www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Gregor László publikálva: 2017. júl. 26., szerda, 10:20 7248 olvasás - 0 komment
Címkék:Címkék:

Lakótelepiek a csabai sporthétfőn

Lakótelepiek a csabai sporthétfőn
Lakótelepiek a csabai sporthétfőn

Békéscsabán a nyár folyamán minden hétfőn a város sportegyesületei mutatják be tevékenységüket azzal a nem titkolt céllal, hátha új tagokat tudnak megnyerni . A nyilvános edzéseken a járókelőket is igyekeznek bevonni.

A legutóbbi hétfőn a József Attila Lakótelepi SE két csoportja is bemutatta tevékenységét. Az All-Style Karate és Kick-box Szakosztály Seibukan csoportja Shihan Gregor László VII.DAN vezetésével egy órás edzés keretében mutatta be azt a sokrétű tevékenységet, ami a goshinkai karatét jellemzi. Erősítés, keményítés, kihon, önvédelem, kesztyűs edzés, küzdelem, eséstechnika, földharc, ütőpajzs használata,önvédelem- természetesen az idő szűke alatt mindenből csak egy kevésre jutott idő az amúgy rekkenő melegben.

A következő csoport a Balázs Sándor vezette Aikido Szakosztály volt – Szpisják Ádám szakszerű kommentálásával. Népes csapatuk az esések, gurulások, önvédelmi technikák , kés elleni védekezés, bot elleni védelem mellett azt is bemutatta, hogy a felnőttek és a legkisebbek jól megférnek egymás mellett, igazi közösségként dolgoznak. 

S ha hozzászámítjuk, hogy a Lakótelepi SE Mitykó László vezette tollaslabdázói is a rendezvény végéig bűvölték a labdát, laikus érdeklődőkkel, akkor elmondhatjuk, az 1982-ben alapított egyesület hírnevéhez méltóan szerepelt a Szent István téren. Az egyesület további csoportjai augusztus 21-én, a záró napon tartanak nyilvános edzést – a nyár folyamán harmadik alkalommal.
Címkék:Címkék:
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
13:00 Sport 1 Jégkorong
14:00 Sport 2 Labdarúgás
19:05 DIGI Sport 1 A nap hőse
15:30 Eurosport 1 Kerékpár
15:30 Eurosport 2 Formula-e
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek