www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2016. dec. 10., szombat, 23:43 18416 olvasás - 0 komment

Szili szombat esti sikere

Szili
Szili

Szombat este ismét kötelek közé lépett a sok éve Svájcban élő magyar profi ökölvívó, a középsúlyú Szili István (20 győzelem – 2 vereség – 2 döntetlen).

A 33 éves kőszegi illetőségű kiválóság jelenlegi otthonában, Bázelben lépett a küzdőtérre, ahol a szintén magyar Varga János várta. A párharc első pillanatától kezdve Szili irányított, ám az elején nem volt valami pontos, miközben riválisa – nem túl intenzíven – igyekezett visszatámadni, noha a két versenyző közötti fizikai különbség miatt Varga teljesen hatástalannak bizonyult.

Az összecsapás a 3. menet hajrájában dőlt el, amikor Szili egy remek testütéssel padlóztatta ellenfelét, aki ugyan fel tudott állni a számolás végéig, de a következő ütésváltást követően újra közelebbről meglátogatta a ring vászonborítását. Ekkor Varga ringsarka jelezte a mérkőzést vezető bírónak, hogy feladják a kilátástalanná vált párharcot (TKO).
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
13:00 Sport 1 Jégkorong
14:00 Sport 2 Labdarúgás
19:05 DIGI Sport 1 A nap hőse
14:00 Eurosport 1 Kerékpár
15:00 Eurosport 2 Motokrossz
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek