www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2014. jún. 26., csütörtök, 13:50 5024 olvasás - 7 komment

Mormeck-Lődi ma este

Lődi és Mormeck
Lődi és Mormeck

Csütörtök este Franciaországban kerül megrendezésre az a gála, melynek főmérkőzésén visszatér a korábban nehézsúlyban is próbálkozó, többszörös cirkálósúlyú világbajnok Jean-Marc Mormeck (36 győzelem – 5 vereség).

A gálát promóterként is jegyző 42 éves francia sportoló két esztendeje nem lépett ringbe, azóta, hogy Vlagyimir Klicsko a 4. menetben kiütötte. Mostani ellenfele a Lauri Promotion békéscsabai versenyzője, a volt WBO Európa-bajnok Lődi Tamás (13 győzelem – 2 vereség – 1 döntetlen) lesz, s a küzdelmüket 10 menetre írták ki.

A rendezvényen Nagy Zsolt is kötelek közé lép.
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 7 hozzászólás érkezett )
7 tiby 2014-06-26 20:18:56
Ezen az oldalon lehet nézni a mérkőzést:


http://tvembed.eu/watch-free-view-live-stream/tamas-lodi-v-jean-marc-mormeck/89560.html#


Török

Hát tényleg csak pár ember van aki főállásban bunyózhat.Nemesapáti és
Darányi remélem elindít most egy hullámot,mint amilyet anno Koko és Erdei ill Balzsay.
6 Török 2014-06-26 19:30:36
tiby

Ezt kiemelném:

"bár szerintem ő sem az a bunyós aki ebből él,gondolom csak mellékállásban műveli,így nehéz jelentős fejlődést elérnie,sajnos."

Ezzel szerintem nagyjából mindenki így van nálunk. Akiket ismerek, azok legalább is mind így. Nem tudom, tényleg nem, de szerintem egy kezemen meg tudnám számolni ki az aki csak ezzel foglalkozik főállásban idehaza?
Pontosan ez az a dolog, ami miatt nem lehet igazán kihozni magunkból a lehető legtöbbet. Ezért becsülendő sokszorosan is az, ha valaki övet szerez, v. legalább nevesebb ellenfelet győz le. Nem egyenlő esélyekkel vágunk neki, és ez értendő a pontozóbírókra is idegenben. Ha minden rendben van a versenyző felkészülésével, akkor is ott van a bírók ténykedése pluszban még.

5 tiby 2014-06-26 19:00:58
Török

Érdekes mert én mást látok Lődi hiányosságának mint te.
Van ugyan 13 győzelméből 11 Ko,de a súlycsoport keményebb másodvonala ellen ez az ütőerő már nem érvényesül,és az ő ütésállósága sem,tehát szerintem fizikailag maximum közepes.

Azzal egyetértek hogy a pontosságán csiszolni kellenne,viszont szerintem tudna ő bunyózni,csak látszott Seferi ellen is hogy nagyon nem ízlenek neki az ütései,pedig a kimondott nagy bombázók közé Seferi sem tartozik. Makabu viszont kifejezetten kemény ütő,ellene hamar kapitulált is sajnos Lődi.

Mivel fizikailag már nagyon nem fejleszthető,így ahogy írod is elsősorban a gyorsaságán,technikáján,kondicionálisan kellenne fejleszteni,bár szerintem ő sem az a bunyós aki ebből él,gondolom csak mellékállásban műveli,így nehéz jelentős fejlődést elérnie,sajnos.
4 Török 2014-06-26 18:23:53
Lődi fizikailag, kondícionálisan, ütésállóságban jó.
Ha a technikáján, gyorsaságán, ütései pontosságán nem csiszolnak, akkor nem sok jóra számíthat a jövőben sem sajnos. Mormeck nehézsúlyban semmi volt, cirkálóban viszont meghatározó.
Képzettségben jóval fölötte áll Lődinek, tehát ha kondiban is ott van még, akkor nagyon nehéz este elé néz Tamás!
De bízok benne, és a legutóbbi meccs óta elvégzett edzésmunkájában, remélem borítja a papírformát, Mormeckkel együtt!
Hajrá!
3 tiby 2014-06-26 16:44:20
Den

Egyszer már volt itt szó Mormeckről.Akkor újra leírom,hogy RÉGEN cirkálóban komoly tényező VOLT és jó bunyós VOLT.

De!

Amit nehézsúlyban csinált az 0 értékű,kezdjük ott hogy Ibragimovot és Oquendót két idősödő másod-harmadvonalast már csak csalással tudta megverni,és mégis kapott lehetőséget Wlad ellen.

A Wlad-Mormeck minden idők legundorítóbb,legszégyenteljesebb nehézsúlyú vb meccse volt,főként Mormeck tehet róla,de Wlad is benne volt azért a meccs "szépségébe" jócskán....

Lődi nem lenne technikailag rossz,de sajnos gyenge fizikailag,a legutolsó meccsén Seferi ellen is látszott hogy tudna ő bokszolgatni,de nem elég szívós.

Mormeck formája a kérdés,ha edzett normálisan és nincs szétkopva akkor Lődi kikap,ha eljárt teljesen felette az idő akkor Lődinek van esélye.
Szerintem Mormeck behúzza a meccset,bár az a kérdés MINEK.....
Merthogy épszemű bokszrajongó nem hiszem hogy kiváncsi Mormeckre,jó franciába el lehet adni valamelyest az egykori neve miatt,de a jó Istent kérem ne lássuk őt tovább bokszolni komoly ellenfelek ellen...
2 Den 2014-06-26 16:08:30
A nehézsúly valóban nem neki való, de szerintem Te is kiállnál annyi pénzért holnap, mint Mormeck.

Volt idő, amikor cirkálóban a bikanyakú Jean- Marc nagyon komoly világbajnoknak számított.

Tiby szerinted mekkora az esélye Lődinek Franciaországban egy volt francia vb ellen?
1 tiby 2014-06-26 15:22:07
Újabb vicc kategória hogy ezt a bohóc Mormecket még engedik bokszolni a Klicsko ellenni szégyenteljes mutatványa után.....Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
11:45 Sport 1 Kézilabda
13:00 Sport 2 Tenisz
12:45 DIGI Sport 1 Labdarúgás
11:00 Eurosport 1 Snooker
13:00 Eurosport 2 Maraton
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek