www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Gregor László publikálva: 2016. nov. 9., szerda, 15:04 6337 olvasás - 0 komment

Shotokan karate edzőtábor Békéscsabán

Shotokan
Shotokan

Békéscsabán tartották meg a az A.J.K.A. (American JKA Karate Association) magyarországi szervezetének edzőtáborát, amelyen az ország minden részéből érkeztek karatékák.

Az érdeklődés nem volt véletlen, hiszen a szervezet alapítója, Sensei Sáfár László IX.DAN  shotokan karate nagymester, nemzetközi főinstruktor, egyben a magyarországi szervezet szakmai vezetőjének edzései mindig hoznak magukkal valamilyen különlegességet. S mivel a szervezet magyarországi klubvezetőinek túlnyomó része is jelen volt, ez egyben alkalmat ad a technikák és módszerek egységesítésének, a közös munka összehangolásának. Sáfár László Sensei annak idején Magyarországon úttörőként indította be a szövetség önálló edzőképző iskoláját, ami mára illeszkedik a magyarországi hivatalos edzőképzéshez. Erre utal a nagymesterrel készített riport is. ezek után nem csoda, hogy az általános iskolai karate oktatás legalizálása és hivatalossá tételében is oroszlánrészt vállal a szervezet. Erről a táborban edző Dr.Palkovics László mesterrel, civilben oktatási államtitkárral készült beszélgetés.

A házigazda, a Békéscsabai Lakótelepi SE Shotokan karate szakosztálya Farkas András VI.DAN vezetésével mindent megtett a rendezvény érdekében. Az edzés megkezdése előtt Shihan Gregor László VI.DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke köszöntötte a megjelent karatékákat. Az A.J.K.A. szervezet ugyanis tekintélyes és értékes helyet tölt be a megye harcművész életében, hiszen Gyulán és Békéscsabán is működik klub - Gyulán Torma György VI.DAN irányítja a szakmai munkát. A hétvége programjába három tartalmas és izzasztó edzés fért be, ami a shotokan karate alapjain kívül a helyes légzéstechnika jelentőségével és oktatásával foglalkozott fókuszáltan. A tábor sikerességét az is mutatja, hogy a tervek szerint a jövőben minden ősszel megrendezésre kerül a békéscsabai A.J.K.A. országos tábor!
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
11:45 Sport 1 Kézilabda
13:00 Sport 2 Tenisz
12:45 DIGI Sport 1 Labdarúgás
11:00 Eurosport 1 Snooker
13:00 Eurosport 2 Maraton
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek