www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Gregor László publikálva: 2016. nov. 9., szerda, 15:04 6292 olvasás - 0 komment

Shotokan karate edzőtábor Békéscsabán

Shotokan
Shotokan

Békéscsabán tartották meg a az A.J.K.A. (American JKA Karate Association) magyarországi szervezetének edzőtáborát, amelyen az ország minden részéből érkeztek karatékák.

Az érdeklődés nem volt véletlen, hiszen a szervezet alapítója, Sensei Sáfár László IX.DAN  shotokan karate nagymester, nemzetközi főinstruktor, egyben a magyarországi szervezet szakmai vezetőjének edzései mindig hoznak magukkal valamilyen különlegességet. S mivel a szervezet magyarországi klubvezetőinek túlnyomó része is jelen volt, ez egyben alkalmat ad a technikák és módszerek egységesítésének, a közös munka összehangolásának. Sáfár László Sensei annak idején Magyarországon úttörőként indította be a szövetség önálló edzőképző iskoláját, ami mára illeszkedik a magyarországi hivatalos edzőképzéshez. Erre utal a nagymesterrel készített riport is. ezek után nem csoda, hogy az általános iskolai karate oktatás legalizálása és hivatalossá tételében is oroszlánrészt vállal a szervezet. Erről a táborban edző Dr.Palkovics László mesterrel, civilben oktatási államtitkárral készült beszélgetés.

A házigazda, a Békéscsabai Lakótelepi SE Shotokan karate szakosztálya Farkas András VI.DAN vezetésével mindent megtett a rendezvény érdekében. Az edzés megkezdése előtt Shihan Gregor László VI.DAN, a Békés Megyei Harcművész Szövetség elnöke köszöntötte a megjelent karatékákat. Az A.J.K.A. szervezet ugyanis tekintélyes és értékes helyet tölt be a megye harcművész életében, hiszen Gyulán és Békéscsabán is működik klub - Gyulán Torma György VI.DAN irányítja a szakmai munkát. A hétvége programjába három tartalmas és izzasztó edzés fért be, ami a shotokan karate alapjain kívül a helyes légzéstechnika jelentőségével és oktatásával foglalkozott fókuszáltan. A tábor sikerességét az is mutatja, hogy a tervek szerint a jövőben minden ősszel megrendezésre kerül a békéscsabai A.J.K.A. országos tábor!
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...

Legfrissebb

Legolvasottabb

Győzelmet és előrelépést vár BenjiHarmadik profi mérkőzésére készül a korábbi amatőr klasszis Bacskai Balázs.
Szellő Imre 18. küzdelme Várpalotán, péntekenA Felix Promotion pénteken, Várpalotán rendezi az őszi versenyszezon első élő televíziós bokszgáláját.
Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
14:00 Sport 1 Kézilabda
12:30 Sport 2 Ökölvívás
13:55 DIGI Sport 1 Rögbi
13:00 Eurosport 1 Tenisz
13:00 Eurosport 2 Sífutás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek