www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Balogh Zoltán publikálva: 2014. aug. 4., hétfő, 19:02 4588 olvasás - 0 komment

Muay-thai topfighter tart edzőtábort Magyarországon

Prayut Phetsangkhat-Check Bin
Prayut Phetsangkhat-Check Bin

A kőkemény harcművészeti stílus legjobbjai közé tartozó versenyző teszi tiszteletét Szentendrén és Budapesten, Prayut Phetsangkhat-Check Bin augusztus 18 és 22 között edzőtábort tart, augusztus 23-án pedig szemináriumon adja át tudását.

A kőkemény harcművészeti stílus legjobbjai közé tartozó versenyző teszi tiszteletét Szentendrén és Budapesten, Prayut Phetsangkhat-Check Bin augusztus 18 és 22 között edzőtábort tart, augusztus 23-án pedig szemináriumon adja át tudását az érdeklődőknek.
Prayut Phetsangkhat-Check Bin
Nem kispályás harcos érkezik a Dunakanyarban lévő festői kisvárosba, a Szentendrei VSE meghívására a majd’ 200 győztes muay-thai meccsel rendelkező, de edzői tapasztalattal is bíró Prayut Phetsangkhat-Check Bin tart edzőtábort. A négy éve Finnországban élő klasszissal az IFMA kelet-európai instruktora, Pokorádi Balázs egy moszkvai tornán vette fel a kapcsolatot, Check Bin pedig örömmel mondott igent a magyarországi invitálásra.

- Megtiszteltetés számomra, hogy Magyarországon mutathatom meg ennek a csodálatos sportágnak az ütéseit, rúgásait, finomságait – kezdte Check Bin. – Túl sokat nem tudok a magyar harcosokról, azt viszont igen, hogy jó helyre jövök, mert aki a muay-thai-t gyakorolja, az csak tiszta szívvel, lelkesedéssel, becsülettel teheti. Imádom a sportágat, szeretnék segíteni a magyar harcosoknak abban, hogy még jobbak legyenek. Filozófiám a ringben: amikor küzdelem közben fáradok, arra gondolok, az ellenfél még fáradtabb, s ez újabb erőt ad, hogy még keményebben harcoljak. Mindenhol szeretek küzdeni, ha Magyarországról érkezne ajánlat, szívesen összecsapnék a súlycsoportomban egy jó ellenféllel. Most azonban nem meccsre, hanem egy edzőtábor vezetésére érkezem. Mindenkit szívesen látok a szentendrei és a budapesti tréningeken, valamint a szemináriumon. A legjobb tudásomat fogom nyújtani, de úgy hiszem, a sportolók is így lesznek ezzel. Találkozunk augusztus 18-án!

A hétfőtől péntekig tartó táborban napi három edzésre kerül sor, reggel futás, délelőtt technikai edzés, délután páros gyakorlatok, klinch, erőnléti edzés szerepel a programban.

A szentendrei tréningekre a Szentendrei VSE bázisán (Kőfaragó utca 4.) kerül sor, de hogy a fővárosi muay-thai fighterek se maradjanak ki a jóból, Check Bin a hétfői és a szerdai tréningeket Budapesten, a Perfect Fight Clubban vezeti. Szombaton a budapesti aTeremben (Budapest, Jász utca 112.) szemináriummal zárul a hét, a muay-thai harcos 8 és12 óra között avatja be a stílus rejtelmeibe az érdeklődőket.

Jól jár, aki heti jegyet vásárol, hiszen mindössze 15 ezer forintot kell fizetnie az ötnapos táborért, plusz a szombati szemináriumon ingyen vehet részt.
Természetesen napijegy (3000Ft), valamint délelőtti és délutáni jegy is váltható (10 000Ft), de aki csak a szemináriumon szeretne részt venni, az 4000 forintért megteheti.

Jelentkezés:
Skrobár Róbert: +36/70/215-7420
Kis-Márton Vidor: +36/70/296-5238
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
13:00 Sport 1 Jégkorong
14:00 Sport 2 Labdarúgás
19:05 DIGI Sport 1 A nap hőse
15:30 Eurosport 1 Kerékpár
15:30 Eurosport 2 Formula-e
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek