www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2014. dec. 31., szerda, 16:59 9324 olvasás - 2 komment

Jó meccsek az év utolsó hazai gáláján

Meglepetés nehézsúlyban
Meglepetés nehézsúlyban

A Profibox Promotion hétfő esti teltházas, exkluzív bokszgáláján, az óbudai Aquincum Hotelben remek küzdelmeket láthatott a teltházas publikum – öt címmérkőzés, egy bombameglepetés.

Kanalas Róbert vs Molnár Gábor
A gálát a Kanalas Róbert – Molnár Gábor légsúlyú magyar bajnoki, és WBF nemzetközi címmérkőzés vezette fel. A mérkőzésen – néhány meleg pillanattól eltekintve – Molnár volt meggyőzőbb, így megérdemelten, egyhangú pontozással diadalmaskodott, éspedig 96-94, 96-95 és 98-93 arányban.
Csala Zoltán vs Petrányi Zoltán
A folytatásban Petrányi Zoltán ez alkalommal a hatalmas ütőerejű szegedi Csala Zoltánnal (6 győzelem – 0 vereség) csapott össze a magyar, illetve a WBF szervezet nemzetközi bajnoki övéért. A párharcot a kihívó kezdte jobban, aki több nagy ütéssel meglepte a bajnokot, aki viszont a második menetben kerül fölénybe. S amikor már úgy tűnt, hogy Petrányi végleg átvette a küzdelem irányítását, Csala – a harmadik menet derekán – egy hatalmas jobbcsapottal meglepte ellenfelét, aki padlóra került, s már nem is tudott felállni a számolás végéig. Csala így kiütéssel diadalmaskodott (KO).
Csala vs Petrányi
„Köszönöm a családomnak a támogatást, nélkülük nem lenne lehetőségem a sportra koncentrálni. Jó ellenfelet győztem le” – jelentette ki Csala a küzdelem után. Ám úgy látszott, hogy Petrányi sem szomorkodik: „Ebben a súlyban egy ütés dönthet. Nem történt tragédia, de azt is tudni kell, hogy mikor kell abbahagyni. Most jött el ez a pillanat! Gratulálok Zolinak.”
Vajda Gyula.jpg
Ezután következett a Vajda Gyula – Sánta Krisztián váltósúlyú magyar bajnoki címmérkőzés, amely meglepetésre már a 3. menetben befejeződött. Vajda végig gyorsabb, kreatívabb volt, s a 3. felvonásban padlóra küldte kihívójára. Sánta felállt, de nem sokkal később egy hatalmas ütéstől újra megszédült, s bár nem került padlóra, Baranyi János ringbíró, ahogyan az a szabálykönyvben van, TKO-val beszüntette a küzdelmet. Klasszikus „álló KO” volt.
Nagy Lajos Márk
Remek küzdelmet hozott a Nagy Lajos Márk – Albert Ferenc középsúlyú mérkőzés az interim magyar, illetve a WBF nemzetközi övéért. Jó mérkőzésen, szoros pontozással, Nagy diadalmaskodott. A pontozás aránya 96-94, 96-94 és 97-93 volt.
Danny Williams vs Zsolt Bogdán
A gála főmérkőzésén a veretlen Bogdán Zsolt (8 győzelem – 0 vereség) a korábbi nehézsúlyú világsztár Danny Williams (46 győzelem – 25 vereség) ellen küzdött a betöltetlen GBF bajnoki övért. A párharc kiváló küzdelmet hozott, végig a magyar bunyós dominált, ám brit riválisa helyenként igen veszélyesen támadott vissza. A 10 menet után egyértelmű volt, hogy „Golyó” nyert, ami a pontozólapokról is visszatükröződött: 100-90, 99-91 és 99-91 arányban az újpesti fenegyerek nyerte a találkozót.

fotók: Bilics József BILL
Értékelés: (Eddig 3 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 3 hozzászólás érkezett )
3 tiby 2015-01-02 16:31:57
fusion

Egész jó kis gála volt.
Ki az a Dopeman?
2 fusion 2015-01-02 11:02:27
Dopemantől kezdve Csötönyiig csupa derék ember mutatta meg magát a gálán.
1 fusion 2015-01-02 11:02:27
Dopemantől kezdve Csötönyiig csupa derék ember mutatta meg magát a gálán.

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
10:30 Eurosport 1 Labdarúgás
10:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek