www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
MÖSZ publikálva: 2017. ápr. 1., szombat, 16:23 5105 olvasás - 2 komment

Erdei Zsolt: tartsunk össze

Erdei Zsolt az elnök (fotó: Nagy Lajos / Facebook)
Erdei Zsolt az elnök (fotó: Nagy Lajos / Facebook)

Ellenvélemény nélküli őrségváltás a MÖSZ élén; Erdei Zsoltot választották elnöknek.

A MÖSZ közgyűlésén a 106 szavazásra jogosult közül 77 jelent meg és így a közgyűlés határozatképes volt. A MÖSZ közgyűlések "örökös levezető elnöke ", Pelyva György bejelentette, hogy beérkezett a MÖSZ irodába a Hivatásos tagozat kérelme, melyben azt vetették fel, hogy a jövőben a MÖSZ rendes tagjává váljanak és teljes joggal képviseltethessék magukat. A javaslat azonban az előírt határidőn kívül érkezett, így a felvetés nem kerülhetett napirendre. 

Beszámolója előtt Csötönyi Sándor MÖSZ elnök megemlékezett a sportág halottjairól, akik az elmúlt közgyűlés óta hunytak el: Csjeff Sándor, id. Füzessy Zoltán, Heckengerger Iván, Koch István, Lampert Gábor, Obendorfer József, Vitányi Antal, Vágner László, Pocsai Sándor, Kiss Zoltán. 

Csötönyi Sándor az írásban kiadott beszámolójához szóbeli kiegészítést is fűzött. Ekkor elmondta, hogy 21 évvel ezelőtt úgy vette át a szövetséget, hogy az felszámolás előtti állapotba került. Ehhez képest ma 138 millió forinttal adja át a kasszát az utódjának. Kiemelt még egy adatot: 21 éve 3 főállású edzőt alkalmazott a szövetség, a főállású edzők száma jelenleg 72! 

Az elnökség,majd a MÖSZ ellenőrző testületének beszámolóját, a Hivatásos tagozat tájékoztatását egyhangúlag elfogadták. Ugyanígy ellenszavazat nélkül fogadták el a 2017. évi szakmai és pénzügyi tervet is. 

Bartha Csaba a MOB főtitkára hozzászólásában kiemelte, hogy a távozó elnök nélkül az elmúlt két évtizedben a MÖSZ biztosan nem érte volna el azt az eredményességi szintet, amiért megkülönböztetett tisztelet és köszönet illeti meg Csötönyi Sándort. Nem búcsúzunk Csötönyi Sándortól, továbbra is számítunk rá. 

A tisztújító közgyűlésen véget ért egy korszak, Csötönyi Sándor bejelentette a tagságnak, hogy befejezi elnöki munkáját és utódjának Erdei Zsolt olimpiai bronzérmest nevezte meg. 

A tisztújító közgyűlésen a 106 szavazásra jogosult közül 87 jelent meg. A közgyűlés nyílt szavazással egyhangúlag megválasztotta a MÖSZ elnökének Erdei Zsoltot. 

- Köszönöm a bizalmat, ennek a hatalmas feladatnak csakis a segítségetekkel, összefogással tudok majd megfelelni. Remélem, hogy ez így is lesz és közös sikerek előtt állunk - mondta Erdei Zsolt, az új elnök. 

A közgyűlésen nyílt szavazással egyhangúlag választották tiszteletbeli elnöknek Csötönyi Sándort.  - Azon leszek, hogy továbbra is szolgáljam a bokszot és köszönöm a bizalmat - mondta Csötönyi Sándor. 

Alelnökök: Dér Tamás, dr. Berkes István, ifj. Lasz György, ifj. Süllős Gyula, Pajna Zoltán, Pantl Péter, Soós Zoltán.
Elnökségi tagok: Balogh Sándor, dr. Sarlós András, dr. Kassai László, dr. Kálózdi Tamás, Draskovics Szilárd, Horváth Ferenc, Kepli József, Kóczián József, Kovács Géza, Rieb György, Sárközi Márk, Szabó Sándor, Varga Gergely. 

Ellenörző Testület: Orodán Sándor (elnök), Dr. Rátkai Norbert, Dr. Pálos Péter, Fásy Ádám, Szántó László, Turbucz Gábor, dr. Laczkó János. 

A MÖSZ történetének valaha volt legbékésebb hangulatú közgyűlésén bejelentették, hogy az elnököt és az elnökséget öt évre választották meg. 

A közgyűlés végén Erdei Zsolt elnök előbb ajándékot adott át Csötönyi Sándornak a magyar ökölvívásért végzett munkájáért, majd a következő szavakkal zárta a gyűlést: „Mindenkinek köszönöm, hogy elfogadták a jelöltségét az alelnökök, az elnökségi tagok. Mindenkire nagy szükségünk lesz, rengeteg a munka, maradjunk együtt, tartsunk össze!” 

sajtóközlemény, MÖSZ
Értékelés: (Eddig 4 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 2 hozzászólás érkezett )
2 GYULA.01 2017-04-04 21:21:55
Drága Zsoltikám szívből gratulálok neked! Az már teljesen biztos, hogy téged madárnak nézték! Ha szeretnél tenni a magyar ökölvívásért akkor az legyen az első és legfontosabb feladatod, hogy lemondasz! Azt sem értem, hogy miért van 72 edző alkalmazásba.....ez teljesen felesleges! Régen 3 edzővel volt olimpia és világ bajnokunk, hogy lehet az, hogy most 72 edzővel ez nem sikerül? Azért barátaim, mert már a szomszéd hentes is alkalmazásba van! Miért nem 30 ökölvívó van alkalmazásba? Legalább nem éheznének a bunyósaink! Kivéve persze Bacskai Balázst, mert ő a semmire is pénzt kap! Most hány ökölvívónk van alkalmazásba? Most is ugyan azok maradtak a háttérbe akik eddig irányították az ökölvívást! Semmi változás nem történt! A haverok buli Fanta, továbbra is ez a képlet!
1 tiby 2017-04-04 17:28:55
Sok sikert elnökként is Zsolti! :)Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
15:45 Sport 1 Sportverda
12:45 Sport 2 Darts
13:30 DIGI Sport 1 Tenisz
15:30 Eurosport 1 Snooker
15:30 Eurosport 2 Labdarúgás
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek