www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2016. jún. 1., szerda, 13:05 5753 olvasás - 1 komment

Povetkin legújabb mintája tiszta

Povetkin
Povetkin

Mint ismert, május 21-én, Oroszországban rendezték volna a Deontay Wilder – Alexander Povetkin nehézsúlyú vb-címmérkőzést, melyet a WBC szövetség rendelt el az amerikai bajnok és az orosz kihívó között.

A párharc azért hiúsult meg, mivel Povetkin az egyik doppingteszten fennakadt, éspedig a január 1-je óta tiltott Meldoniummal.

A los angelesi VADA időközben elvégezte a szükséges vizsgálatokat, s kiderült, hogy a bunyós legutolsó, május 17-én levett mintája teljesen tiszta, ahogyan az egy héttel korábbi is. Mint kiderült, Povetkint összesen hatszor vizsgálták a felkészülés alatt, s csak egyszer volt pozitív a mintája – ami viszont nem a legelső teszt volt.

Ennek fényében a Povetkin-csapat fenntartja azt az álláspontját, hogy a tavalyi évben még legálisan alkalmazott szer nyomait találták meg az egyik áprilisi mintában.

Andrey Ryabinsky, Povetkin promótere a következőket mondta. „Szeretném hangsúlyozni, hogy Alexander Povetkin soha nem vett be tiltott szert. Amint mindent tisztáztunk, azonnal bepereljük az amerikai partnert és azokat a tengerentúli lapokat, akik ennek az ellenkezőjét állították” - jelentette ki az üzletember.

Tudni kell, hogy a WADA jelenleg érvényben lévő szabályai szerint, amennyiben március 1–je után mutatják ki az adott sportoló szervezetében a Meldoniumot, és annak mértéke kevesebb, mint 1 mikrogramm, úgy további vizsgálatok szükségesek, hogy megtudják, mikor kerülhetett a szervezetbe a január 1-je óta tiltott szer.

A WBC még vizsgálja a szituációt, addig engedélyezték Wilder számára az önkéntes címvédést.
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 2 hozzászólás érkezett )
2 fusion 2016-06-01 13:34:10
uncsi
1 fusion 2016-06-01 13:34:10
uncsiHurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
15:45 Sport 1 Sportverda
12:45 Sport 2 Darts
13:30 DIGI Sport 1 Tenisz
15:30 Eurosport 1 Snooker
15:30 Eurosport 2 Labdarúgás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek