www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
publikálva: 2008. szept. 8., hétfő, 21:36 4858 olvasás - 7 komment

Ruiz szerint el kell venni Valujev címét

Ruiz szerint el kell venni Valujev címét
Ruiz szerint el kell venni Valujev címét

A kétszeres WBA bajnok John Ruiz (43 győzelem – 8 vereség – 1 döntetlen), és képviselői kiadtak egy nyilatkozatot, miszerint kérvényezték a WBA-tól, hogy korrupció miatt vegyék el Nyikolaj Valujev (49 győzelem – 1 vereség) másfél hete megszerzett bajnoki címét.

A Ruiz-csapat többek közt azt állítja, hogy Valujev ringsegédje minden menet után értesült a pontozás pillanatnyi állásáról, ami szabálytalan, ahogyan Takeshi Shimakawa pontozó kettős könyvelése is ellenkezik a WBA érvényes szabálykönyvével. Továbbá nem vették figyelembe Riuz második menetbeli leütését sem.

Ruizék azt kérik, hogy teljes felvételt tekintsék át, és tárják fel a korrupt gyakorlat bizonyítékait, majd semmisítsék meg a hivatalos végeredményt, aztán rendeljék el a visszavágót! „A WBA-nak meg kell oldania ezt a dolgot, amilyen gyorsan csak lehetséges” – beszélt Ruiz. „Nem hivatalos személyeknek nem szabad megengedni, hogy a küzdelem közben a pontozólapokat nézegessék, rendezgessék. Valujevet meg kell fosztani a címétől, és elrendelni a visszavágót!”

Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 7 hozzászólás érkezett )
7 Adam 2008-09-10 11:09:40
Abban, amit most írtatok, mind a két elözö hozzászólónak teljes mértékben igazat adok.
6 Farkas Krisztián 2008-09-10 11:02:40
Kár,hogy Valuevet kihozták győztesnek mert egy Ruiz vs Csagajev visszavágó valamivel érdekesebb lett volna szerintem.Mindenesetre jó lenne,hogy ha Ruiz pártfogói valami jó beadvánnyal állnának elő és ha sikerülne nekik megváltoztatni a végeredményt az egy komoly lépés lenne a pontozói csalások elleni küzdelemben.Volt már egyáltalán olyan,hogy valakiknek sikerült megváltoztatni egy meccs végeredményét?
5 Den 2008-09-10 10:24:01
A beadott fellebbezésről egy szót sem írtam, mivel nem olvastam, olvashattam!

A saját véleményemet írtam le a meccsről és semmi másról.

"Ha" Ruiz sokkal többet mozgott volna el és felteszi a kezeit, akkor ugyanolyan megkérdőjelezhetetlen, félrepontozhatatlan lett volna a végeredmény, mint Csagajev győzelme, pedig német honban volt az a meccs is.

4 Adam 2008-09-09 15:09:37
Nem értitek, hogy miröl van szó. Megpróbálom utoljára elmagyarázni. Valaki vagy valakik, akik valószínüleg ezzel sok pénzt keresnek, megfogalmaztak egy "írást". Ezt hibásan, rosszul fogalmazták. Az utalásaik, idézeteik nem állják meg a helyüket. Söt a címzett is hibás.

Megpróbálok egy példát mondani:
Egy bírósági ügyben a a vádlott lehet ártatlan, de valószínüleg mégis elveszti az ügyet, ha a védöügyvédje hülye és nem a bíróságon, hanem a temetkezési vállalatnál adja be a fellebezését.
3 Den 2008-09-09 13:37:01
Valujev roszabb formában volt, mint "majdnem valaha"!

Ruiz is elkövette a létező legnagyobb hibát Nyikolaj ellen: nem tette fel a kezét és ezért talált látványos balegyenesekkel az óriás.

Ugyanaz volt a pontozás koreográfiája, mint az első meccs után,

Állítom, hogy Ruiz nem fáradt volna el kb a 3.-4. menetre, ha felteszi a kezeit.
Valujevtől szinvonalakkal jobb formát vártam, míg Ruiztól sokkal jobb védekezést, valamint gyorsaságot!
McDonald és Ruiz is verte ezt a dzsungelmajmot, mely nem emberszerű. A koponyája olyan, mint egy gorilláé, irreális a kinézete, a szőrzete.

Már gazdag embernek számít Nyikolaj, mégis leüt egy pitiáner parkolóőrt?
2 undisputid 2008-09-09 12:37:33
miért lenne amatőr? egyértelműen még ha szűken is de ő nyert és már másodszorra veszik el a győzelmét. itt ami amatőr az a sauerland pontozása és átlátszó csalásai.
1 Adam 2008-09-08 21:50:04
Teljesen amatör ez a Ruiz beadvány-szerüség. Még azt sem tudja, aki írta, hogy melyik szövetségnél akar tiltakozni "German Boxing Federation".
Még, ha netán igaza lenne, akkor is sikertelenségre van ítélve, mert pontatlan és rossz. Csak arra jó, hogy hangulatot keltsen az interneten.

http://www.eastsideboxing.com/news.php?p=17156&more=1

Legfrissebb

Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.
Egedi Renátó szórakoztatni szeretneEgedi Renátó nem csak megnyerni szeretné a WBO övet, hanem szórakoztatni a közönséget.
Szeptember 15-én, Várpalotán kezd a Felix PromotionSzeptember 15-én Várpalotára várja a ökölvívó rajongókat a Felix Promotion.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
11:00 Sport 1 Labdarúgás
11:00 Sport 2 Televíziós vásárlás
11:30 Sport M Erős emberek
10:20 DIGI Sport 1 Kosárlabda
11:30 Eurosport 1 Olimpiai játékok
10:30 Eurosport 2 Snooker
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek