www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
Vektor publikálva: 2016. ápr. 27., szerda, 17:30 22399 olvasás - 10 komment

Klicsko-Fury sajtótájékoztató sok mókával

Ismétlés vagy Bosszú
Ismétlés vagy Bosszú

Manchesterben megtartották a Tyson Fury – Vlagyimir Klicsko nehézsúlyú WBO/WBA világbajnoki visszavágó küzdelem első hivatalos sajtótájékoztatóját.

Július 9-én, Manchesterben rendezik a Tyson Fury – Vlagyimir Klicsko WBO/WBA nehézsúlyú világbajnoki összecsapást, amely a két bunyós tavaly novemberi, hatalmas meglepetéssel végződött párharcának visszavágója lesz. A két ökölvívó szerdán sajtótájékoztatót tartott a küzdelem helyszínén, amely az első személyes találkozójuk volt Düsseldorf óta.

A médiaeseményre az ex-bajnok Vlagyimir Klicsko (64 győzelem – 4 vereség) mosolygósan érkezett, mindenkivel kedvesen kezet fogott, kimért, visszafogott volt. Ezzel szemben az uralkodó világbajnok Tyson Fury (25 győzelem – 0 vereség) a szokásos harsány formáját hozta, már az „antré”-ja is remek volt; zenére, pom-pom lányokkal, de szintén mosolygósan jelent meg, s később táncra perdült.

A sajtótájékoztatón történteket/elhangzottakat  erősen kivonatos formában közöljük.

A küzdelmet „Ismétlés vagy Bosszú” („Repeat or Revenge”) címen fogják promótálni, s a legolcsóbb belépőjegy 50 font (20 ezer forint) lesz, míg a kedvező árú ring”közeli” ülésekért 1000 fontot fognak elkérni.
Klicsko-Fury.jpg
A menedzserek után a világbajnok edzője, Peter Fury elmondta, hogy nagyra tartja Klicskót, és képesnek érzi az megújulásra, vagyis sokkal jobb mérkőzésre számít, mint amit Düsseldorfban látott a közönség.

Vlagyimir Klicsko (ukrán): „Nagyon örülök, hogy hosszú idő után ismét brit földön küzdhetek. Csak megerősíteni tudom, hogy hibáztam az első mérkőzés alkalmával, és ez az öveimbe került. Természetesen ezzel Fury érdemeit nem akarom kisebbíteni. De az emberek azt várják, hogy egy olyan bajnok legyen, aki méltó módon képviseli ezt a sportágat. Kifejezetten rosszul vagyok attól, ami kijön Fury szájából; sok nyilatkozata kifejezetten tiszteletlen. Hol a homoszexuálisok, hol a nők... azt akarom, hogy Fury egy napon elhúzzon a f@szba!”

Tyson Fury (brit): „Úgy tűnik, hogy Vlagyimir valahogy csak megtalálta a mocskosabb énjét. Ő sokkal jobban szeretne majd küzdeni a visszavágón, de én tudom, amit ő még nem fogott fel. Csak azért volt olyan sokáig bajnok, mert olyanokkal küzdött, akik már a ringbe lépés előtt vesztettek ellene. És sokszor csalt is, mert korrektül nem tudott volna nyerni. A visszavágó teljesen más lesz. Megyek és ledurrantom!”

Ekkor Klicsko visszavette a szót: „Nem fogok finomkodni, ki fogom ütni őt” - mondta az ukrán, akit ezt követően megkérdezték, hogy a korábbi meccsein képes lett volna nyerni csalások (pl. a ringborítás manipulálása) nélkül is. „A kérdés is nonszensz!” - jelentette ki a 40 éves klasszis.

Fury-t arról kérdezték, hogy szerinte Klicsko képes lesz-e változtatni a stílusán. „Larry Holmes sem tudott változtatni, amikor először kikapott Spinks-től. És ha a nagy Holmes nem tudott változtatni, akkor Klicsko sem tudja megtenni. Persze nem okoz majd meglepetést, ha az utolsó kétségbeesésében elkezd majd kaszabolni, de akkor majd kap egy nagy állast. De ő egy idegi roncs, nem hiszem, hogy bármilyen kockázatot felvállalna, neki marad a jab és az ölelgetés.”

A sajtótájékoztató fénypontjaként Fury levette a pólóját, és megmutatta puhos testét, miközben a következőket mondta Klicskónak. „Nem vagyok igazi sportoló, nem élek szigorú életet. Szégyelld magad, hogy nem tudtál legyőzni egy ilyen kövér disznót!”

Klicsko arra a kérdésre, hogy egy újabb vereség esetén visszavonul-e, megtagadta a választ, de zárszóként megemlítette, miszerint jól szórakozott a mostani sajtótájékoztatón (is).

A sajtótájékoztató emlékezetes jelenetei - videó >>>
Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 11 hozzászólás érkezett )
11 tappika11 2016-04-29 18:30:46
Jó meglátás Den-hasonlóan merengek személy szerint is..........
10 Den 2016-04-29 16:19:35
Fury: nem hiszek a ringbohócban, ha nem az ukrán, akkor majd Ortiz, aki nem szenved önbizalom hiányban, majd jól leveri.
Vlagyimir Klicsko: csalódtam benne, mert fejben elcsúszott- így a kivitelezés is- de majd egy pszichopatalógus helyre billenti és akkor beleveri a földbe a hosszú, üvegállú angolt.
Ortiz: a legjobb, legveszélyesebb feltörekvő eddig,
Povetkin: 187 centivel mostanság nem neki kedvez a sportág.
Wilder: eddig jól összeválogatták az ellenfeleit, ha megoldja a fehéroroszt, akkor 202 centire nő a szememben.
Joshua: jól leiskolázta Martint, Brizil kakukktojás, az angol helyében kimeredt szemekkel nézném a Parker- Takam meccset. Ő lenne az új álló csillag?
Parker- Takam: sorsfordító ki- ki meccs, minden tekintetben.
Nem tudom hova helyezni a helyi érték táblázaton a Csiszo- Pulev meccset!
Pulev nem veszthet, sőt ki kell tudnia ütni Chisorát, hogy újra komolyan vegyék.
Haye és Briggs: kissé nagyobb léptékben kellene haladniuk előre, David a 26. helyen állóval meccsel, ami nem tényező, Briggs pedig a 40 valahanyadik... Egymás ellen meccselnek majd, ha ugyanazon gálán mindketten nyertesként hagyják el a szorítót! Ezzel a 2 meccsel nem tudom mennyit ugorhat előre a nyertes?

Tiby: """Remélem a Povetkin-Fury-Joshua hármas fogja eldönteni ki a király!"""
Mind a három borulhat, de ha csak az egyikük, akkor is már a helyébe lép valamelyik feltörekvő, nincs hiány bennük...

Nagyon haragudtam Furyra és az IBF- re, de így ketten tökéletesen megoldották a nehézsúly újra éledését! Megint izzik a levegő, igazi boxéletet lehet érezni, pláne ha angolokról van szó! A 30 perc alatt elkelt összes jegy is erre utal.
9 tiby 2016-04-28 19:48:05
Den

A Wba-nél ugye zajlik a címek felszámolása,Fury-Wlad-Ortiz az esélyesek, Wbo cím is marad valszeg/remélem a győztesnél. Örülnék ha Fury kerülne ki győztesként mert úgy valszeg összejönne a címegyesítés Joshuával, persze még Joshuára is vár a Pulev-Csiszó/ Parker-Takam győztese.
8 Den 2016-04-28 17:32:10
Egy ideig nem lesz címegyesítés, sok a nagy ütő, ezért kétesélyesek a meccsek.
Klicsko még ha nyer is, nem boxol sokáig: bár ennek ellent mond, hogy indulni akar az olimpián...
Még többen is beleszólhatnak ebbe a sorrendbe még ebben az évben!
7 tiby 2016-04-28 17:26:33
Remélem a Povetkin-Fury-Joshua hármas fogja eldönteni ki a király!
6 Miseta Gábor 2016-04-28 16:44:54
Ki lesz az igazi bajnok nehézsúlyban??

A Wilder-Povetkin győztese, a Fury-Klicsko, vagy a Joshua-Breazeale meccs győztese?

5 Qtato 2016-04-28 11:47:38
Amennyiben Wlad képes lesz folyamatosan nyomás alatt tartani és felvállalni a "közelebbi" harcot, akkor idő előtt megoldhatja. Viszont, ha hagyja elfutni és nem nagyon akar ütni ismét, akkor garantált a vereség!
4 fusion 2016-04-28 08:05:53
Óriási figura,Wlad szénné volt alázva.
Aztán majd lehet hogy a meccsen meg ő alázza Furyt.
3 fusion 2016-04-28 08:05:53
Óriási figura,Wlad szénné volt alázva.
Aztán majd lehet hogy a meccsen meg ő alázza Furyt.
2 tiby 2016-04-27 21:21:19
Szerintem Furynál inkább csak olyan szerep ez a rosszfiú imázs.
Mindenesetre nagyon várós a meccs, végleg eldől hogy új korszak kezdődött vagy esetleg Vlagyimir képes visszatérni.
1 dupla 2016-04-27 21:16:49
Patkány ez a Fury!Remélem jol szét lesz baszva.Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
13:00 Sport 1 Jégkorong
14:00 Sport 2 Labdarúgás
19:05 DIGI Sport 1 A nap hőse
15:30 Eurosport 1 Kerékpár
15:30 Eurosport 2 Formula-e
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek