www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Felix Promotion publikálva: 2017. jún. 26., hétfő, 15:40 3747 olvasás - 0 komment

Baranyi már várja a londoni címvédést

Baranyi már várja a londoni címvédést
Baranyi már várja a londoni címvédést

A Felix Promotion félnehézsúlyú WBO Európa-bajnoka, Baranyi Richárd július 8-án, Londonban teszi kockára trónját.

A 26 esztendős, kecskeméti származású ökölvívó a hibátlan mérlegű, remek ütőerővel bíró helyi Anthony Yarde (11 győzelem, 10 KO/TKO) ellen lép szorítókötelek közé a 2012-es ötkarikás játékokra készült Cooper Box Arénában. Baranyit a felkészüléséről, az ellenfeléről, és a várakozásairól kérdeztük.

„Egy kemény hét van hátra a felkészülésből, hiszen az utolsó hét inkább a ráhangolódásról szól” - fogalmazott az öklöző. „Úgy érzem, nagyon jó lesz a formaidőzítésem, folyamatosan felszálló ágban vagyok, egyre jobban megy a munka. Kicsit ugyan lelohasztó ez a nagy hőség, ami nekem különösen nagy ellenségem, de szerintem a most, összeszorított fogakkal elvégzett edzések duplán meg fognak térülni.”

A kihívó Yarde mérlege igazán impozáns, hatalmas ütőerőről árulkodik, ugyanakkor azt is tudni kell, hogy az ő profi karrierjét nem előzte meg jelentős amatőr pályafutás, összesen nincs 25 küzdelme a két szakágban.

„Nagyon nehéz megítélni, hogy milyen szintet képvisel az ellenem szorítóba lépő Yarde, hiszen csak 4-5 meccset sikerült róla beszerezni, ahol olyanokkal küzdött, akikkel szemben nem ütközött nagyon ellenállásba” - mondta Baranyi. „Egy hasonlattal élve, látszik, hogy remek síkfutó, de most egy magas dombra kell felfutnia és ilyet eddig még nem tett. Nem találkozott még igazi bokszolóval, nem bokszolt még tíz menetet és nem akarta még senki legyőzni. Az viszont látszik, és kár lenne elhallgatni, hogy Yarde nem rossz bokszoló. Jó érzékű, jó képességekkel rendelkező srácról van szó.”

A versenyrutin és a tapasztalat Baranyi mellett szól, aki mindent el fog követni a szorítóban, hogy az ő kezét emeljék magasba a küzdelem végén. „Igyekszünk mindent számításba venni és mindenre felkészülni. Motivált vagyok, hiszek az elvégzett kemény munkában, és egyáltalán nem félek ettől a meccstől. Továbbra is magabiztosan várom az összecsapást!”

Az angliai összecsapásra, Baranyit az edzői stábon kívül, menedzser/promotere Rácz Félix is elkíséri, aki megosztotta velünk, hogy folynak a tárgyalások a tekintetben, hogy a Baranyi – Yarde összecsapást a hazai nézők is láthassák.
Értékelés: (Eddig 3 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( Még nem érkezett hozzászólás... )
Még nem érkezett hozzászólás...

Legfrissebb


Harcsa Zoltán a döntő kapujában botlott megAz elődöntőkhöz érkezett a harkivi Elit férfi ökölvívó Európa-bajnokság.
Eb: Harcsa Zoltán a döntőért küzd péntekenHarcsa Zoltán már biztosan érmes a férfi elit Európa-bajnokságon.
Kettőből kettő: remek nap az Európa-bajnokságonHarcsa és Hámori is a legjobb nyolc között, azaz Vb kvótával várja az ökölvívó Eb folytatását.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
02:00 Sport 1 UFC
02:00 Sport 2 Darts
02:00 Sport M Sportverda
02:05 DIGI Sport 1 Sport 24
02:15 Eurosport 1 Kerékpár
02:00 Eurosport 2 Atlétika
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek