www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Gregor László publikálva: 2017. jún. 20., kedd, 11:34 10140 olvasás - 0 komment
Címkék:Címkék:

Nyilvános edzések a gyulai Vár előtt

Nyilvános edzések a gyulai Vár előtt
Nyilvános edzések a gyulai Vár előtt

Június 10-én szombaton délután a harcművészetek kedvelőire számítottak Gyulán. A Vár előtt 18. órai kezdettel ismét megrendezték a Fight Night harcművész ringes gálát, amelyen MMA és K-1 mérkőzéseken szórakozhattak a nézők.

Ezen a délután a gála előtt az érdeklődők is kipróbálhatták a különböző harcművész irányzatokat – nyilvános edzés keretében a ring melletti füves területen. A rendezvény fő célja az volt, hogy ne csak megszerettesse a harcművészet világát, hanem minél több érdeklődőt hívjon be az edzőtermekbe. A gyulai Aki Shiro Dojo tartott aikido edzést Uhrin Béla Mester vezetésével. Az eséseket, dobásokat és önvédelmi technikákat nem csak bemutatták, hanem igyekeztek bevonni a nézőket is. Edzéseiket a 5700 Gyula Semmelweis u 1. cím alatt a Pándy Kálmán Kórház Kardiológia Osztály Tornatermében tartják. Időpont: Kedd:17:0018:30,Csütörtök:16:30-18:00 Felnőtt:Kedd:18:30 - 20:00,Csütörtök:18:00-19:30,Szombat:10:00-11:30 Web: www.gyulaiaikido.hu, elérhetőség:20-3594957 , belauhrin75@gmail.com . Ezzel egy időben a Békéscsabai Lakótelepi SE Gregor László Mester vezette Seibukan-goshinkai karate csoportjának önvédelmi edzésén vehettek részt a kíváncsiak. Itt az önvédelmen kívül az ütőpajzsokat is használhatták a kíváncsiak. A csoport szeptember 1-től várja az érdeklődőket Békéscsabán, a Gépészeti Szakközépiskola termében (Békéscsaba, Kazinczy u. 11 sz. ) Az edzések ideje: kedd,csütörtök 16.30-18.00.Elérhetőség:laszlogregor7@gmail.com. 

A következő edzéseken is szerepet kaptak az eszközök. A Szabó Ferenc Mester vezette gyulai Samuray Kyokushin Karate SE a kyokushin karate szépségeit adta át. Formagyakorlatok, keményítés, knock-down küzdelmek- a bemutató edzés is demonstrálta, hogy a kyokushin, az erőkarate fegyelmezett harcosokat nevel. A „szamurájok” is szeretettel várják edzéseikre az érdeklődőket: Hétfőn: 17.00-18.30-ig a Gyula, Líceum tér 2 sz.alatt, csütörtökön 16.30 – 18.00 közt Gyulán, az Illyés Gyula u.1-3-ban és pénteken 17.00-18.30-ig Dobozon, a Hold u. 15 sz. alatt. A másik helyszínen Deák László , az Okányi Szabadidős Kick-boksz Egyesület vezetője a közismert keleti eszköz, a nunchaku alapjain kívül a Hugarian Sport Nunchaku Academy versenyrendszerét is bemutatta. A többi csoport tagjai és a nézők is szép számban forgatták meg a szivacsos gyakorló nunchakukat. Aki ezt rendszeresen szeretné tanulni, azt Okányban, a Művelődési Házban ( Rákóczi u. 55 sz.) várják hétfőn és szerdán 17.00 – 19.00-ig.Ezután a Kovács Attila vezette LP Ving Tzun kung-fu irányzat edzésével ismerkedhetnek meg az érdeklődők. Technikáit, puszta kezes és késes gyakorlatait többen megpróbálták, s a hivatalos edzés után is még többen gyakoroltak. Edzéseik helyszíne Gyula, Erkel Ferenc Művelődési Ház, ideje: hétfő, csütörtök 17.00 – 18.00-ig. A legvégén a shotokan karatésok zárták a sort. Az A.J.K.A magyarországi szervezetéhez tartozó Gyulai Karate Egyesület Torma György Mester , és a Békéscsabai Lakótelepi SE edzője, Farkas András Mester az ütő-rúgó pajzsokat részesítették előnyben. Részletesen elmagyarázták a más irányzatokhoz tartozóknak mind a mozgás , mind az ütés-rúgás technika finomságait is. A Gyulai Karate Egyesület hétfőn és szerdán várja az érdeklődőket 19.00-20.30-ig, pénteken 17.30-19.00 közt a helyi Erkel Ferenc Gimnázium Kossuth téren található tornatermében. A Békéscsabai Lakótelepi SE Shotokan Karate Szakosztálya pedig a Mezőmegyeri Művelődési Házban tart edzést hétfőn 16.45-18.00, csütörtökön 18.00 – 19.30 időpontban.

A szombat délutáni nyilvános, szabadtéri edzés elérte célját. Az ötletgazda, Niedermayer Zsolt jól érezte, hogy van ebben fantázia. A laikus érdeklődők bevonásán kívül a különböző klubok és harcművész irányzatok közötti barátságot is sikeresen erősítette! Ezért is támogatta a nyilvános edzés délutánt a Békés Megyei Harcművész Szövetség is!
Címkék:Címkék:
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...


Legolvasottabb

Világranglista a célKis Máté meccse, valamint Kispál-Görbics összecsapás február 16-án.
Gassiev lesz Usyk ellenfeleKialakult a cirkálósúlyú szupertorna, a World Boxing Super Series (WBSS) döntője, ahol mind négy jelentős vb-öv terítékre kerül.
GGG/Canelo II május 5-énHivatalosan is bejelentették, miszerint május 5-én ismét megküzd egymással Gennady Golovkin és Saul Alvarez.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
05:00 Sport 1 Labdarúgás. La Liga world
06:00 Sport 2 Televíziós vásárlás
06:55 DIGI Sport 1 Reggeli Start
04:30 Eurosport 1 Műkorcsolya
05:00 Eurosport 2 Jégkorong
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek