www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2014. dec. 31., szerda, 16:59 9086 olvasás - 2 komment

Jó meccsek az év utolsó hazai gáláján

Meglepetés nehézsúlyban
Meglepetés nehézsúlyban

A Profibox Promotion hétfő esti teltházas, exkluzív bokszgáláján, az óbudai Aquincum Hotelben remek küzdelmeket láthatott a teltházas publikum – öt címmérkőzés, egy bombameglepetés.

Kanalas Róbert vs Molnár Gábor
A gálát a Kanalas Róbert – Molnár Gábor légsúlyú magyar bajnoki, és WBF nemzetközi címmérkőzés vezette fel. A mérkőzésen – néhány meleg pillanattól eltekintve – Molnár volt meggyőzőbb, így megérdemelten, egyhangú pontozással diadalmaskodott, éspedig 96-94, 96-95 és 98-93 arányban.
Csala Zoltán vs Petrányi Zoltán
A folytatásban Petrányi Zoltán ez alkalommal a hatalmas ütőerejű szegedi Csala Zoltánnal (6 győzelem – 0 vereség) csapott össze a magyar, illetve a WBF szervezet nemzetközi bajnoki övéért. A párharcot a kihívó kezdte jobban, aki több nagy ütéssel meglepte a bajnokot, aki viszont a második menetben kerül fölénybe. S amikor már úgy tűnt, hogy Petrányi végleg átvette a küzdelem irányítását, Csala – a harmadik menet derekán – egy hatalmas jobbcsapottal meglepte ellenfelét, aki padlóra került, s már nem is tudott felállni a számolás végéig. Csala így kiütéssel diadalmaskodott (KO).
Csala vs Petrányi
„Köszönöm a családomnak a támogatást, nélkülük nem lenne lehetőségem a sportra koncentrálni. Jó ellenfelet győztem le” – jelentette ki Csala a küzdelem után. Ám úgy látszott, hogy Petrányi sem szomorkodik: „Ebben a súlyban egy ütés dönthet. Nem történt tragédia, de azt is tudni kell, hogy mikor kell abbahagyni. Most jött el ez a pillanat! Gratulálok Zolinak.”
Vajda Gyula.jpg
Ezután következett a Vajda Gyula – Sánta Krisztián váltósúlyú magyar bajnoki címmérkőzés, amely meglepetésre már a 3. menetben befejeződött. Vajda végig gyorsabb, kreatívabb volt, s a 3. felvonásban padlóra küldte kihívójára. Sánta felállt, de nem sokkal később egy hatalmas ütéstől újra megszédült, s bár nem került padlóra, Baranyi János ringbíró, ahogyan az a szabálykönyvben van, TKO-val beszüntette a küzdelmet. Klasszikus „álló KO” volt.
Nagy Lajos Márk
Remek küzdelmet hozott a Nagy Lajos Márk – Albert Ferenc középsúlyú mérkőzés az interim magyar, illetve a WBF nemzetközi övéért. Jó mérkőzésen, szoros pontozással, Nagy diadalmaskodott. A pontozás aránya 96-94, 96-94 és 97-93 volt.
Danny Williams vs Zsolt Bogdán
A gála főmérkőzésén a veretlen Bogdán Zsolt (8 győzelem – 0 vereség) a korábbi nehézsúlyú világsztár Danny Williams (46 győzelem – 25 vereség) ellen küzdött a betöltetlen GBF bajnoki övért. A párharc kiváló küzdelmet hozott, végig a magyar bunyós dominált, ám brit riválisa helyenként igen veszélyesen támadott vissza. A 10 menet után egyértelmű volt, hogy „Golyó” nyert, ami a pontozólapokról is visszatükröződött: 100-90, 99-91 és 99-91 arányban az újpesti fenegyerek nyerte a találkozót.

fotók: Bilics József BILL
Értékelés: (Eddig 3 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 3 hozzászólás érkezett )
3 tiby 2015-01-02 16:31:57
fusion

Egész jó kis gála volt.
Ki az a Dopeman?
2 fusion 2015-01-02 11:02:27
Dopemantől kezdve Csötönyiig csupa derék ember mutatta meg magát a gálán.
1 fusion 2015-01-02 11:02:27
Dopemantől kezdve Csötönyiig csupa derék ember mutatta meg magát a gálán.

Legfrissebb

Legolvasottabb

Győzelmet és előrelépést vár BenjiHarmadik profi mérkőzésére készül a korábbi amatőr klasszis Bacskai Balázs.
Szellő Imre 18. küzdelme Várpalotán, péntekenA Felix Promotion pénteken, Várpalotán rendezi az őszi versenyszezon első élő televíziós bokszgáláját.
Szombat este Fight ArenaIzgalmakban nem lesz hiány szombat este Székesfehérváron, a Fight Arénában.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
16:30 Sport 1 Labdarúgás. La Liga world
15:30 Sport 2 Trash Talk
16:15 DIGI Sport 1 Labdarúgás
15:45 Eurosport 1 Síugrás
14:00 Eurosport 2 Snooker
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek