www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2017. febr. 19., vasárnap, 03:17 23526 olvasás - 16 komment

Izgalmas küzdelmek Pápán

Izgalmas küzdelmek Pápán
Izgalmas küzdelmek Pápán

A Felix Promotion tizenöt esztendő után tért vissza a Veszprém megyei Pápára, méghozzá egy telt házas, izgalmas bokszgálával.

Az M4 Sport által is sugárzott esemény főmérkőzésén a WBO (Bokszvilágszervezet) nagypehelysúlyú Európa-bajnoka, Kovács Zoltán „Caramel” az olasz Nicola Cipolletta ellen igyekezett megvédeni trónját. A Felix Promotion nyírségi öklözője nagy elánnal vetett bele magát a küzdelembe, s úgy látszott, hogy meglepetésre akár már a nyitó menetben rövidre zárhatja a párharcot – Cipolletta viszont valahogy kibírta a három percet, pedig Kovács testen és fejen is többször keményen eltalálta. A folytatást is a magyar bunyós uralta, míg a 7. menetben a két versenyző összefejelt. A szerencsétlen eset Kovácsot érintette kellemetlenebbül, hiszen a homloka fölött szélesen felszakadt, és a vér a szemébe folyt – Cipolletta ezt követően talált magára, ám a meccs hajrájában – miután a ringsaroknak sikerült elállítania a vérzést - a magyar bunyós visszavette a kezdeményezést. A tíz menet után egyértelmű volt, hogy Kovács komoly különbséggel nyert, amely a pontozólapokról is visszaköszönt; mindhárom ítész 97-93-ra a címvédőt jelölte győztesnek.

A veretlen cirkálósúlyú Szellő Imre (16 győzelem, 0 vereség) a kőkemény amerikai Garrett Wilson ellen küzdött nyolc menetben. A párharc során a magyar bunyós kiválóan küzdött, de végig figyelnie kellett, hiszen tengerentúli riválisa egy pillanatig sem adta fel, s látszott, Wilson győzni jött Magyarországra. A Felix Promotion WBO interkontinentális bajnoka végül kőkemény mérkőzésen, 79-73, 78-74 és 78-74 arányban, vagyis egyhangú pontozással diadalmaskodott.

A középsúlyú Harcsa Norbert (8 győzelem, 0 vereség) is kötelek közé lépett a szombat esti bokszgálán, aki négy alkalommal is padlóztatta ellenfelét, Kovács Ákost, ám ennek ellenére most meg kellett elégednie a pontozásos sikerrel. A budapesti ökölvívó végig hatalmas fölényben küzdött a győztesen megvívott a nyolc menetes párharc során.

A felvezető program során gyors győzelmet aratott a váltósúlyú Magyar-bajnok Törteli Balázs (11 győzelem, 1 vereség), aki már a második menetben kiütötte szerb ellenfelét. Az ugyanebben a súlyban küzdő másik felixes versenyző, Kispál Zoltán (6 győzelem, 1 vereség) okos bunyót mutatott a pápai szorítóban, melynek végeredménye egy 4. menetes KO siker Duka Krisztián ellen. A gálán győzelemmel gyarapította rekordját Darmos József és Kis Máté is.

További eredmény
Márton Balázs vs Kovács Kristóf: döntetlen
Értékelés: (Eddig 3 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 17 hozzászólás érkezett )
17 tiby 2017-02-22 13:33:29
Remélhetőleg ebben az évben már eljut Szellő egy magas ranglista helyezéssel járó meccsig.
16 Nobody 2017-02-20 16:39:09
Amúgy meg elnézést kérek, mert nem is gratuláltam még Szellőnek és Kovácsnak!
Szerintem mindketten nagyon jó meccset csináltak!
Csak így tovább!

Sajnos mister nagyarc lefoglalta minden gondolatom...
15 maximus33 2017-02-20 09:52:12
Uraim !
A probléma
Dávid hozzászóló.. Gratulálok hogy, meg vertél egy 2.dik meccses gyereket. Aki max 20 percet volt fent a ringben (egész pálya futása alatt még csak a negyedét sem edzete mint te és akkor te sztárolod magad ? A nagy Harcsa)
Lukŕcs Adorjŕn Kedves fantom 8 ismerősös Dáci! surman uramnak kellett volna írnod , hogy miután a negyedik leütésnél jelezte a kisfiú hogy beszakadt a dobhártyája, ahelyett hogy vissza zavarta kivehette volna...
Két meccses gyerek? Mit keresett ott? Milyen edző tesz be egy két meccses gyereket egy profi gálára???
Egyébként pontosan látszott ... a különbség már már kellemetlen volt....
úgy lett megverve mintha lopott volna....
Szegénykém.... mi sajnáltuk... zoli uram nem annyira.....
Itt álljunk meg ..ki az a lukács adorján ? Mit keres egy kezdő versenyző a nagy harcsa ellen ... Én a versenyzőmet nem engedtem volna presztisből sem a szoritoba, egy kezdő versenyzővel , ha már arcoskodunk. Ugy látszik már nem találnak a harcsának senkit aki nem veszélyes rá. A harcsának már nincs szintje. Égő , abbol nem lehet élni , hogy volt egy két nem kiemelkedő amatőr sikere.
Lehet itt likokot vadászni , gratulálgatni , szép volt öcsém király vagy stb, de a sok kamu gratulácio után oda irnám..tesókáim de ez nem nekem szól.
Érdekes , hogy az Imi , a Caramel , Darmos és a többiek teszik a dolgukat , és megoldják
A boksz lényege a tisztelet. Megszerezni magadnak és elvenni a másik fickótól...( millo dolláros bébi c fim mottója ) )
14 Balegyenes 2017-02-20 08:05:04
Üdvözlet mindenkinek!

Szerintem a gála színvonalával nem volt gond, a főmérkőzés bármelyik európai csatornán műsorra került volna, Szellő Imre mérkőzése szintén végig izgalmas volt. Mind Kovács Zoltánt, mind Szellő Imrét bátran oda lehet állítani bárki ellen a súlycsoportjukban, nem vallanának szégyent még a szűk elit ellen sem.

Pintye Szabolcs ellen én nem engedném a Harcsát, ahhoz túl nagy a felhajtás Harcsa körül, a menedzserük szempontjából kár lenne elveretni Pintyével, csinálja ő a show-t rendesen. A baj mondjuk csak az, hogy a facebook-on, és nem a ringben. :(

Amúgy nem lenne rossz meccs, hangulatában talán ez az egyetlen olyan hazai párosítás, amelyik meg tudná idézni a Nagy-Bognár csatát, főleg az őket körülvevő csapattársak miatt.
13 maximus33 2017-02-19 22:56:21
Uraim !

A Félix gála , Nem mennék most bele , ki hogy boxolt , de hogy a harcsa arca hogy tud ekkora lenni, és mire? az felvet néhány kérdést. Az ellenfél egy sullyal lejjebb 4 kg mínusszal mért , régen volt 71 kg kategoria , és 75 kg. az Ákos beleállt a harcsába, nem adta meg magát a hősnek , le ütötte , felállt ment tovább a meccs. 8 menet Uraim. Nyilatkozata után ...bekussoltam ahogy fogalmazott . Király edzője van , jo a taktika , millo km , hatalmas edzésmunka mögötte . Mi lenne , ha kevesebbet edzene, ha nem a nem lenne ilyen " jó " edzője, aki tul tesz a Madáron is ? A véleményem sommásan..nálam nem férne be a B csapatba sem. A szoritó Uraim nem a harcsának való. Nincs Vér ! Hogy mi lesz a Szabi ellen ,nem kérdés számomra.Az Énekesen a KSI ben komolyabb meccseket láttam.
12 fusion 2017-02-19 18:51:21
A szokásos Félix színvonalú gálát kapta a nép,jelenleg állítólag ez a magyar maximum,így törődjünk bele hogy messze vagyunk a nemzetközi mércétől.
Ennél Csepi gálái is nívósabbak,ott legalább van szívük a srácoknak.
11 fusion 2017-02-19 18:51:21
A szokásos Félix színvonalú gálát kapta a nép,jelenleg állítólag ez a magyar maximum,így törődjünk bele hogy messze vagyunk a nemzetközi mércétől.
Ennél Csepi gálái is nívósabbak,ott legalább van szívük a srácoknak.
10 Sasi 2017-02-19 18:30:24
Elég sokat letett az asztalra Rokko, ha még mindig téma. Már 3 éve visszavonult.
9 Zion 2017-02-19 17:45:08
En frankon nem ertem mert bantjatok csori rokkot ket kepessege volt semmi mas, de az elvitathatatlan tole, utes allo volt a feje es mindenkinek odaalt! Kb 30% csavarta is le, az elso menetben meg csak nagy paran!!
8 rocco001 2017-02-19 14:07:47
Kovács ákos gratula te vagy a magyar rocky 4 x leutés után felált! gratula! Harcsa Norbi szerint Kovács Ákos ezzel akar kitunni,lathattuk facebookos ki irasat,miert kell kritizálni egy par meccses gyereket, nagyon szép dolog h fel ált,vegig kuzdotte, nem pedig ki tunni akart, egy Harcsa ellen aki nem nagy szam lathatjuk, majd a Pintye helyre teszi.
7 makibox 2017-02-19 13:59:04
Harcsa rohadt takarékos amatőr boxától felment bennem a pumpa.
5. menettől ez a cicaütögetés meg a leengedett kéz.... Szurkoltam a kiscsávónak hogy csapja ki a faxxba egy parasztlengővel.
Ez nem profi szint ez full amatőr, ebből semmi nem lesz. Sajnos nekem ugyanez volt a bajom Kokóval Madárral is. Hiányzott a vérszomj az állat, ez max egy kis álmos mosómedve nem egy cápa.
6 Nobody 2017-02-19 13:13:07
Tényleg....egy kérdés!

Mit nyilatkozott Harcsa a meccs után?

Elhallgattattam minden kritikusomat! :)
Most aztán meg sem állok Golovkin-ig, sőt reszkessen még Andre Ward is :)

Mit mondott Félixnek?

Rácz bácsi légyszike többet ne hozz nekem ilyen kemény ellenfelet...
Rácz bácsi Rokkónál nincs gyengébb bunyós a következő meccsemre?
Rácz bácsi valami jordasvili kecskepásztort kérek, aki még tévében sem látott bokszmeccset!

Természetesen ez mind csak fikció...
Nem gondoltam komolyan én sem... :)))

De ennyit (viccet)szerintem megérdemel, mert a meccs előtt nagy volt az arca!
Béke veletek! :)


5 pc champion 2017-02-19 11:54:21
Zion azert abba a ringbe be is kell menni!
A kepesseg, a szorgalom es az uzleti erdek pedig mindig szab hatart a penzes jatekokban ... Ha a bokszolo vagy felix kiverezteti a vallalkozast, akkor mibol fog megelni? Ez egy ilyen jatek. De ettol meg oda kell allni pofont adni es kapni, elszenvedni a seruleseket.
4 Berki Ferenc 2017-02-19 11:05:39
Rocco001
Mi lenne:):):)
3 rocco001 2017-02-19 10:41:06
Grtarula Szellönek! (és a többi magyar fiunak)Viszont Harcsanak nem jött be az edzöváltás,egy elsö meccses gyerekkel végig boxolt 8 menetet...Mi lessz igy Pintye Szabi ellen?
2 Nobody 2017-02-19 09:50:08
Zion

Nem igazán értelek...
Ez egy egész jó gála volt szerintem.(Magyar szintet nézve)

Harcsa viszont megint nem mutatott semmit!
Egy ilyen ellenfelet az Ő "szintjén" szét kellett volna tépni 2-3 menet alatt!
Nem lepődnék meg, ha Félix "nyugdíjba küldetné" Pintyével... :)

Vagy mi lesz? Bevetik Rokkó ellen?
Bár már az sem biztos, hogy Őt kiütné! :) :)
1 Zion 2017-02-19 03:42:23
Szello merkozesen kivul ertem en, hogy szukseg van felhozo galara de ezt mert kell a tvben mutogatni?? Gratulalok a boldog "gyozteseknek:D azt hiszem most jott el az a pillanat amikor, mar direktbe nem foglalkozom tovabb ezzel a sportnak nevezett szanalmas cirkusszal!!

Legfrissebb


Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.
Egedi Renátó szórakoztatni szeretneEgedi Renátó nem csak megnyerni szeretné a WBO övet, hanem szórakoztatni a közönséget.
Szeptember 15-én, Várpalotán kezd a Felix PromotionSzeptember 15-én Várpalotára várja a ökölvívó rajongókat a Felix Promotion.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
11:00 Sport 1 Labdarúgás
11:00 Sport 2 Televíziós vásárlás
11:30 Sport M Erős emberek
10:20 DIGI Sport 1 Kosárlabda
11:30 Eurosport 1 Olimpiai játékok
10:30 Eurosport 2 Snooker
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek