www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Monokli Szerkesztőség publikálva: 2009. okt. 27., kedd, 16:55 2399 olvasás - 32 komment

Bárdosi fennakadt a doppingvizsgálaton

Bárdosi fennakadt a doppingvizsgálaton
Bárdosi fennakadt a doppingvizsgálaton

A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton a júliusi, tajvani Világjátékokon. A Nemzeti Sportszövetség (NSSZ) kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az első, úgynevezett A minta analízise zárult pozitív eredménnyel. A Világjátékok szervezői - a Magyar Sumo Szakszövetség információja szerint - úgy döntöttek, hogy Bárdosit megfosztják első helyezésétől, és 3000 euró megfizetésére kötelezik. A kötöttfogású birkózóként 2000-ben olimpiai ezüstérmes, 32 esztendős Bárdosi a sportágtól eltávolodva más küzdősportokban próbált szerencsét az utóbbi években.

Szumósként világ- és Európa-bajnok lett, az MMA elnevezésű vegyes harcművészetben is jeleskedett, emellett gyakori szereplője a televíziós show-műsoroknak is. A Magyar Sumo Szakszövetség a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) szabályzata és a hatályos magyar jogszabályok, valamint a szövetségi szabályzatok alapján köteles az előzetes felülvizsgálati eljárás, továbbá annak eredményétől függően a doppingeljárás lefolytatására. 

Az eset valószínűleg Bárdosi MMA pályafutására nem lesz befolyással!

Értékelés: (Eddig 8 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 32 hozzászólás érkezett )
32 keoma 2009-11-02 21:04:59
Gondolom, ha van rájuk igény és valóban olyan sok hallgatót vonzanak, akkor ezek a nagy tudású műsorvezetők kapnak majd esélyt az új rádiókban is.
Ami Bárdosit illeti, azt gondolom pontosan meg lehetne állapítani, hogy a kimutatott vegyületek származhatnak-e a darázscsípés elleni szer lebomlásából. De gyanítom, hogy nem fognak foglalkozni vele.
31 Farkas Krisztián 2009-11-02 18:44:01
Az,hogy hogy mi jelent zenegyilkolást vagy éppen az ellenkezőjét az mindenkinek a szubjektív véleménye.Szerintem rossz zenei stílus nem létezik csak stíluson belül vannak gyengébbek és jobbak,bár ha belegondolok ez is szubjektív.Én mindenben hallottam olyat ami tetszik és olyat is ami nem.Jól elkanyarodtunk Bárdositól.
30 Iron Cat 2009-11-02 15:37:10
Szerintem is ez baromi off topic, de azért annyit hozátennék, hogy még mindig szívesebben hallgatom a zenegyilkolást (tényleg az), mint a tematikus politikai beszélgetéseket, pedig politológusként végeztem és dolgozom:) Ha ilyesmit akarok hallgatni, akkor Info/Klub/Lánchíd rádiók is megfelelnek. Kiváncsi vok, h vajon a kereskedelmi tévék jogait is behúzzák a "tisztelt" pártok... Egyébként meg tényleg jobb értekezni a bokszról...
29 Tyll Vietta 2009-11-02 15:22:44
Az, hogy hányan hallgatták, még nem jelent semmi, de színvonalat meg semmiképp. Azért hallgatták, mert csak ez két gatya volt a Magyar Rádió mellett (talán) az egyetlen országosan fogható rádió, amiben nem a hajóvonták találkozásáról beszéltek napközben. De ez még nem jelenti azt, hogy ezek a rádiók jók lettek volna. Sőt! A Danubius egymagában többet tett a magyar zene gyilkolásáért, mint minden más a Földön.

Erdeiről, Kokóról és Bárdosiról sem tudtak meg többet a hallgatók, mivel ezek a rádiókeretek olyanok, mint valami satu.

A bokszról meg aztán tényleg nem beszéltek benne, inkább a celebritás miatt hívtak meg sportolót, ha egyáltalán meghívtak néha néha.
28 Den 2009-11-02 12:25:35
Adam: "mi köze van ennek a boxhoz"?

Erre is leírtam a választ már többszőr! Itt hallhattuk nyilatkozni reggelente: Erdeit- Bárdosit- Kokot stb.

Adam: mondjál még egy esetet, amikor az ORTT- Majtényi- aki azóta le is mondott emiatt, a Köztársasági Elnök- Sólyom, Bajnai Gordon Miniszterelnök emiatt egymástól függetlenül egyugyanazon véleményüket fejezték ki a közvélemény előtt.

A műsorok színte 100%- ban kezdésként erről az ORTT döntésről beszéltek...

Adam: a 2 rádió REGGELI/!/ Bumeráng- Pirítós című műsorát hallgatják lehet, még többen is.
27 Adam 2009-11-01 23:00:06
Ez a rádiódolog az idegeimre megy.
Mi köze van ennek a boxhoz?

Den te pedig fogd vissza magad.
Az általad emlegetett 4 millió rádióhallgató, aki most szerinted szomorú, nos ez egy egy irreális szám.
Udvariasan fogalmazva túlzás, reálisan fogalmazva pedig ostoba hazugság.

Magyarországon talán összesen van 4 millió rádió. Mindegyik készülék szerinted éjjel-nappal egyazon adót fog? A te kedvencedet? Senki sem hallgat másik adót?
26 Farkas Krisztián 2009-11-01 20:05:36
Én rendkívül sajnálom,hogy megszűnik ez a kettő rádió.Bennem is az tartotta a lelket mikor árut terítettünk még régen,hogy hallgattuk a sok agymenést,rengeteget nevettünk,egyszer majdnem karamboloztunk is emiatt.A mostani munkahelyemen egész nap egyedül vagyok napi hat-nyolc,esetenként 12-16 órát és teljesen egyedül nagyon nehezen megy a nap,de őket hallgatva eltelik pár óra amíg felvidulok.Én főleg a Danubius pirítóst imádtam de korábban és most is hallgattam a Slágert és a Rádió 1-et is.Még az a szerencse,hogy a Rádió 1-es kukorit nem vették még el egyenlőre mert most majd azt hallgatom.Annak idején a Petőfi rádión mikor elvették a rádiókabarét az tett be a legjobban,szerencse,hogy a Kossuthon folytatják.
25 Den 2009-10-30 13:45:39
Ez így igaz!

Ma kimondták: 4 ember 4 millió hangulatára tett egy jó nagyot..............

Az Info és a Klub rádió közvetlenül egymás mellett található, most lesz még egy ugyanilyen páros.

Pontosan azért szűntetik meg a 2 országos kereskedelmi rádiót, mert pártsemleges mindkettő!

AKI MA HALLGATTA MÁRTA NÉNI VÉLEMÉNYÉT, AZ TELJES KIÉRTÉKELÉST HALLHATOTT A POLITIKAI HELYZETRŐL- NINCS KIRE SZAVAZNI- ÉS A DEMOKRÁCIÁNAK NEVEZETT FOGALOMRÓL- AMI NEM LÉTEZIK!

Mi kűzdősportszerető emberek, tessék mondani hol fogjuk ezután hallani Erdeit- Bárdosit- Kokot és a többieket?
24 leibigab 2009-10-30 13:31:02
Den

"A pályázat kiírásakor az volt a kérdés: ki fizeti a legtöbbet a költségvetésbe reálisan? A S. R. 670 befizetett milliójához képest a többi rádiónak közel sincs ekkora kapacítása."

Ez Magyarországon úgy működik, hogy, senkit nem érdekel, hogy a költségvetésbe ki fizet többet. A döntnököket az érdekli, hogy a zsebbe ki csúsztat többet.... az pedig úgy tűnik, hogy nem a Sláger rádió volt. Ez van...
23 Den 2009-10-30 12:32:20
A Sláger Rádióban nyilatkozott a héten Bárdosi és okt. 30.- án reggel Madár és nem máshol!
A Sláger Rádió fizette a legtöbb bűntetést az ORTT- nek a rádiók közül.
A Sláger Rádió saját magától a legnagyobb adózó M- on a 670 millióval.
A Sláger Rádió megszűnésével több ember veszti el a munkáját, mint a most a Tungsramtól elbocsátott 1500 ember!

"Értéket gyakorlatilag nem teremtettek." 4 millió ember nem ért veled egyet! Én is szállítottam hajnali 5 órától 8 éven át! Ők tartották bennem is a lelket és nem aludtam el, amikor egy nap 14 órát vezettem és jártam be 6 multit az ország területén!
Amelyik rádióadókat nem szeretem azt nem hallgatom és nem is alkotok véleményt pl a Mária rádióról, ahol imádkoznak egyfolytában. Va akinek az kell, akkor hallgassa. Én nem utálom őket, de nem is hallgatom.

A pályázat kiírásakor az volt a kérdés: ki fizeti a legtöbbet a költségvetésbe reálisan? A S. R. 670 befizetett milliójához képest a többi rádiónak közel sincs ekkora kapacítása.
22 Tyll Vietta 2009-10-30 12:11:06
Den! A cenzura örök! A jelenlegi láthatatlan ága a "hírérték" fogalma. Többekközt. Semmi de semmi nem kerül bele a nagy országos volumenű médiák hírei közé, ami nem egyezik a háttérmogulok által megszabott csapásvonalba.

Amit te a rádióban, tévében, vagy az olvasottabb hírportálokon olvashatsz, az kizárólag brutálisan megszűrt hírfoszlány.

Amikor olyan esemény történik, amit a tömegek elől elhallgatni nem lehet, akkor a hírt faragják, átalakítják, átöltöztetik, ill. az érdekvonal szerint adják le. Pártatlan hírközlés soha nem létezett!

Példaképpen: soha nem olvashatsz országos médiumban olyan jellegű hírt, amiben az elkövetők, az agresszorok véletlenül izraelita érdekképviseletek, sőt, ha valaki ilyet mer állítani, azt az egész világ sajtójában pellengérre állítják, lásd a török filmet.

A hazugság korán nincs mit magyarázni. Amikor háborús bűnösok kapnak Nobel békedíjjat, ott mit akarsz még elmondani?

Ezen nincs mit konkretizálni, mivel esetek millióit nem érdemes egyenként leirogatni.

A háttérmogulok, azaz a "világ urai" a világ legtöbb kormányában jelen vannak, a bankjaikon keresztül tejhatalmat gyakorolnak az általuk helyzetberakott politikusok és a média fölött.

Nem kell siratni sem a Slágert, sem a Danubiust, a Bocskorékat főleg nem.
Ők úgyanúgy szépen kiszolgálták a "főnökeik" elvárásait, értéket gyakorlatilag nem teremtettek.

Öszseseküvéselmélet? Nyugodtan elhiheted, hogy úgy gazdálkodnak az emberekkel, mint a pinty.
21 Farkas Krisztián 2009-10-29 20:48:33
Én a dokit kérdeztem erről még 14 éve,hogy ha netán összejön,hogy mérkőzhessek amatőrként(nem jött össze)akkor mi lesz az allergia gyógyszeremmel mert az kell viszont szteroid van benne.Azt mondta,hogy azt be kell jelenteni,már nem emlékszem,hogy hová.Ilyen egészségügyi esetekben tehát lehet.Gondolom ebbe,ahogy Ádám céloz rá sokan bele is kapaszkodnak.
20 Buzát 2009-10-29 17:42:30
"Madár nem áll ki a saját érdekeiért, olyan, mint a magyar átlagember: le lehet vele mindent nyeletni, olyan, mint a birka, mindenbe belenyugszik!"

Den, ahoz kell bátorság, hogy ne tegye azt, amit te tennél!!! Tudod a gyűlölet a gyengék haragja! Én nem hiszek a megfellebbezhetetlen igazságokban! Én becsülöm Erdeit, mert családja van házimozi helyett! Úgy gondolom, hogy Erdei családapához méltó módon kezeli az egóját és ezért minden tiszteletet megérdemel!

19 Den 2009-10-29 17:34:42
Semmi konkrétumot nem írtál Tyll.

Tegnap 18 órától az összes híradásokban az ORTT- ről alkotott véleményeket kerestem és ma reggel pedig az internetet olvastam végig.

Bárdosí nyilatkozott a Sláger Rádióban, onnan jött a téma. Őt is és a 2 rádiót is "ki akarják" csinálni.

Maga a Sláger igazgatója mondta el a véleményét.

Rohadt egyszerű kérdést teszek fel: eléd tesznek 2 lottószelvényt! Melyiket veszed el, ha egy választásod lehet?
Az egyik egy négy találatos szelvény 290 ezerrel, a másik telitalálat 670 millióval! Az ORTT a négytalálatost választotta. Az új rádió évi pár százezret fog befizetni a költségvetésbe, míg a Sláger Rádió már egy kisebb mamutvállalat, évi 670 milliós befizetéssel...............
18 Buzát 2009-10-29 17:32:21
Tyll Vietta! Na végre!
17 Tyll Vietta 2009-10-29 17:03:05
Hát, nem tudom, hogy jött a képbe Bárdosi Sanyinál a rádiók témája, de ha már ezen lovagol a társaság, legyen nyugodt, a "hiteles tömegtájékoztatás" című fogalmkörnek egyik sem felel meg!

Nincs ma itthon ilyen, de ha jobban körbenéztek, a világon sincs.

Kizárólag félretájékoztatás, és érdekek által manipulált tömegetetés. Akiké a bank és energiaszektor, azé a hírközlés is. Amit ők akarnak, az jut el a paraszthoz.

Ez a hazugság kora.

Ha a világban folyó eseményekről képet akar alkotni bárki, akkor a neten több rá az esély.
16 Den 2009-10-29 16:32:45
A Szili cikknél írtam: 47 az életkorom. Még mielőtt valaki temetne, tavaly a mindenkori futó, idén a mindenkori súlyemelő rekordomat döntöttem meg!

Anyagi okokból nem lehet se feleségem, se gyerekem. Hitelt nem vettem fel soha, mert gazdasági matematikából nagyon jó vagyok és van számológépem.

Nálam jobban a 386 képviselőt és a celebeket nem utálhatja senki! Csillog a szemem mérgemben, amikor az adózókat újabb sarcra kötelezik.

A demokrácia végleg megbukott hazánkban. Nyílt rablás folyik. /Kínában egy áruházi osztályvezetőt felakasztottak, mert a színes tévét jatt fejében adta oda./

Kiszámoltam, hogy M- on 48, míg a németeknél 10 képviselő jut 1 millió választóra.

Miben hiszek? Miért élek? Erre 100%- ig nem tudhatok válaszolni! Nem örököltem és nem kaptam 3 szobás lakást és kocsit, mint a barátaim nagy többsége 20 évesen. Van lakásom, de a 2. nőnél, akinek nem felelt meg, végleg leálltam a nagy Ő- vel!

Imádok sportolni és imádom a házimozimat, realításokkal élek.

Madár nem áll ki a saját érdekeiért, olyan, mint a magyar átlagember: le lehet vele mindent nyeletni, olyan, mint a birka, mindenbe belenyugszik!

Dőrytől kis híján infarktust kaptam, mert azt írta: "amit a szerződése megenged". Nincs pont, amit az Universum betartott volna.

15 Buzát 2009-10-29 15:47:28
Den, feltételezem nem vagy már mai gyerek? Ne vedd rossz néven a megszólítást nem tiszteletlenségnek szánom!

Még csak 33 vagyok, van 2 fiam 1 lányom, feleségem, házam, 2 diplomám, autóm, 1 nagy rakás hitelem, meg gondom a szeretteimre! Sokat kell még tanulnom, és hiszem ha odafigyelek és alázattal teszem a dolgom menni fog!!!!

De tanácstalan vagyok!!!! Nem értem, hogy ebben az országban a jelenlegi kilátásokkal, hogy nézhet bárki csillogó szemmel az MSZP-FIDESZ-MDF-SZDSZ társulatra!

Tudod Den, "Színház az egész világ. És színész benne minden férfi és nő: Fellép s lelép: s mindenkit sok szerep vár Életében"! Ezek eljátszották a magukét! "Elég szomorú, ha már a bolondnak sem szabad bölcsen beszélnie arról, amit a "bölcsek" bolondul csinálnak", mert nincs ember fia ki megértené!!!!!!

Ne hidd, hogy foglalkoztatja, esetleg érdekli a sorsod a politikusokat!!!

Mindenki neveltetése, anyagi helyzete, habitusa szerint állapítja meg mi, és mi nem szimpatikus számára!!! A politikai identitást az átlag Magyar embernél a ciklusokhoz köthető életminőség határozza meg! 4 évet kormányzott a fidesz, úgy néz ki 12 fog az MSZP! Mindenki eldöntheti melyik lovat akarja!!!

Én inkább nem vallanék szerelmet egyik Magyarországi pártnak sem!

Én annak örülnék, ha nem 386 /a Magyar parlament létszáma+ a slep/ ingyenélőt kellene eltartanunk!

Én nem hiszek a fejlett demokráciának nevezett förmedvényben!!!

Én az emberekben hiszek! Hiszek a Diósdi Hentesben, a Soós Pékségben, a kollegáimban, a Magyar családokban, a Magyarok leleményességben, Erdei "Madár" Zsoltban, és magamban!!!!

Meg Benned is!!!!! :-)

Visszatérve a két rádióra! A "királyok" jönnek-mennek! Velük a "ház népe" is! Letették a voksot! Nem jött be!!! Ennyi!

Azt pedig ne hidd el, hogy pártatlan és független a két adó, mert OLYAN NINCS!!!!
14 Den 2009-10-29 14:53:27
Megint 100%- os téveszmét vonultatsz fel, mely úgy nem igaz, ahogy gondolod!

A Sláger Rádió amerikai tulajdon. Nincs se párthoz, se semmihez köze! A műsora politikamentes, 12 év alatt építették fel. Pont a politikamentes műsort kedvelőkhöz szól!

Az EP választások alkalmával pécsi választók 83%- át nem érdekelte, országos színten 65%- át a választóknak, hogy ki kerül Brüsszelbe M- ról. Ezzel azt bizonyítom, hogy hazánkban majdnem pontosan a választók kétharmada- tehát a többség- semmilyen színten nem foglalkozik a politikával, mert gyomorforgatóak a politikusok vagyoni haszonszerzése.

"""A két nagypárt a színfalak előtt megszakítja az országot, míg a színfalak mögött, amikor önérdekeikről van szó, akkor egyetértenek, még akkor is, ha az országot teszik ezzel tönkre - mondta sajtótájékoztatóján az MDF elnöke.

Dávid Ibolya szerint szomorú sorsot vetít előre a Danubius és a Sláger Rádió sorsa, helyükön "pártrádiók" alakulnak.
A médiahatóság szerdai döntése értelmében az FM1 konzorcium nyerte el a nagyobbik, az Advenio Zrt. pedig a kisebbik vételkörzetű országos kereskedelmi rádiós műsorszolgáltatási jogosultságot a következő hét évre. A Sláger a döntés miatt bírósághoz fordul."""

Ezzel teljesen egyetértek.

Jövőképem van: az MSZP alatt legalább szövegelhetsz, a Fidesz alatt még az arcod sem rezdülhet!

13 Buzát 2009-10-29 14:21:26
Den, megtisztelsz a kioktatásoddal! Köszönöm!

Sajnos az előző HSZ-ban nem fejtettem ki álláspontomat kielégítően! Nem követem el ismét ezt a hibát!

A helyzet Szerintem!

A szereplők:
1. Fidesz
2. MSZP
3. SZDSZ

A Danubius, Sláger SZDSZ érdekeltség! Tudtad Den?! A két rádió jelenlegi közjogi helyzetben, akkor készül versenytudatosan a pályázatra, ha közeledik bármely politikai erőhöz! A két sajtó orgánum rossz lóra tett!!! Az SZDSZ súlytalanná vált az utóbbi 1-2 évben! Esélyük nincs átlépni az 5%-os küszöböt! Nem lesznek a parlamentben! Mit jelent ez Den??!

Egy film címe jut az eszembe: "Baljós árnyak"

Miért pont ez a cím? Azért, mert egy olyan jövőképet vetít előre, mely nem sok jóval kecsegtet! A nagy pártok kezet fognak, leosztják a lapot újra - SZDSZ nélkül - és nem marad más csak a politikai figyelmeztető lövések! Ezek megegyeztek! Minden marad a régiben! Lopnak! Rombolnak!

SZDSZ: Eltávolodtak a társadalmi problémáktól, a társadalmi akarattól! Soha nem képviseltek mást, csak 50-100 ezer ember érdekeit!!! Melegfelvonulás, kendermag tüntetés, náciveszély, rasszizmus, antiszemitizmus, és a romapolitikájuk kicsapta a biztosítékot minden normális embernél! Ezek mind olyan provokációk, mely idegen hatalmak érdekeit szolgálják! Zavar és hisztériakeltés, a társadalom megosztása!

A két rádiót nem sajnálom, csak azokat, akik megfelelő kapcsolat hiányában elveszítik az állásukat! Megnyugodhatsz Den, azok, akik miatt ilyen helyzetbe került a két kereskedelmi csatorna biztos nem küszködnek megélhetési gondokkal! A melós meg ott is melós, végzi a nigger munkát és megy a f..-ba!

Tanulság: Aki szelet vet, vihart arat!

Nem kell politikai tömbökhöz húzva mentális prostituáltnak lenni! Pártatlan, napirendekre fokozottan érzékeny, kiegyensúlyozott újságírást kell folytatni!!! Erre van igény, én ezt szeretem!!! A gyomorforgató jáksós, bochkoros, lalikirályos nonstop alázós kereskedelmi rádiózásnak remélem vége!!! Ez a rádiózás Győzike Show-ja!!!

Érted???????

"Ilyen a Box!!!!"

12 Den 2009-10-29 11:37:07

Buzát részére- is- tájékoztatásul, mivel a 2 rádiót kb 4 millió ember hallgatja naponta!

Ma döntött az ORTT! November 18-tól a határozat szerint másik rádió működik majd a Sláger Rádió helyén. A hírek szerint az eddig megszokott zenei műsor helyett Önök a továbbiakban egy politikai beszélgetős műsort hallhatnak majd!

A híresztelésekkel ellentétben a legnagyobb összegű díj ajánlatot a Sláger Rádió tette. Egy most induló, politikai irányultságú beszélgetős rádió ennek töredékét sem képes kitermelni és befizetni. Az ORTT döntése következtében ezért évi 670.000.000 forinttól esik el a költségvetés.

Mivel politikai döntés született, súlyos kárt szenvedett a magyar demokrácia és sajtószabadság. A döntés súlyosan árt az ország nemzetközi megítélésének, egy olyan helyzetben, amikor Magyarországnak a rendszerváltás óta a legnagyobb szüksége lenne a külvilág rokonszenvére, a politikai befolyástól és a korrupciótól mentes befektetői környezetre.

A hallgatók és Magyarország érdekében minden törvényes eszközt igénybe veszünk, hogy Önökkel maradhassunk. Köszönjük, hogy eddig is és most is bennünket hallgatnak!

Heal Edina, Sláger Rádió vezérigazgató.
11 Den 2009-10-29 10:52:18
Buzát:

Aki ennyire tájékozatlan, az minek teszi közzé a tudatlanságát? Tegnap végighallgattam néhány híradást és benne pártatlan szakértők véleményét!

A Sláger Rádió úgy kezdte a pályázatot, hogy megnyerte! Mivel naponta kb 3- 3.5 millió ember hallgatja, szerinted tud más rádió befizetni évi 670 milliót a költségvetésbe? A többi vetélytárs ennek a töredékét, a 2 nyertes pedig évi pár százezerre lesz képes.

Ami még nem volt Magyarországon és nem is lesz: az ORTT elnöke Majtényi, A Köztársasági Elnök Sólyom és Bajnai Gordon előre jelezte, hogy nem tiszta az ORTT döntése!

Amiről tudni lehet és nyílvánosságra került: az MSZP és a Fidesz mutyizása eredményezte ezt a döntést! Valamelyik politikai beszélgetős műsora lesz a Sláger frekvenciáján nov 18.- tól.

Buzát neked fogalmad sincs mi történt, nem is értem, te nem hallgatsz híradást, hogy lehetsz ennyire tájékozatlan?

Versenyképesen kell pályázni? Semelyik versenytárs még csak a közelébe sincs azoknak az elért eredményeknek és a költségvetésbe befizetett százmillióknak, mint a Sláger Rádió!

Ez olyan verseny volt- hogy a boxhoz visszatérjek-, mint annak a magyar cirkálósúlyúnak a meccse Olaszországban, ahol kétszer kiütötte ellenfelét és mégis az olasz nyert................... Lekapcsolták kétszer a villanyt- egyszer 45 percre- addig, amíg állva tudott már maradni a talján, aztán pontozással nyert!

Egyenlő feltételek, egyenlő pálya?
10 Buzát 2009-10-29 10:05:58
Sláger Rádió! Volt egy pályázat, melyen alulmaradtak! Versenyképesen kell pályázni! Ennyi! A zenéjük hiányozni fog, de a hungarofób, gyalázkodó, obszcén magatartásuk nem!
9 Hamzi 2009-10-29 08:50:31
– Szó sincs arról, hogy kokszoltam volna. Sosem titkoltam, hogy vízhajtót szedtem, de nyomós okom volt rá, orvosi engedéllyel tettem. Ha nem teszem, nem utazhattam volna a világjátékokra. Harcolni fogok az aranyamért! Jólesik, hogy a szumószövetség mellettem áll, az ügyvédem fellebbezni fog. -blikk

8 Shaham 2009-10-28 18:24:51
"Igen, érdekes módon a legtöbb élsportoló asztmás.
A súlyos betegek hozzák a világcsúcsokat az egészségesek meg nézik öket."

Hát igen...:)
7 Den 2009-10-28 16:39:52
Bárdosi saját maga mondta el reggel, hogy angol nyelven szombatról vasárnapra nem lehet beadni a Wadának semmit, mert lehetőség rá, a verseny pedig kezdődik.
Többszőr is elvégezték közvetlenül indulás előtt a dopping tesztet, negatív lett. Bárdosi az orvosa által adott bizonyítékokkal is tudja bizonyítani ártatlanságát, valamint a kémiai anyag amit kapott, NEM MINŐSÜL DOPPINGSZERNEK!

Suspect:

A költségvetésből 670 000 000 millió ft fog ezután hiányozni. A Sláger toronymagasan a legtöbbet adta a közösbe az összes rádió közül, a helyettük jövő a tizedét sem tudja produkálni...............
6 Adam 2009-10-28 16:34:03
Igen, érdekes módon a legtöbb élsportoló asztmás.
A súlyos betegek hozzák a világcsúcsokat az egészségesek meg nézik öket.
5 Sasi 2009-10-28 15:48:00
Fabio Cannavaro is ezzel védekezett, és felmentették.

Tudni kell, hogy indokolt orvosi esetben az élsportolóknak is lehet doppinglistás készítményeket beadni, de azokat mindig jelezni és igazolni kell a doppingtesztek alkalmával.

Nem Bárdosi-téma, de talán mindenki tudja, hogy hány pl. úszó küzd az asztmával, amire folyamatosan szedik a szereket, így mindig pozitív a tesztjük, de eltiltást az orvosi okok miatt soha nem kaptak.
4 hamzi 2009-10-28 15:40:31
A szumóban aranyérmes Bárdosi Sándor fennakadt a doppingvizsgálaton a júliusi, tajvani Világjátékokon. A versenyző elmondása szerint közvetlenül az elutazás előtt megcsípte egy darázs, és az emiatt kapott gyógyszer került a szervezetébe. Az első, úgynevezett A minta analízise zárult pozitív eredménnyel.
-Blikk
3 Suspect Zero 2009-10-28 15:37:05
Ha doppingolt, el kell venni a világjátékokon elért győzelmét. Itthon minden teszten tiszta volt, kint viszont fennakadt a rostán.

Den: ez egy kinti ügy, így a magyar wada belekeverése teljesen felesleges.

Nem tudom, hogy jön ide a SlágerRádió esete, de mindegy. A sugárzási szerződésük lejárt. Véleményem az, hogy csinálják meg a pályázatot, de legyen elővásárlási joguk. Vagyis ha a legjobb ajánlatot tartani tudják, legyen továbbra is övéké a sugárzási jog.
2 Den 2009-10-28 15:15:03
Lehetetlen helyzetbe került Bárdosi és a Sláger Rádió is: szándékosan- magyar a magyart- kicsinálja, megszűnteti!

Bárdosi sumo világbajnoki címét szándékosan el akarja venni a Wada minden bizonyítási lehetőség nélkül- mindezt a magyar Wada ellenőrök a saját érdekük miatt teljes mellszélességgel támogatják.
Sándor elmondása szerint a magyar wadásoknak a bukási statisztikát kell növelniük és így válik érdekükké Bárdosi VB címének elvétele!
Ezeknek az ellenőröknek velem kellene eltölteniük fél percet a ringben.

A Sláger Rádió a leghallgatottab rádió: 3.5 millió ember tölti idejét mellettük reggel 6- 10- ig. Simán meg akarják szűntetni, mint ha nem is lett volna.
Az új nyertes akkora hasznot adna le- 55%- ot- a bevételéből, ami irreális és nem lehetséges, elérhető.............. Egyébként egy rádiót, amit hallgatnának évekig 50- 200 ezren, hogy aránylik a bevétele a 3.5 milliós hallgatottsághoz?

Az ORTT emberei mindent megtehetnek? Egy évtized alatt, a semmiből felépített, az ország leghallgatottabb rádióját így meg lehet szűntetni?

Jogi úton próbálja a Sláger Rádió visszaperelni a frekvenciáját, de ha ők a vitathatatlanul legsikeresebbek, akkor miért kell egyáltalán bárkivel harcolni a fennmaradásért?

Ilyen csak Magyarországon lehetséges...................


1 hamzi 2009-10-28 13:49:45
Szegényt megcsípte egy darázs:)


Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
15:45 Sport 1 Sportverda
12:45 Sport 2 Darts
13:30 DIGI Sport 1 Tenisz
15:30 Eurosport 1 Snooker
15:30 Eurosport 2 Labdarúgás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek