www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2016. jan. 19., kedd, 09:43 2891 olvasás - 2 komment

WBC: Wilder-Povetkin májusban vagy júniusban

Wilder és Povetkin
Wilder és Povetkin

A Boksz Világtanács (WBC) elnöke, Mauricio Sulaiman megerősítette, hogy folynak a tárgyalások a szövetség által elrendelt Deontay Wilder – Alexander Povetkin mérkőzésről.

Mint ismert, a WBC csak vonakodva engedélyezte a hétvégi Wilder-Szpilka párharcot, hiszen a hivatalos kihívó Alexander Povetkinnek (30 győzelem – 1 vereség) kellett volna következnie a szövetség szabályai szerint. Azért végül engedtek a Wilder-csapatnak, Povetkinék is tudtak egy kicsit várni, de most már tárgyalni kell a küzdelemről.

„Most van az a tárgyalási szakasz, ami 30 napig tart, ennyi időn belül megegyezést kell elérniük. Azt hiszem, a mérkőzésre májusban vagy júniusban kerül sor” - fogalmazott Sulaiman.

A legnagyobb kérdés, hogy hol legyen a küzdelem. Wilderék ragaszkodnak az USA-hoz, Povektinék Oroszországhoz, igaz, utóbbi csapat – megfelelő feltételek mellett – kész a tengerentúlon is kötelek közé lépni. A tárgyalások jól haladnak, ám ha 30 napon belül nem lesz alku, úgy versenytárgyalás dönt a rendező személyéről.
Értékelés: (Eddig 2 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 2 hozzászólás érkezett )
2 Den 2016-01-21 11:28:08
Ez is egy érdekes szituáció! Egy dolog sose jöjjön létre: az öv asztalnál való elvesztése!
Támogatnám maximálisan a minél gyakrabban való ringbe lépést, illetve ott taktikázzanak és ne az asztalnál meccs nélkül.1 Török 2016-01-20 18:02:57
Szerintem Povetkinék nem fognak amerikába menni, és eleve nem is lesz eredményes a tárgyalásuk. Ki lesz írva a versenytárgyalás, azt az oroszok jó eséllyel meg is fogják nyerni, és Wildernek kell mennie oroszországba! Ha ez így alakul, én reális esélyt látok arra, hogy Wilder még az övet is le fogja adni inkább! Nagyon várom a végeredményét az egyeztetéseknek! A mérkőzést meg méginkább!
Kapcsolódó cikkek/hírek:
A rovat további cikkei:

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
10:30 Eurosport 1 Labdarúgás
10:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek