www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2016. ápr. 23., szombat, 17:12 20300 olvasás - 44 komment

Bedák Zsoltnak nem sikerült

Cebu City, vb-címmeccs
Cebu City, vb-címmeccs

A Felix Promotion kispehelysúlyú versenyzője, Bedák Zsolt magyar idő szerint szombat délután a Fülöp-szigeteken lépett kötelek közé.

A 32 éves budapesti ökölvívó a helyiek úgymond második számú klasszisával, a Manny Pacquiaóhoz hasonlóan nemzetközi szupersztárnak számító, öt súlycsoportban is vb-öveket jegyző, jelenlegi WBO kispehelysúlyú világelső Nonito Donaire-rel (37 győzelem – 3 vereség) csapott össze.

Reménykedtünk benne, hogy Bedáknak sikerül komoly feladat elé állítani a filippínó kedvencet, ám a jó kezdés ellenére sajnos a Felix Promotion bunyósa idő előtti vereséget szenvedett. A kissé tapogatózó jellegű első menetben inkább Bedák talált tisztábban, de érezni lehetett, hogy Donaire még csak feltérképezi a WBO ranglistán 4. helyen álló kihívóját.

A második menetben sajnálatos módon már kijött a különbség a két versenyző között, Donaire elővette a félelmetes balkezét, s egy csapottal megrendítette, majd egy felütéssel padlóra küldte Bedákot. Zsolt azonnal felpattant, és folytatni tudta a párharcot. A bátran küzdő magyar öklöző még ugyanebben a körben, a menet legvégén, ismét padlóra került, újra Donaire legendás balosa „csapott le”.

A harmadik etap sajnos az utolsó is volt, mert hiába küzdött igen bátran Bedák Zsolt (25 győzelem – 2 vereség), a menet felénél, több megrendítő ütés után, megint lekerült a ringvászonra. Kedvencünk ugyan azonnal felpattant, és jelezte a ringbírónak, hogy képes folytatni a csatát, Russell Mora – figyelembe véve a bokszoló állapotát – TKO-val beszüntette a párharcot. 

A küzdelem felvétele - videó >>>

Bedák Zsolt a veresége ellenére büszkén hagyhatta el a szorítót, hiszen bár a papírformát nem sikerült borítani, férfias helytállásáért minden dicséretet megérdemel. És senki ne felejtse el, a világ egyik legjobba ellen lépett ringbe!

Magyar férfi ökölvívó – szinte napra pontosan - négy éve nem küzdhetett vb-címmérkőzésen jelentős világszervezetnél, akkor Balzsay Károly a nagyközépsúlyú WBA címét sikerrel tette kockára Dimitrij Sartison ellen.
Értékelés: (Eddig 4 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 47 hozzászólás érkezett )
47 Nobody 2016-04-29 19:28:14
Okos zionka

Akkor szerinted az összes jelenlegi világbajnok "komoly" cuccokat nyom...
Lehet!?

De azt mivel magyarázod, hogy Harcsa 6 menetet nem bír bunyózni???
Pedig Ő nem egy kezdő, van komoly amatőr múltja is... és mégis elfogy 3-4 menet után!
Ahhoz, hogy valaki 6 menetet tudjon bunyózni, már komoly cuccok kellenek?
Na ne nevettess vazze! :)

idézek tőled!!!
"Magyar ökölvivásnak persze minden szinten van elmaradottsága"
(ökölvívás hosszú í, de mindegy!:)..)
Jé ebben egyet értünk! :)

Viszont én be is fejezem, mert nincs értelme...

gobe

A lényeg az, hogy Te is okos vagy!
Harcolj csak a rózsaszín felhődbe... :)

Török

Megneveznéd kiről van szó? Hátha én is barátkoznék vele...
46 Török 2016-04-27 20:38:16
A minap szembesültem vele, hogy az egyik ügyeletes szakértő (számomra még) új profillal "hódít" és beszélget nagyokat az ismerőseivel, akik többek közt természetesen a bunyóban érintettek. A beszélgetés erős túlzás, inkább az itt megszokott stílus. Majd csak kihúzza a gyufát valakinél, hajlamos rá. :D Ezek az igazi verebek!!!
45 gobe 2016-04-27 19:55:58
Zion!Te tuti hogy boxolsz vagy bunyoztal meg mindig!En valamikor felvettem a harcot a szajkaratesokar nem lehet, hidd el ök tudjak es tudjak es tudjak!!!ebbe nekunk bele kell törödni es harcolni tovabb!!Udv egy Laikustol!!
44 Zion 2016-04-27 16:07:36
Hülyegyerek azért teljesen felesleges bármiről is beszélni veled, mert nem látsz be a színfalak mögé, és csak össze vissza vagdalkozol olyan dolgokkal amit még a nagyanyám is lát, illetve azt hiszi, hogy lát, és úgy gondol, mint ahogy te is, és a magadfajta önjelölt szakértök.
de fogalmad sincs, hogy pl egy ilyen szintű versenyző milyen cuccokat nyom, és mennyivel a wada elött jár/játnak.. de ez csak 1 példa az általad emlitett erőlét hiányáról ami amugy a Zsoltnál nincs is, és most sem volt gond ha jól láttam:). ebben az esetben lehetne arról vitatkozni, hogy mért lett erőltetve egy olyan ütőtáv ami Donairenek tökéletesen megfelelt, és feküdt, de ez már túl megy azon amihez te hozzátudsz szolni!
Magyar ökölvivásnak persze minden szinten van elmaradottsága, és szarsága, gondolok itt pl a jó magyar nemzeti csapotra és társaira, amit ha jól megnézel már a Papp Lacibá is úgy ütött ahogy kell illetve kéne, és nem ahogy még a mai napig tanitják. Egy szónak is 100 a vége, elfrocsögheted egy forma 1-es verseny után, hogy ki-ki mért nem nyomta a gázt de attól még nem tudod, hogy annak mennyi más oka, és magyarazata van, légfőkép, fogalmad nem lesz milyen érzés 300ról lassitani 200méteren belűl, de még csak arról sem milyen érzés egy olyan autóban egyáltalán benne ülni. mellesleg megjegyzem ez utóbbiról nekem sem, csak próbáltam olyan példát irni amit a magadfajta is megért. Remélem nagyon picit sikerült!
43 Zion 2016-04-27 15:37:51
Szomorú lettem Toto:)
42 Den 2016-04-27 12:33:01
Felhívom a figyelmét mindenkinek Koko szavaira, amit közvetlenül a meccs előtt mondott!
Zsolt többször is a leütések után Erdei felé kommunikált, valószínűsítem, hogy azt: nem jön be semmi.........
Amit én gondoltam meccs előtt: Bedák régen boxolt, megfelelő edzőpartnerek hiánya, Donaire- ből aligha lehet felkészülni...
A filippínó elképesztően tökéletes formában boxolt, a világ 10 legjobbja közé sorolják! Az ütőereje rendkívüli, gyorsasága, pontossága sem szenved hiányt.
Bedák hivatásos, ebből él, most jött a rendkívüli alkalom, kereshetett 5- 6 milliót a vállsérülésével együtt. Az előző "biztos" amerikai fellépés aláírt szerződéssel együtt semmivé vált. Más magyar ökölvívó sem hagyta volna ki.
Nekem ennél jobban "fáj", hogy volt 2 profi világbajnokunk, akik anyagi és szervezési okok miatt voltak kénytelenek visszaadni az öveiket: Kovács Vipera Attila és a Svájcban élő magyar srác.
41 Török 2016-04-26 22:13:31
Nobody

Igen gyakorlom a szövegszerkesztést! Mivel ez egy nyílvános fórum, legyen képes mindenki trágárság nélkül véleményt alkotni! Nem nagy dolog szerintem.
40 Nobody 2016-04-26 19:02:40
Török

Látom gyakorlod a szövegszerkesztést. :)
Érdekes, hogy ha valaki leírja a véleményét egy magyar bunyósról, vagy csak a jelenlegi magyar profi bokszról, akkor az egyszerre Troll...

Nem változott semmi!
A kritikát még mindig képtelenek elfogadni bizonyos emberek.
Gyere le a terembe te köcsög, mutasd meg te, stb...
Pedig úgy érzem, hogy ezzel fusion meg én igencsak rátapintottunk a lényegre.
Nemzetközi szinthez mérve igenis "gyenge" a bunyósaink állóképessége.
Harcsa nem bír 6 menetet!!! Ez normális?
Pedig nem ma kezdte... Vagy ebben is tévedek?
39 Nobody 2016-04-26 16:32:52
zionka

Ezek szerint még mindig nem fogtad fel...
Ez egy fórum!
Én leírtam a véleményem (soha, sehol nem írtam, hogy szakértő vagyok!!!)és kész, mert ez erről szól, illetve szólhatna is erről, csak a Te fajtád mindig kötekedik az emberrel... valószínűleg azért, mert kulturált beszélgetésre, esetleg vitára képtelen vagy.

Te kötöttél belém és most meg vagy sértődve...
Belém kötsz és csodálkozol, hogy ilyen jelzőkkel illetlek!?
Nem is értem ezt... vicc! :)

38 debrecen 2016-04-25 21:07:45
TIB
Tökéletesen egyetértek veled!
37 totoedzo 2016-04-25 20:33:20
Zion ne idegeskedj mert sosem fognak szembe álni veled hidd el.Tapasztalatból mondom tudod ingyen semmi sem drága és aszt sem tudják milyen nehéz ez a szakma üdv toto
36 Zion 2016-04-25 19:25:25
body, ha nem vagy szakértő, de szakértőként akarsz hozzászólni amihez nem értesz, akkor igen is dilettáns vagy, ha tetszik ha nem.. a csicska szóra itt a fórumon nem reagálok, mert nem az én asztalom az ilyenfajta szájkarate, de egy valamit biztosra vehetsz, most ezt igy félreteszem az agyamban, és ha egyszer az életben véletlen akar egy bokszmeccsen összehoz veled a sors, belefogok ütni a fejedbe marha nagyot ezt most megigéretem, se több se kevesebb!!
35 Nobody 2016-04-25 16:44:09
Totó

Köszi a segítséget, de azért nyugodj meg, eligazodok Sopronban! :)
Eddig is a magyar bunyósoknak szurkoltam és fogok is, csak én néha leírom a véleményem.
Nem vagyok szakértő és ezt mindig is mondtam, viszont dilettáns sem! Üdv!
34 Nobody 2016-04-25 16:32:43
Master Coach

Kedves mesteredző "Úr"!
Miért ne mennék le?
Totó amúgy sem az az ember aki kettéharapna bárkit is...
Amúgy meg, ha már ekkora mester edző vagy, akkor miért nem hallani a profi világbajnok tanítványaidról???
Egyébként meg nem Veled beszéltem, úgyhogy ne köss már belém! Köszi!

realdeal74

Erdei mindent tud a felkészülésről...
Tényleg????
Arról az emberről beszélünk aki a seggén vette a levegőt már a 4-5 menet környékén?
Szakmailag képzett Madár, de az erőnléti edzés nem az Ő asztala...

zionka

Egy kurva szóval nem bántottam Bedákot.
Nem értem mi ez az ellenségeskedés?!?
Ez az oldal arra van, hogy az emberek leírják a véleményüket... Tehát lehet "pofázni"! :)
Olvasd el még egyszer a 15 és 18 as hozzászólásom.
Kit bántottam meg? És mivel?
De ne is, inkább forgasd ki továbbra is a szavaim és köss belém!
Legyen ez a legnagyobb öröm az életedben! :)
33 Zion 2016-04-25 08:50:23
body! segítek! beülsz a kocsiba és felvezetsz ennyire egyszerű, aztán már tarthatod is a szakmai továbbképzést, plusz megoszthatod a tapasztalataid milyen érzés lelkileg ha x 1000 ember elött kell boxolj külföldön, aki pont nem neked szurkol, de legalabb ellened:D, hogy akklimatizálódtál minnél gyorsabban, mit tett az erőléteddel, plusz mit tett a sós levegő is igy este, mit eszel iszol hogy ledob a súlyod kb 10%át mindezek mellett stb! Lehet pofázni, de csak kizárolág annak aki már átélt hasonlót a tengerentulon! Ez szol a másik okosnak is!
32 Török 2016-04-24 21:45:53
Bedák Zsolt amatőr pályafutása:
2001-ben bronzérmes a junior Európa-bajnokságon.
2004 áprilisában megnyerte a plovdivi olimpiai kvalifikációs tornát ahol a döntőben az ukrán Makszim Tretyakot győzte le.
Júniusban ezüstérmes az Európai Unió ökölvívó bajnokságán.
olimpián a nyolcaddöntőben újra összehozta a sors Tretyakkal, de ezúttal szűk pontozással (27:24) kikapott.
2006-ban bronzérmes az Európa-bajnokságon harmatsúlyban. Az elődöntőben a későbbi bajnok orosz Ali Alijevtől szenvedett vereséget.
magyar bajnok (2002–2006)
31 Török 2016-04-24 20:19:56
TIB

Tyson ugyan nem ment olimpiára, de nyert Arany kesztyű bajnokságot amatőrként Amerikában, vagyis volt amatőr múltja.
30 realdeal74 2016-04-24 19:55:27
Bedák győzelme nem egy erőnléti edzőn múlt ! Erdei Zsolt szerintem mindent tud arról , hogyan kell egy vb címmeccsre felkészülni . Itt tulajdonképpen arról van szó , hogy egy profi világbajnoknak kiemelkedő képességekkel kell rendelkeznie . Bedák Zsolt pedig nem egy kiemelkedő képességű bunyós .
29 Hunor 2016-04-24 19:11:45
Tisztelt Fórumozók! Mindenek előtt szeretnék gratulálni Bedák Zsoltnak a helytállássáért, bátorságáért, harcos hozzáállásáért, szívéért! Szeri tem mindent megtett, amit lehetett. Ugyan én nem értek az ökölvíváshoz mindössze csak nagyon szeretem a sportágat, azonban azon fórumozók akik negatív kritikával illetik Bedák Zsoltot, csinálják utána és akkor lehet bizonyítani, hogy mennyivel jobban menne nekik. Ígétem nekik is szurkolni fogok!
28 TIB 2016-04-24 19:00:06
A jó edző kevés, ha nincs egy született tehetség mint Erdei Zsolt, Koko stb. Az alapanyagon múlik 80% ban.. Maradjunk annyiban. Aki profiként kimagasló eredményeket ér el annak az amatőr múltja nem áll meg a hazája bajnoki címénél.. Aláírom sokat számít a kitartás, akarat a különböző edzésmódszerek, stb, de a 80% az amit leírtam.

Mielőtt valaki sikítana, hogy Tysonnak sem volt amatőr múltja, akkor négy ellenpélda, akik aranyat hoztak haza az olimpiáról: Lewis, Ali,Joshua, Foreman
27 totoedzo 2016-04-24 18:52:36
Nobody Hát Sopronbol nehéz de van ott is két bokszklub A Gyevát és Tóth laciék aki szintén szép Profi karierrel rendelkezik.Mindenre van lehetőség további jó szurkolást toto
26 Master Coach 2016-04-24 18:38:49
Ha Sopronba lenne terme Totonak, akkor se mennél :)


Klinkről annyit, hogy csak önreklámnak használta Zsoltot. Kérdezd meg Zsoltot, hogy jó volt vagy sem. Meg fogsz lepődni mit fog mondani. Később más bokszolók körül is feltűnt, de sehol nem alkalmazták.
25 Nobody 2016-04-24 17:27:43
totoedzo

Sopronból kicsit nehézkes lenne lemenni hozzád a terembe... :)
Nem akartam megbántani senkit a véleményemmel, de szerintem igazam van.
Klink Zoltán ezt anno meg is mutatta, amikor Madárral dolgozott együtt.
Talán neki el lehet hinni, még ha nekem nem is...
24 totoedzo 2016-04-24 15:42:01
Nobody Hoztak Magyarországra Külföldi edzőket fociba erőnlétit sok sok pénzt hol a foci ?????? De gyere le a terem be szivesen látlak mutasd meg mi az elgondolásod elfogadom.Le írni és beszélni róla egyszerű de meg is kellene végre mutatni.De van egy pár bunyós aki komoly öveket nyert Olaszordzágba Mizsei Gyuri de a visszavágón ki kapot Micskó szintén Kovács Zoli és hiába nemtudták megtartani de most mondom se Szellő sem Harcsa nem fog komoly övet nyerni pedig mi nagyon szorítunk nekik de ha tudsz valami jót gyere és mutasd meg toto
23 fusion 2016-04-24 13:50:15
Nobody
"Egy dolog!!! Erőnléti edzőt,edzőket kellene keresni, de sürgősen... különben itt fejlődés NEM lesz!"
Meg minőségi felhozóembereket,amik hiányoztak az utolsó 10 meccséről.
Félix megtette amit ki lehetett hozni Bedákból,Szellő és Harcsa van soron,magas színvonalú edzésmunkára,technikára már nem fussa,kis pénz kis foci,ebbe senki nem fog pénzt fektetni,mindenki gyorsan akar ma magyarországon pénzt keresni,iskolát működtetni nincs keret,ez ma a helyzet.
Így viszont olyan eredmény sem lesz amire felkapja a bokszvilág a fejét.
Szurkolni csak úgy tudnék jó szívvel,ha bármilyen esélye is lenne fiainknak,mi sem jellemzőbb ebben az esetben az is hogy el sem akarták hitetni velünk hogy Zsoltnak lehet,ez a legszomorúbb.
Alapok nélkül ez viszont soha sehol nem működött.
22 fusion 2016-04-24 13:50:15
Nobody
"Egy dolog!!! Erőnléti edzőt,edzőket kellene keresni, de sürgősen... különben itt fejlődés NEM lesz!"
Meg minőségi felhozóembereket,amik hiányoztak az utolsó 10 meccséről.
Félix megtette amit ki lehetett hozni Bedákból,Szellő és Harcsa van soron,magas színvonalú edzésmunkára,technikára már nem fussa,kis pénz kis foci,ebbe senki nem fog pénzt fektetni,mindenki gyorsan akar ma magyarországon pénzt keresni,iskolát működtetni nincs keret,ez ma a helyzet.
Így viszont olyan eredmény sem lesz amire felkapja a bokszvilág a fejét.
Szurkolni csak úgy tudnék jó szívvel,ha bármilyen esélye is lenne fiainknak,mi sem jellemzőbb ebben az esetben az is hogy el sem akarták hitetni velünk hogy Zsoltnak lehet,ez a legszomorúbb.
Alapok nélkül ez viszont soha sehol nem működött.
21 Török 2016-04-24 12:34:08
Mindenkinek minden nem tetszhet, ez nyílvánvaló!
Olvasgatom a véleményeket "nem csak itt", és bizony sok embernek már forr az agyvize a "szakértőktől"! (ami szerintem érthető)A sok embernek sok az ismerőse, és nem tart semeddig rájönniük, hogy kik lapulnak egyes felhasználó nevek alatt. Sokan vagyunk az ország különböző pontjáról, és sok ember van aki nagyon egyszerűen, és érthetően elmagyarázná a véleményét! ;)
20 Nobody 2016-04-24 11:35:10
fusion

Én a hozzáállásra értettem, hogy így tovább...
Donaire egy világklasszis, (de ezzel nem mondok újat senkinek) tőle nem szégyen kikapni...
Jelenleg itt tart a magyar profi boksz, ezt tudomásul kell venni!
Ami az én meglátásom a jövőre nézve:
Egy dolog!!! Erőnléti edzőt,edzőket kellene keresni, de sürgősen... különben itt fejlődés NEM lesz!
19 realdeal74 2016-04-24 11:24:43
Bedák Zsolt hogy eljuthatott egy ilyen világbajnoki címmérkőzésig elsősorban Rácz Félix érdeme ! Nem mondom , hogy Bedák rossz bunyós , de nem egy Erdei szintű boxoló ! Rácz Félix egy zseniális promoter - menedzser ! Középszíntű boxolókat juttat el csúcsközelbe ! Természetesen ezeknek a szépen felépített boxolóknak a valós tudása aztán kiderül , de a legfontosabb cél a profi bunyóban a profit . Rácz Félix kihozta Bedákból a maximumot, amire nagyon kevés menedzser lett volna képes !
18 fusion 2016-04-24 10:52:53
Törölgeti valaki a kommentjeimet,mindegy,sok tapsolni való nem akadt ezen a meccsen.
Egyik fél részéről sem volt túl sok tanulság.

Nobody:Szerintem meg ne így tovább,maradjon a grúzoknál,ha egyáltalán még van kedve bokszolni.
17 fusion 2016-04-24 10:52:53
Törölgeti valaki a kommentjeimet,mindegy,sok tapsolni való nem akadt ezen a meccsen.
Egyik fél részéről sem volt túl sok tanulság.

Nobody:Szerintem meg ne így tovább,maradjon a grúzoknál,ha egyáltalán még van kedve bokszolni.
16 Nobody 2016-04-24 10:49:44
lecso

Egyetértek veled, de még annyit hozzáfűznék, hogy Zsolti nem tele nadrággal lépett ringbe,(mert Wade igen)!
Nem történt tragédia... Hajrá és így tovább!
15 lecso 2016-04-24 10:36:21
mint ahogy a Gennady Golovkin vs Dominic Wade meccs is bizonyitja,nincs miért szégyenkeznie Zsoltinak. csak ismételni tudom önmagam: hiába vagy nagyon jó ( Wade még most is a 12. a világranglistán), egy világklasszis ellen nagyon kevés
14 totoedzo 2016-04-24 00:34:32
Zsolti bátran bunyózott eszt nem lehet elvenni tőle oda ált kicsit óvatossaban is bunyózhatott volna bár ki bár mit mond igazi harcos toto
13 Török 2016-04-24 00:06:30
Zsolti köszönhetően a hozzáállásának, tehetségének, eljuthatott arra szintre, hogy egy ekkora klasszissal bunyózhasson mint Donaire!
Donaire nem véletlenül van a világ élvonalában súlycsoportoktól függetlenül is! Senki nem kergetett álmokat Zsoltival kapcsolatban, de ahogy neki is, nekünk is hinni kellett benne, hogy akár még ő is győzhet! Ettől függetlenül mindenki tudta az esélyeket, és a két bunyós képességeivel is mindenki tisztában volt.
Zsolti bátran, magabiztosan bunyózott, és nagyon szép találatokat is bevitt, igaz ezek kárt nem tettek Donaire-ben. Az ő ütései viszont annál inkább sajnos. Szégyenkezni való nincsen, pihenje ki magát Zsolti aztán hajrá! ;)
12 master coach 2016-04-23 23:11:26
Nagyon sokat dolgozott Bedak Zsolt azért, hogy ezt a lehetőséget megkaphassa. 7milliard ember van a világon, de ő, egyedül volt kiválasztva erre a feladatra! Nem jott össze a világbajnoki siker, de lattam rajta, hogy hitt benne amíg meg nem állították! Minden tiszteletem !!!
11 tiby 2016-04-23 22:20:45
fusion

Bedáknak volt egy nagy név a karrierjében+végre normális pénzt is keresett, ennyi értelme azért volt. Amennyire tőle telt azt beleadta, voltak olyan magyar teljesítmények külföldön amik nagyon kínosak ehez képest...
10 tappika11 2016-04-23 19:07:56
Nemcsalódtam sőt titkon reméltem,de a nyiltsisakos küzdelemben alulmaradt le a kalappal-Hajrá Zsolti........
9 TIB 2016-04-23 19:04:31
Ne felejtsük el, hogy egy világsztárról beszélünk. Olyan szintről, amilyennel magyar bunyós még nem bunyózott soha VB címmecsset. Hatalmas szíve van Zsoltinak, hogy kijött a harmadikra.

Donaire ellenféllistája mindig is magáért beszélt. Félix összehozta és megmérette magát. Ez volt Zsolti álma. Félix ezt ígérte. Mire várt volna?? Framptonra, Ruizra, Rigora betöltetlen címért??

Nincs szégyenkezni való. Nyilván hatalmas munka volt mögötte és Erdei Zsolti mögött. Mindkettőjüknek gratulálok!

8 Balegyenes 2016-04-23 18:55:26
Lehet, hogy nagy volt a tudáskülönbség, de legalább tökösen odaállt Bedák. Ezt a vereséget nem kell szégyellni, a súlycsoportoktól függetlenül egyik legmagasabbra taksált ökölvívó ellen odaállt verekedni nagy dolog, lehet utána csinálni. Lóvé bejött, ázsió megmaradt, ebcsont beforr.
7 fusion 2016-04-23 18:42:31
Két mentre tippeltem,három lett,ezt nem akartam látni,Zsoltot így péppé verve,semmi értelme nem volt ennek az egésznek,magyar részről.
6 fusion 2016-04-23 18:42:31
Két mentre tippeltem,három lett,ezt nem akartam látni,Zsoltot így péppé verve,semmi értelme nem volt ennek az egésznek,magyar részről.
5 totoedzo 2016-04-23 18:35:01
Csak annyit az Univerzumos Bokszolók csak Németországba bokszoltak de itt hiába volt pénz bármennyi a tudáskülönbség óriási volt sajnos persze mindenki legalábis én Zsoltiért szoritottam bár olyan bisztos lettem volna a győzelmébe mint tudtam Donaire be
4 tiby 2016-04-23 18:13:07
Ez volt várható. Donaire annak ellenére hogy mára már megkopott még mindig az egyik legjobb bunyós súlycsoportoktól függetlenül is.
3 debrecen 2016-04-23 17:34:07
Amikor valaki azt jósolta hogy maximum 4 menet et bír Bedák, azonnal le lett hurrogva hogy ne legyen már ilyen pesszimista!
Egyesek már vérszemet kaptak, és már látták Zsoltot amint az övet a magasba emeli....
Senki ne értsen félre! Zsolt egy szerény, végtelenül rendes srác, nagyon jó mérleggel, és minden Magyarnak szurkolnia kellene neki, de azért a földön kell maradni amikor egy ilyen kaliberű fazonnal néz farkasszemet! Hát ez nem egy tejbegrúz gyerek volt!
2 boxpetya 2016-04-23 17:26:01
baj nem tortent mondhatni papirforma , itt tart most a boxunk. Zsolt nem okozott csalodast kuzdott amig tudott , de donaire zsoltanl nagyobb boxolokat is uttott mar ki sokkal latvanyosabban. remelem latjuk meg Zsoltot boxolni.
1 silverwolf 2016-04-23 17:18:50
Azt azért sajnálom, hogy amikor a legjobb magyarok küzdenek a tengertúlon, akkor általában az első menetek egyikében vége is a dalnak. Az Univerzumos korszak más jellegű volt, ne vegyük azt bele, sajnos azoktól a meccsektől eltekintve szinte minden mérkőzés képe ez :(.Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
11:45 Sport 1 Kézilabda
13:00 Sport 2 Tenisz
12:45 DIGI Sport 1 Labdarúgás
11:00 Eurosport 1 Snooker
13:00 Eurosport 2 Maraton
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek