www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Dobor Dezső publikálva: 2016. nov. 19., szombat, 21:00 11525 olvasás - 4 komment

Szatmári Petra Európa-bajnoki bronzérmes

Szatmári
Szatmári

A szombati programban két magyar lány is szerepelt, s az egyiküknek sikerült a továbbjutás, a másik nem. A mai mérkőzések a négy közé kerülésért, azaz már éremért folytak!

48 kg Barankai Virginia-Stephanie SILVA (ITA) 0-3
81 kg SZATMÁRI PETRA-Anastasia Chernokolenko (UKR) 2-0

A 48 kg-ban sokat szabálytalankodott az olasz lány Barankaival szemben, még csipő dobást is bevetett. A bíró nem kedvezett nekünk, állandóan Barankainak szólt, miközben Silva volt szabálytalan. Technikailag és taktikailag is fölébe került az olasz Barankainak, aki amikor menni akart előre, túl közel ugrott az ellenfeléhez, aki lefogta, kicsavart a kezét, Barankai nem tudott visszaütni. 

A 81 kg-ban Szatmári nagyon küzdelmes mérkőzésen egy fordított lapállású ukránt győzött le. Szatmári erőszakosabb volt, jobb kezekkel rendre megelőzte és többször meg is sorozta ellenfelét. Az agresszivitás vezetett a győzelméhez, s ezzel megszületett az első magyar érem. Szatmári fizikailag erős, de a következő ellenfele, egy belorusz lány lesz az igazi értékmérő (Viktória Kebikava, kedden). 

- Szerintem megoldható mérkőzés előtt áll útban a döntőbejutás felé - mondta Szatmáriról Kovács Mária a magyar csapat vezető edzője. Holnap további két versenyzőnk bokszol, tette hozzá. Ha ők is hoznák a meccseket, három érmünk születne, elvégre három a magyar igazság. 

Vasárnapi mérkőzéseink:
75 kg a négy közé kerülésért Nagy Tímea- Narasha Gale (angol),
69 kg a négy közé kerülésért Oláh Eszter-Tatjana Petrovich (ukrán)
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 4 hozzászólás érkezett )
4 seres 2016-11-23 08:51:42
Hát bronzérmes már biztos nem lesz :) De nem ragozom tovább :) Szia Sasi :)
3 Sasi 2016-11-20 20:54:18
Elnézést. Már belefáradtam a MÖSZ-től kapott hivatalos sajtóanyagok állandó korrigálásába. Ha őket nem zavarja, hogy így küldik ki, engem sem :D
2 gobe 2016-11-20 19:34:55
Igen ezt en is szova akartam tenni,de gondoltam ne hgyenek okostojasnak.Szatmari mar biztos bronzermes ez igy lett volna helyes!
1 seres 2016-11-20 18:26:46
Bronzérmes csak akkor lesz, ha kikap kedden! Addig azért adjuk meg neki az esélyt!Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
11:45 Sport 1 Kézilabda
13:00 Sport 2 Tenisz
12:45 DIGI Sport 1 Labdarúgás
11:00 Eurosport 1 Snooker
13:00 Eurosport 2 Maraton
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek