www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2018. márc. 22., csütörtök, 21:24 2444 olvasás - 3 komment

Elváltak Berki és a Felix Promotion útjai

Berki Ferenc
Berki Ferenc

A meglepő hír tegnap látott napvilágot, méghozzá egy, a közösségi médiában megjelent bejegyzésben.

A még mindig csak 22 éves nagyváltósúlyú reménység, Berki Ferenc 2015 őszén kezdte meg profi karrierjét a Felix Promotion csapatában, s azóta összesen 11 sikerrel megvívott összecsapáson vett részt. Legutóbbi mérkőzésén magyar-bajnok lett, miután a címvédő Fazekas László elleni tíz menetes ringcsata után, a pontozóbírók döntése értelmében, az ő kezét emelte magasba a mérkőzést vezető bíró.

Tegnapig úgy tudtuk, hogy Berki Jr legközelebb április 13-án, a Felix Promotion nagyváradi bokszgáláján lép szorítóba, méghozzá a WBO (Bokszvilágszervezet) ifjúsági (youth) bajnoki övéért. Éppen ezért hatalmas meglepetésként hatott a bokszoló édesapjának, Id. Berki Ferencnek a szerdai, burkolt, de a bokszszakmában jártasak számára bizony eléggé egyértelmű bejegyzése az ismert közösségi oldalon.

„A kék sarokból folytatjuk, de egy éven belül kiharcoljuk újra a pirosat” - állt a posztban.

Tudni kell, hogy a legtöbb országban a hazai versenyzők mindig egy konkrét sarkokból kezdik a küzdelmeiket; ez Magyarországon a piros. Ekképp értelemszerűen a vendég bunyósoké mindig a kék sarok. Berki Sr. ezzel a mondattal egyértelműen célzott arra, hogy külön utakon folytatják, nem a Felix Promotion kötelékében. Mindezt Rácz Félix promóter is megerősítette csütörtökön, ám az okokról nem kívánt beszélni magazinunknak.
Értékelés: (Eddig 2 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 3 hozzászólás érkezett )
3 tiby 2018-03-28 11:53:12
Félix pár embere megéldegél az itthoni gálákból is, meg néhányan a jobb felhozók közül is keresnek pénzt más promotereknél, az meg hogy elverik őket érte benne van. Senki nem tesz kést a torkukhoz h bokszoljanak.
2 inside and out 2018-03-27 18:10:49
Magyar "profi" ökölvívó - létezik ilyen a valóságban? A Felix Promotion próbál népszerűséget szerezni az ökölvívás eme ágának, ez akkor is max. mutatványos ökölvívás laikusok számára, beleértve a teljes hazai "profi" versenyzői gárdát.
Ebből néhány "manager" és edző profitál, a srácok aprópénzért péppé veretik az agyukat külföldön statisztikajavító emberként.
Berki Úr érthető módon elfogult a fiával kapcsolatban, talán önmagát is túlértékeli valamelyest. Profi ökölvívóként magyar versenyzőnek nincs sansza a sportban. Nem a srácok vagy/és edzők képességei miatt gondolom így.
1 tiby 2018-03-25 13:47:07
Itthon Félix a legjobb de biztos megvoltak az okai hogy elváltak. A meccset nem láttam de Fazekast nem többségivel hanem egyhangú pontozással kellett volna megvernie akinek komoly céljai vannak.

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
09:30 Eurosport 1 Kerékpár
09:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek