www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Balogh Zoltán publikálva: 2014. aug. 4., hétfő, 19:02 4498 olvasás - 0 komment

Muay-thai topfighter tart edzőtábort Magyarországon

Prayut Phetsangkhat-Check Bin
Prayut Phetsangkhat-Check Bin

A kőkemény harcművészeti stílus legjobbjai közé tartozó versenyző teszi tiszteletét Szentendrén és Budapesten, Prayut Phetsangkhat-Check Bin augusztus 18 és 22 között edzőtábort tart, augusztus 23-án pedig szemináriumon adja át tudását.

A kőkemény harcművészeti stílus legjobbjai közé tartozó versenyző teszi tiszteletét Szentendrén és Budapesten, Prayut Phetsangkhat-Check Bin augusztus 18 és 22 között edzőtábort tart, augusztus 23-án pedig szemináriumon adja át tudását az érdeklődőknek.
Prayut Phetsangkhat-Check Bin
Nem kispályás harcos érkezik a Dunakanyarban lévő festői kisvárosba, a Szentendrei VSE meghívására a majd’ 200 győztes muay-thai meccsel rendelkező, de edzői tapasztalattal is bíró Prayut Phetsangkhat-Check Bin tart edzőtábort. A négy éve Finnországban élő klasszissal az IFMA kelet-európai instruktora, Pokorádi Balázs egy moszkvai tornán vette fel a kapcsolatot, Check Bin pedig örömmel mondott igent a magyarországi invitálásra.

- Megtiszteltetés számomra, hogy Magyarországon mutathatom meg ennek a csodálatos sportágnak az ütéseit, rúgásait, finomságait – kezdte Check Bin. – Túl sokat nem tudok a magyar harcosokról, azt viszont igen, hogy jó helyre jövök, mert aki a muay-thai-t gyakorolja, az csak tiszta szívvel, lelkesedéssel, becsülettel teheti. Imádom a sportágat, szeretnék segíteni a magyar harcosoknak abban, hogy még jobbak legyenek. Filozófiám a ringben: amikor küzdelem közben fáradok, arra gondolok, az ellenfél még fáradtabb, s ez újabb erőt ad, hogy még keményebben harcoljak. Mindenhol szeretek küzdeni, ha Magyarországról érkezne ajánlat, szívesen összecsapnék a súlycsoportomban egy jó ellenféllel. Most azonban nem meccsre, hanem egy edzőtábor vezetésére érkezem. Mindenkit szívesen látok a szentendrei és a budapesti tréningeken, valamint a szemináriumon. A legjobb tudásomat fogom nyújtani, de úgy hiszem, a sportolók is így lesznek ezzel. Találkozunk augusztus 18-án!

A hétfőtől péntekig tartó táborban napi három edzésre kerül sor, reggel futás, délelőtt technikai edzés, délután páros gyakorlatok, klinch, erőnléti edzés szerepel a programban.

A szentendrei tréningekre a Szentendrei VSE bázisán (Kőfaragó utca 4.) kerül sor, de hogy a fővárosi muay-thai fighterek se maradjanak ki a jóból, Check Bin a hétfői és a szerdai tréningeket Budapesten, a Perfect Fight Clubban vezeti. Szombaton a budapesti aTeremben (Budapest, Jász utca 112.) szemináriummal zárul a hét, a muay-thai harcos 8 és12 óra között avatja be a stílus rejtelmeibe az érdeklődőket.

Jól jár, aki heti jegyet vásárol, hiszen mindössze 15 ezer forintot kell fizetnie az ötnapos táborért, plusz a szombati szemináriumon ingyen vehet részt.
Természetesen napijegy (3000Ft), valamint délelőtti és délutáni jegy is váltható (10 000Ft), de aki csak a szemináriumon szeretne részt venni, az 4000 forintért megteheti.

Jelentkezés:
Skrobár Róbert: +36/70/215-7420
Kis-Márton Vidor: +36/70/296-5238
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...

Legfrissebb

Legolvasottabb

Győzelmet és előrelépést vár BenjiHarmadik profi mérkőzésére készül a korábbi amatőr klasszis Bacskai Balázs.
Szellő Imre 18. küzdelme Várpalotán, péntekenA Felix Promotion pénteken, Várpalotán rendezi az őszi versenyszezon első élő televíziós bokszgáláját.
Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
12:15 Sport 1 Erős emberek
12:30 Sport 2 Harmadik félidő
12:45 DIGI Sport 1 Vízilabda
12:30 Eurosport 1 Alpesi sí
12:15 Eurosport 2 Crashed ice
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek