www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Gregor László publikálva: 2016. nov. 1., kedd, 19:50 4639 olvasás - 0 komment

Veres Roland Kick-box Európa-bajnok lett

Veres Roland Kick-box Európa-bajnok lett
Veres Roland Kick-box Európa-bajnok lett

A szombati napon került sor a szenior döntők jelentős részére a Mariborban megrendezett WAKO kick-box Európa –bajnokságon.

Ezen a napon a tét a magyarok részére az volt, hogy Szuknai Zsuzsa előző napon, a veterán kategóriában megszerzett aranyérme után sikerül e újabb aranyat szerezni az utolsó versenynapon. Két versenyzőnk került a döntőbe, és az aranyéremhez mindkettő részéről orosz versenyzőn vezetett át az út.

Az „új hullám” fiatal képviselője, Veres Roland lépett először tatamira az orosz Alekszander Lebegyev ellenében. És innentől nézzük Olasz Attila beszámolóját:
- Veres Roland megnyerte az Európa-bajnokságot, nagyon ügyes volt!Minden végrehajtott a páston, amit az edzők kértek. Nagyon okosan küzdött, végül is, kétség sem fért ahhoz, hogy Ő a jobb. A második menetben akadt egy kis visszafogott rész, de utána felülkerekedett ezen, és teljesen megérdemelten nyert. „

A hőn áhított magyar arany így megszületett. A Halker-Királyteam versenyzője egyben első abszolút sikeres hírnöke annak a korosztály váltásnak, ami a light-contact válogatottnál célul is lett kitűzve az év elején, és ami remélhetőleg folytatódik majd. Szép volt Roli!!!!

Busa Gabriella előtt szintén nehéz feladat tornyosult az orosz Valentina Filatova személyében . Mivel az orosz kick-box bajnokságot a nagy létszám és a szoros, kemény küzdelmek jellemzik, orosz indulóban gyenge színvonalú szinte nem is létezik!

„- Busa Gabriella mérkőzése 2:1 arányban az orosz versenyzőjé lett. Reális volt az eredmény sajnos. Az orosz versenyzőnek nagyon jó volt a keze, és rendre meg tudta ütni Gabit a jobbosokkal, így Gabi csak egy bírónál tudta a hajrában megfordítani a mérkőzés állását. Kértük Gabit, hogy jobbra forogjon,ne balra, s a mérkőzés feléig ezt nem érezte. Kicsivel több rúgás is jó lett volna. Így is nagyon szépen teljesített, ne felejtsük el, hogy mandulagyulladása volt, s így küzdötte végig a hetet.Vele és a csapattal is maximálisan meg vagyunk elégedve. A magyar csapat ott van a mezőnyben, de még sokat kell fejlődjünk. A létszámot is bővíteni kell, tovább kell a fiatalítást folytatni. Persze szrencse is kell. Az olaszok például hat döntőből egyet nyertek meg!”

A magyar light-contact válogatott a szeniorok közül az ötödik helyen végzett egy arany, egy ezüst és három bronzéremmel, az első az orosz válogatott lett.Az összesített ponttáblázaton Hazánknak most a 14. hely jutott – a veteránok nélkül. . A veteránoknál a németek után a második helyen végeztünk.
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
20:30 Sport 1 Labdarúgás
21:00 Sport 2 Ökölvívás
21:10 DIGI Sport 1 Labdarúgás
20:00 Eurosport 1 Snooker
20:30 Eurosport 2 Gyorsasági motorverseny
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek