www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Samansport publikálva: 2018. márc. 27., kedd, 23:51 701 olvasás - 2 komment

Csalás csalás hátán az U22-es EB-n

Súlyos dolgokat állít a kapitány
Súlyos dolgokat állít a kapitány

A magyar férfi bunyósok számára máris befejeződtek a küzdelmek a romániai U22-es Eb-n.

Az eredmények részletes közlése helyett álljon itt a szövetségi kapitány Balzsay Károly rövid, de indulatoktól sem mentes értékelése, amely a MÖSZ hivatalos közösségi felületére került fel.

„Számunkra az U22-es Európa-bajnokság véget ért" - számolt be a férfi válogatott keddi versenynapja után Balzsay Károly szövetségi kapitány. - „Hét versenyzővel indultunk neki ennek a világeseménynek, Mégy versenyzőnk Kozák László, Kovács Richárd, Csóka Nándor és Lukácsy Bence első mérkőzésén magabiztos, és jobb bunyót mutattak be ellenfelüknél.

Ám a magyar csapat áldozatául esett az ökölvívásnak. Mind a négy sportolónktól pontozással vették el a győzelmet. Minden magyar versenyző áldozatául esett a csalásnak.

Kozák Laci ifjúsági olimpiai bajnokot, míg Kovács Ricsi a tavalyi eb ezüstérmest verte meg. A csalás sorozatot nem hagyjuk annyiban és megtesszük a megfelelő lépéseket.”
- nyilatkozta Balzsay, aki ugyanakkor hozzátette, ő nagyon büszke a fiúkra.

„Nem vagyok hajlandó lógó orral és szomorúan hazamenni. A fiúk olyan ökölvívást mutattak be, amit látni szerettem volna. Büszke vagyok rájuk, mert harcoltak és mindent megtettek, amit megbeszéltünk. Nem hagyom a fiúkat magára és személy szerint a végsőkig el fogok menni, hogy kiálljak mellettük, mert ez így nem mehet tovább.”
Értékelés: (Eddig 2 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 2 hozzászólás érkezett )
2 Den 2018-03-29 12:50:06
Radikális, teljesen új felfogásbeli "megfelelő lépéseket" kell és kötelező kitalálni és bevezetni, különben teljesen felesleges kiutazni a versenyekre az egész stábnak!

Láttam egy teljesen magával ragadó profi box meccset: Zeuge egy dél- afrikai ellen boxolt. A dél- afrikai fehér srác nem fogadta el a "felhozó ember, statisztikát javító titulusát" és nagyon odatette magát, egyenesen veszélyesnek lehetett nevezni. Erre fogta magát a vezetőbíró és leléptette sérülésre hivatkozva, orvos nélkül...........
1 drymik 2018-03-29 10:50:42
Szomorúan konstatálom, hogy újfent lepontozták -ha úgy tetszik csaltak -fiatal felnőtt öklözőinkkel szemben a romániai EB- és így kiestek a selejtezők során. Megértve a kapitány felháborodását és ingerültségét csupán az érdekelne milyen megfelelő lépéseket tudnak tenni az ügy kapcsán. Gondolom pontozóbírói alaki hiba nem történt, mert akkor a csapat vezetése - ismerve a lehetőségeket - azonnal óvást nyújtott volna be. Mit lehet még tenni, ami esetleg az eredményeket is módosítaná ?! Szerintem nem sokat.
Kapcsolódó cikkek/hírek:
A rovat további cikkei:

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
09:30 Eurosport 1 Kerékpár
09:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek