www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Monokli Szerkesztőség publikálva: 2012. júl. 4., szerda, 09:33 3979 olvasás - 12 komment

Lődi Tamás kiütéssel nyert Olaszországban

Lődi Tamás kiütéssel nyert Olaszországban
Lődi Tamás kiütéssel nyert Olaszországban

Újabb magyar bokszoló nevét jegyezte meg Európa: Lődi Tamás 22 évesen aratott hatalmas győzelmet Olaszországban.

Június 30-án ismét az olaszok vendége volt a Lauri Promotion több öklözője is. A Fabrizio Zompatore tiszteletére rendezett bokszgálán egy magyar fiú, Lődi Tamás körül forgott a világ. A 22 éves fiatalember ugyanis a második menetben kiütötte Zompatore-t, a jelenlévők legnagyobb megdöbbenésére.

„Ezt a gálát Zompatore-nek rendezték meg. Amikor kiütöttem, mindenki döbbenten hallgatott. Ő ott a favorit, senki sem hitte volna, hogy a mérkőzés legelején a padlóra küldöm. A bíró olyan lassan számolt, ahogy csak tudott. Mégsem tudott felállni. Mi persze nagyon örültünk a sikernek, az olaszok kevésbé. Úgy néztek ránk, mint a véres rongyra. Még szerencse, hogy előre megkaptuk a pénzt, mert talán az is ugrott volna. ” –mondta el mosolyogva a Napiász Online-nak Lődi Tamás.

A Lauri Promotion hamarosan újra reflektorfénybe kerül, hiszen Balogh Sándor ismét a kötelek közzé lép.

„Július 14-én lesz a következő meccsem. Fabio Tuiach ellen fogok bokszolni, aki 2008-ban kikapott Marco Huck ellen. Azóta nem bokszolt, az elmúlt négy évben K-1-ben indult. Ezzel a meccsel szeretne visszatérni, amihez természetesen nekem is lesz egy-két szavam.” – mondta Balogh Sándor, a Lauri profi öklözője.

forrás: napiaszonline.hu

Értékelés: (Eddig 5 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 12 hozzászólás érkezett )
12 tyotyus 2012-07-05 21:29:57
Először azt hittem, hogy már ennyi idős fia van Zompatore-nak. Egyébként jó eredmény ez.
11 tiby 2012-07-05 16:20:28
Zompatore legyőzése nem egy nagy dicsőség főleg h 14 éve nem bokszolt de azelőtt is csak levert pár hurkát és ennyi.Nem is értem hogy mi ez hogy az ő tiszteletére rendeztek gálát.Viszont annyiba jó hír hogy legalább törlesztett egy picit a sok elcsalt meccsért amit ott elszenvedtek magyarok.Pap Laci bácsi kétszer bunyózott ott,oktatta mindkétszer az ellenfeleit,aztán kihoztak döntetleneket.....
10 pjotr 2012-07-05 15:23:31
Nos örüljünk? Részben igen, mert pontozással ezt a meccset nem lehetett volna hozni. De... Zompatore egy SENKI. Ha ilyen embereknek gálát szerveznek akkor az a legalja mindennek. Megjegyezném, hogy Horváth László (akinek szintén nem sok köze van a profi bokszhoz) 98-ban!! szintén KO-val küldte haza Zompatorét. Tehát örüljünk, de ha nem baj szobrot még nem emelnénk ezért a győzelemért.

Hírérték: 10-ből 1-es.
9 Den 2012-07-04 17:16:12
Amíg túlértékeltek inkább minden ellenfelet, mint lebecsültök és a box iránti fanatikus alázattal végzitek az edzésmunkát, addig ilyen sikereket érhettek el.
Amikor egy boxoló lenézi a leendő ellenfelét, akkortól kezdve megváltozik a felkészülése is és lúl nagy meglepetések érhetik, akár a meccs vége előtt 12 mp- el Ko.
/Én már okoztam ilyen meglepetést, mert lenézett egy nehézsúlyú./

Kirk Johnson pedig már négyszer is így járt, mert nem védekezett.

Nagyon szinpatikus ahogy és amit írsz Sanyi.
8 balogh sanyi 2012-07-04 16:53:06
DEN!Sajnos ez van,ha Olaszországban meccselsz!Természetesen oda fogunk figyelni arra,hogy Tomi a földön maradjon!Mert ahogy mondtad még rengeteg lépcsőfok van hátra!!!
7 Den 2012-07-04 14:19:24
Balogh Sanyi:

A gúnyos hozzászólásomat kízárólag az olaszországbeli profi bunyó felfogására értettem!

Mivel a világcsúcstartó Béres Zoli, ezért hozzá hasonlítok minden meccset, amit ott vív magyar hivatásos.

Amit leírtál Sanyi az régóta köztudott, de elfogadhatatlan.

Láttam egy amerikai nehézsúlyút, aki Németországban meccselt egy 10- ből 9- et kiütéssel nyert némettel. A szinesbőrű is tudatában lehetett, hogy a pontozást el kell kerülni és ő nem felhozóembernek jött........
Az első menetben ájultra verte a németet úgy 30- 40- es sorozással, fejre mért egyenesekkel és horgokkal.

Tamás ne kövesse el azt a hibát, amit oly sokan: ne váljon ezen sikeres meccse után beképzeltté, mert még jópár létrafok hátravan a címmeccsekig.
6 N_Ricsi 2012-07-04 13:28:55
Gratulálok!
De azt tegyük hozzá, hogy az lett volna a meglepetés, ha nem Lődi nyer. 14 éve bunyózott utoljára az olasz, akkor szintén egy magyar fiú ütötte ki a 2. menetben...
Amit Fazekas tett múlt hétvégén (az elcsalt eredménytől függetlenül), az valóban bravúr volt...
5 broklyn 2012-07-04 13:17:06
Isten vagy Tamás! Végre valaki nyert Olaszban:-)
4 balogh sanyi 2012-07-04 12:26:02
Den!Lődi Tomit mentálisan GIUSEPPE LAURI és én készítettem fel!Az is tény,hogy nincs leírva sehova,hogy Olaszországba veszíteni mész,de az is valós dolog,hogyha nem ütöd ki az elenfeled győzni biztos nem tudsz pontozással!Nem okoskodni akarok,csak tudom hogy mennek ezek a dolgok!
3 Den 2012-07-04 11:25:29
Az az igazság, hogy Tomit Béres Zoltán készíthette fel mentálisan........

Tomi így ránézésre nagyon erős és az arcából kiindulva "önbizalom hiányában nem szenved"! Az olasz lenézhette, felhozóembernek titulálhatta, "a gálát az ő neve köré szervezték", tehát ő a legrosszabb esetben is pontozással győzni fog! Ez a sztereotipía. Boxban ilyen pedig nincs.

A cirkálósúlyban már szinte nem is ütnek kicsit, azon kívül a világ ismeri az olasz itészeket, jobban felpörögnek az ellenfelek, mert tudják, hogy csak és csakis kiütéssel lehet nyerni O- ban.
A szerződésben sincs olyan a kisbetűs részben, hogy felhozóember...........csak veszíthet!

Végre azt kapta Lauri- az olasz- amit Béres Zolinál kétszer is eljátszottak: kiütésnél villany le- másodszori kiütésnél villany le, pontozással győz az olasz.

2 balogh sanyi 2012-07-04 10:44:05
Tomi nagyon eltalálta egy jobbhoroggal az olasz Zompatore-t!!!Az egész csarnok néma,döbbent csöndben ült!!!!Nagy siker!!!
1 underdog 2012-07-04 10:11:47
Ez jó hir. Gratulálok a bunyósnak és az felkészítő szakembernek!


Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
23:00 Sport 1 Labdarúgás
21:00 Sport 2 Ökölvívás
21:10 DIGI Sport 1 Labdarúgás
23:00 Eurosport 1 Snooker
20:30 Eurosport 2 Gyorsasági motorverseny
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek