www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Samansport publikálva: 2018. febr. 5., hétfő, 10:01 2980 olvasás - 0 komment

Klasz Árpád visszatért

Klasz 9. sikere
Klasz 9. sikere

Négy évvel az utolsó küzdelme után ismét kesztyűt húzott Klasz Árpád.

Ha néhány éve megkérdezi valaki a profi ökölvívásért rajongókat, hogy ki az, aki a feltörekvő reménységek közül igazán sokra viheti, sokan a fiatal Klasz Árpádot nevezték volna meg. A budapesti bunyós – remek amatőr pályafutás után – imponálóan kezdte hivatásos karrierjét, sorra jöttek a gyors kiütéses sikerek.

Klasz 2014 elején, 25 évesen már nyolc hivatásos küzdelmen volt túl, és egyik riválisa sem tudott olyan ellenállást kifejteni, hogy a pontozóbírók munkájára szükség legyen: nyolc mérkőzés, nyolc győzelem, nyolc kiütés! Ezzel az imponáló mérleggel a Toto Promotion versenyzője joggal reménykedett egy fényes karrierben.

Ekkor ütött be a krach. Írásunkban nem kívánjuk felemlegetni a történteket, feltépve ezzel az esetleges sebeket, legyen elég annyi, hogy félő volt, hogy a magyar ökölvívás végleg elvesztheti egyik reménységét. Szerencsére nem így történt.

A 29 éves Klasz Árpád február 4-én egy kistarcsai rendezvényen ismét bokszra jelentkezett, s kötelek közé lépett. Ellenfele a sokat próbált Orsós Lajos volt. Klasz a küzdelem során egy pillanatig sem hagyott kétséget afelől, hogy komolyan gondolja karrierje folytatását, s alig fél perc után már ellenfele testi épségét féltve lépett közbe mérkőzést vezető bíró – ismét kiütés, immáron a 9. abban a bizonyos sorban.

Klasz Árpád tehát visszatért, és ha hinni lehet a helyszínen elcsípett félmondatokból, a 10. mérkőzése is hamarosan megrendezésre kerülhet: február 16, a Felix Promotion következő bokszgálája, Budapesten.

forrás: www.samansport.hu
Értékelés: (Eddig 4 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...


Legolvasottabb

Világranglista a célKis Máté meccse, valamint Kispál-Görbics összecsapás február 16-án.
Gassiev lesz Usyk ellenfeleKialakult a cirkálósúlyú szupertorna, a World Boxing Super Series (WBSS) döntője, ahol mind négy jelentős vb-öv terítékre kerül.
GGG/Canelo II május 5-énHivatalosan is bejelentették, miszerint május 5-én ismét megküzd egymással Gennady Golovkin és Saul Alvarez.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
05:00 Sport 1 Labdarúgás. La Liga world
06:00 Sport 2 Televíziós vásárlás
06:55 DIGI Sport 1 Reggeli Start
04:30 Eurosport 1 Műkorcsolya
05:00 Eurosport 2 Jégkorong
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek