www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2015. szept. 20., vasárnap, 03:05 3914 olvasás - 2 komment

Nagy Lajos Márk nyerte a középsúlyú csatát

Nagy csata volt
Nagy csata volt

A szombat esti szentesi bokszgálán végre összecsapott Micskó Sándor és Nagy Lajos Márk.

A két versenyző már évek óta kerülgette egymást, de hol az egyik, hol a másik fél sérülése/betegsége miatt csúszott a párharc. Végül abszolút „semleges pályán”, a Felix Promotion rendezvényén léptek kötelek közé a Profibox Promotion és a NYVSC Big-Boxing öklözői.

A középsúlyú Magyar-bajnoki meccset Micskó kezdte jobban, aki kemény, hangsúlyos ütésekkel dominálta az első három percet, míg a második menetben Nagy tűnt hatékonynak. A következő két menet az első kettőt kopírozta, ugyanolyan leosztásban.
A meccs közepén viszont a nyíregyházi Nagy Márk pontosabb lett, és többször szépen fogadta előretörő riválisát. A párharc ezen szakaszában Nagy ellépett ellenfelétől, de Micskó két menettel később remekül tért vissza a meccsbe. A véghajrá is szoros küzdelmet hozott, de a két fáradt bunyós közül Nagy volt az, aki pontosabbnak bizonyult.

A tíz menet után még mindkét versenyző reménykedhetett, hiszen szoros párharcot láthatott a közönség. A pontozóbírók döntése viszont egyhangú volt: kis különbséggel Nagy Lajos Márk nyert, aki a 21. mérkőzésén sem talált legyőzőre.

A meccs összefoglalója, interjúkkal - videó >>>
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 2 hozzászólás érkezett )
2 Master Coach 2015-09-20 14:58:33
nem vesztettel sokat !!! rossz meccs volt !!! jobban jartal szello es baranyi meccsevel !!!
1 Debreczeni Gábor 2015-09-20 14:50:42
Nagyon dühös vagyok! Nem értem ezt a dilettáns királyviktor tévét, hogy egy himihumi unalmas felhozómérkőzés többet ér mint egy régóta várt középsúlyú Magyar Bajnoki meccs ami nem került adásba. Egy MAGYAR NEMZETI-nek mondott sportcsatornán a MAGYAR bajnoki mérkőzés ne férjen be a műsorba??? -ez nagyfokú dilettantizmusra vall. Ez olyan mint ha a fociban inkább a másodosztályú zete-siófok meccset adnák a fradi-dózsa helyett.

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
10:30 Eurosport 1 Labdarúgás
10:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek