www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Monokli Szerkesztőség publikálva: 2010. febr. 3., szerda, 20:16 2026 olvasás - 8 komment

Visszavágó és legendák küzdelme 17 év után

Visszavágó és legendák küzdelme 17 év után
Visszavágó és legendák küzdelme 17 év után

Tegnap hivatalosan is bejelentették, hogy 17 esztendővel az első küzdelem után, április 3-án, Las Vegasban megrendezik a Roy Jones Jr. – Bernard Hopkins visszavágót.

A két, jelenleg félnehézsúlyban vitézkedő veterán klasszis 1993-as középsúlyú összecsapásán a most 41 esztendős Jones Jr. (54 győzelem – 6 vereség) megérdemelt pontozásos győzelmet aratott, ám a második meccs esélyese egyértelműen az a 45 éves Hopkins (50 győzelem – 5 vereség – 1 döntetlen), aki az elmúlt esztendőkben lényegesen jobb teljesítménnyel rukkolt elő, mint riválisa.

„A rajongóknak megadjuk azt, amit látni akarnak. Megérdemlik azt a küzdelmet, miért is akadályoztuk volna meg, hogy létrejöjjön?” – mondta Jones, akinek a decemberi megalázó veresége Danny Green ellen majdnem meghiusította a párharcot. „Most végre egyszer és mindenkorra bevégzem a Hóhérral.” – jelentette ki határozottan, és hozzátette, a mérkőzésen a Terminátor becenevet fogja használni, ami egy szójáték a „terminate” (bevégezni/befejezni) szóval.

„Washington-i mérkőzés óta nagyon sokat vittem véghez, de a visszavágás iránti vágy sokáig a fejemben kavargott. És végre meg fog történni! Egyszer és mindenkorra be fogom fejezni ezt a lezáratlan történetet” – nyilatkozta Hopkins, aki az első meccset követően 12 évig nem talált legyőzőre.

Értékelés: (Eddig 3 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 6 hozzászólás érkezett )
6 leeloodallas 2010-02-06 10:12:51
Exe! Már megint a saját hülyeségedet bizonygatod, holott már mindenki tisztában van vele. Jones kiöregedett, és kész. Régen vert majdnem mindenkit, most meg bárki esélyes ellene, legalábbis az elitből bárki. Ezen mit tudsz még megmagyarázni.....
5 Szepesi Imre 2010-02-06 09:32:45
remélem Hopkins elveri mint jégeső a libaszart és nem úgy mint Danny Green hanem úgy hogy vagy 10 meneten át szétveri a fejét hogy visszavonuljon ez a névbőlélő senkiházi.......
4 Vadasz 2010-02-04 16:26:51
Exe: "Roynak csak kisiklás volt a Green elleni meccs" - az elmúlt években azért előfordult vele néhány véletlen kisiklás.
Exe:"bárkit leiskolázna a mai mezőnyben még mindig,de a nagyütők nem nagyon fekszenek neki!" - szóval mindenkinél jobb, csak ne üsse meg senki, mert kihasal.
3 rahan 2010-02-04 11:42:50
Ha Jones itt is produkál egy fejreállást......nem tudom utána mi kell neki még, hogy tényleg levonuljon a porondról. Lenne inkább promoter mint Oscar vagy edző ha a rivaldafény közelében akar maradni.De ez már vicc kategóriába fordul vagy már fordult.
2 Vadasz 2010-02-04 08:21:40
Leeloo. Ez nagyon jó és finom megfogalmazás
1 leeloodallas 2010-02-04 00:21:16
Remélem olyan lesz a meccs, amilyet a nevük alapján várni lehet, és nem olyan, amilyet a koruk feltételez...
Kapcsolódó cikkek/hírek:
A rovat további cikkei:

Legfrissebb

Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
10:30 Eurosport 1 Labdarúgás
10:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek