezetést. A harmadik menetet három pont hátrányból fordította meg Busa Gabriella és a végén 2:1 arányba, az utolsó pillanatban nyert egy beugrásos ütéssel. A döntőben mind a két döntősünk orosz ellenféllel vív majd. Busa Andrea az ír Aine Leonarddal csatázott. Az ír lightos stílussal nyert, így Andrea bronzérmesként végzett. Zsarkó Dániel Péter színvonalas és pörgős mérkőzést vívott a világbajnok ír Des Leonarddal. Az első menet szoros volt, a második menetben az ír kihasználta a magyar fiú negyven másodperces holtpontját, előnyt gyűjtött és ezt megőrizte a végéig. A harmadik menetben Zsarkó jobb volt, csökkentette a különbséget, de nyerni már nem tudott. Büszke lehet teljesítményére és a megszerzett bronzéremre. Sélley Anna sajnos nem boldogult a jóval magasabb ír hosszabb kezeivel , lábaival, rendre megelőzte Pankát, s magabiztosan nyert. Így Sélley is a dobogó harmadik fokán végzett.”
A csütörtöki versenynapon bizonyossá vált, hogy csapatunk hat bronzérmet gyűjtött be.
Pénteken tehát két veterán versenyzőnknek, szombaton pedig szenior válogatottjainknak szurkolhatunk. A tét: az Európa-bajnoki arany!!!Hajrá Magyarok!
 
eredmények:
LIGHT-CONTACT SZABÁLYRENDSZER
57 kg. *Veres Roland – Ivan Scolla (Olaszország) a döntőbe jutásért
74 kg. Zsarkó Dániel Péter –
*Des Leonard (Írország) a döntőbe jutásért
55 kg.
*Busa Gabriella – Sonja Stacher (Ausztria) a döntőbe jutásért
65 kg. Busa Andrea –
*Aine Leonard (Írország) a döntőbe jutásért
+70 kg. Sélley Anna –
*Lauren Bradshaw (Írország) a döntőbe jutásért
Veterán korosztály
63 kg.
*Bertalan Gábor – Sadikh Babirov (Azerbajdzsán) a döntőbe jutásért
74 kg. Csernák Sándor –
*Christopher McNeish (Nagy-Britannia) a döntőbe jutásért
84 kg. Bagi Péter –
*Adriani Giorgio Ciocchetti (Olaszország) a 4 közé jutásért
94 kg. Tóth István –
*Leszek Jobs (Lengyelország) a döntőbe jutásért
+94 kg. Pődör Csaba –
*Steven Glover (Németország) a döntőbe jutásért
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
13:00 Sport 1 Jégkorong
14:00 Sport 2 Labdarúgás
19:05 DIGI Sport 1 A nap hőse
14:00 Eurosport 1 Kerékpár
15:00 Eurosport 2 Motokrossz
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek