www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Bolond Media publikálva: 2018. ápr. 1., vasárnap, 12:22 2637 olvasás - 3 komment

Wilder önként átadta a WBC övet Joshuának

Riválisok voltak...
Riválisok voltak...

Ismét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.

Nem elírás, a 28 éves Anthony Joshua 24 óra leforgása alatt megszerezte – a WBA és az IBF címei mellé – Joseph Parker WBO, és Deontay Wilder WBC övét. A Joshua-Parker meccsről már beszámoltunk, amin a brit bunyós lenyűgöző teljesítményt nyújtott, mondhatni hipnotizálta ellenfelét, és a stadion 80 ezres közönségét.

A helyszínen jelen volt a WBC amerikai világbajnoka, Deontay Wilder (40 győzelem, 0 vereség) is, aki a nemzetközi szaksajtó beszámolója szerint valósággal sokkot kapott leendő riválisa technikás, színes bunyóját látva. A sokk akkora volt, hogy Wilder képtelen volt felmenni a ringbe az eredményhirdetést követően, hogy promótálja kettejük november 31-i mérkőzését!

A „Bronz Bombázó” amikor éjjel visszatért Cardiff-i hotelszobájába csak álmatlanul forgolódott, majd reggel komoly döntést hozott: megkereste Joshuát, és szimbolikusan átadta neki a bokszvilág legfontosabb címét. „Nem vagyok rá méltó, nálad jobb helyen lesz! Tisztellek, szeretlek testvér” - fogalmazott Wilder, miközben áhítattal nézett a britre, majd egy könnycsepp jelent meg a szeme sarkában.
A hírek szerint a Bokszvilágtanács tudomásul vette Wilder döntését, és hivatalos világbajnokának ismeri el Anthony Joshuát (21 győzelem, 0 vereség), aki így már az összes fontos (WBC/WBO/WBA/IBF) bajnoki övet birtokolja, ő a nehézsúly VITATHATATLAN világbajnoka!

Döbbenetes hír, ilyen is csak április 1-jén történhetett meg!
Értékelés: (Eddig 4 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 3 hozzászólás érkezett )
3 tiby 2018-04-01 16:17:20
XD
2 boxpetya 2018-04-01 15:57:37
naelmentekafenbe :)))
1 keccsi1 2018-04-01 15:45:13
Húúúú majdnem benyaltam:))))))))

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
08:50 DIGI Sport 1 Kézilabda
09:30 Eurosport 1 Kerékpár
09:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek