www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Dobor Dezső publikálva: 2016. nov. 16., szerda, 04:01 8122 olvasás - 0 komment

Szomorú kezdés Szófiában

Szomorú kezdés Szófiában
Szomorú kezdés Szófiában

Szófia a tavalyi férfi után idén a női ökölvívó Európa-bajnokság rendezésre vállalkozott. A magyar csapat hétfőn érkezett meg a bolgár fővárosba. Az Eb legelső mérkőzését az 51 kg-ban az újonc Beri Krisztina (Madárfészek Akadémia Alapítvány) vívta.

Ő négy év szünet után tért vissza a sportágba és azzal vívta ki a csapattagságot, hogy az érdi országos bajnokságon megszerezte az Ancsin Katalin távozta után szabadon hagyott súlycsoport bajnoki aranyát. 

Az Eb sajnos nem hozott sikert neki. A svéd Katrin Noren ellen egyhangú pontozással alul maradt. "Beri nem tudta felvenni a svéd ritmusát, csak sodródott az eseményekkel. A svéd sokkal tudatosabban bokszolt, tudta, hogy mit miért csinál, Beri nem tudta átvenni tőle az irányítást. Végig a svéd diktált, s bár Beri nem került alárendelt helyzetben, de a mutatott teljesítménye a győzelemhez kevés volt" - mondta Kovács Mária vezető edző. 

Kovács nem lehetett jobb véleménnyel az 54 kg-ban indult Szűcs Szabináról sem, aki az ukrán Snizhana Kholodkova ellen szenvedett vereséget, egyhangú pontozással. Szűcs jól kezdte a meccset, de az ukrán fokozatosan felőrölte az erejét. Kholodkova nem csak hogy erősebb volt Szűcsnél, de gyakran szabálytalanságokhoz is folyamodott. Egy alkalommal - kihasználva fizikai erejét - szó szerint kipenderítette Szűcsöt a ringből. A fizikai fölény egyértelművé tette a győztes személyét.

Szerdán a délutáni programban a 45-48 kg-ban Barankai Virginia az azeri Aziza Abbasova ellen lép ringbe.
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
15:45 Sport 1 Sportverda
12:45 Sport 2 Darts
13:30 DIGI Sport 1 Tenisz
15:30 Eurosport 1 Snooker
15:30 Eurosport 2 Labdarúgás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek