www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Gregor László publikálva: 2016. okt. 29., szombat, 10:56 6611 olvasás - 0 komment

Kick-box: Szuknai Zsuzsa Európa-bajnok

Szuknai Eb győztes
Szuknai Eb győztes

Mariborban, a Light-contact, K-1 és Low-kick Európa-bajnokság utolsó előtti napján, pénteken elkezdődtek a nagy izgalommal várt döntő mérkőzések sora.

Erre a napra estek a veterán korosztály döntői is, s ebben két magyar versenyző is érdekelt volt. Olasz Attila, a magyar vlight-contact válogatott helyettes vezetője, már megszokott szakkommentátorunk így látta a döntőket:
Bertalan Gábor az olasz Massimo Vivaldival küzdött meg egy nagyon színvonalas és pörgős mérkőzésen. A veteránok egész mezőnyében ez volt a legjobb mérkőzés. Végig hajtott a két versenyző. Végül is az olasz versenyző nyert, mert rá tudta erőltetni a stílusát. Az első menet nagyjából egyenlő eredményt hozott, a második menetben szerzett 3-4 pont előnyt az olasz fiú, ,de mind a kettő végigtámadta a mérkőzést, az utolsó másodpercig. Így Bertalan Gábor ezüstérmet szerzett. Szuknai Zsuzsa mérkőzése egyértelmű volt a német Alexandra Latocha ellenében, hiszen már az első menet végén vezetett nyolc ponttal. Tükörállásban álltak, és Zsuzsa rendre keresztbe verte hátsó egyenesekkel testre-fejre a német lányt. Horgokat is vert rá, leforgott róla, néha megállította egy-egy rúgással. A második menetben több lett az adok-kapok, de Szuknai Zsuzsa 13-14 pontokkal, nagy fölénnyel nyert, Európa-bajnok lett, megkoronázva a tavalyi világbajnoki címét. Tavaly is Ő szerezte az első aranyat a VB-n.

Szombaton reméljük, hogy válogatott társai követik példáját, annak ellenére, hogy azok a döntők nem tűnnek könnyűnek. Veres Roland az orosz Alekszander Lebegyevvel csap majd össze, míg Busa Gabriella ellenfele a szintén orosz Valentyina Filatova lesz majd. De, hát létezik e könnyű Európa-bajnoki döntő orosz versenyzővel? 

Általában nem, de titkon azt reméljük, a mi szempontunkból: Igen! 

A szombati döntők műsora:
LIGHT-CONTACT
57 kg. Veres Roland – Alekszander Lebegyev (Oroszország) Döntő
55 kg. Busa Gabriella – Valentyina Filatova (Oroszország)
Értékelés: (Eddig 2 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
23:00 Sport 1 Labdarúgás
21:00 Sport 2 Ökölvívás
21:10 DIGI Sport 1 Labdarúgás
23:00 Eurosport 1 Snooker
20:30 Eurosport 2 Gyorsasági motorverseny
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek