www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2016. jan. 24., vasárnap, 17:22 4730 olvasás - 5 komment

Dominic Bösel vs Kelemen Balázs (video)

Kelemen vs Boesel
Kelemen vs Boesel

A szombat estei Dominic Bösel vs Kelemen Balázs félnehézsúlyú WBO/WBA interkontinentális címmérkőzés felvétele.

Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 6 hozzászólás érkezett )
6 TIB 2016-01-27 19:52:46
Ahogy én látom: Balázsnak semmiféle esélye nem volt a sikerre. Mielőtt valaki sikítana: SES rendezvényen egy öv magyar vonatozású ,,elhozására” emlékszem. Burány Laci talán kb. 8 éve elvert egy németet mint a répát. Megosztott pontozással nyert még így is és csak azért mert egyszer sikerült is a németet leütnie.

Balázs ütőereje nagyközépben sem jelentős, nemhogy félnehézben........ Nem lehetett épp ésszel kiütést várni (lehet tévedek és rosszul ítéltem meg előzetesen a dolgokat) tőle. Abban Félixnek igaza volt, hogy a német fogható. Finoman szólva is kilóg a sorból a ranglista első öt helyezettje mellett. Balázsnak ott volt a lehetősége beleadni tényleg mindent.

Ez a magánvéleményem és nem akarok megsérteni vele senkit. A mérkőzés lefolyását és a WBO ,,raglistavezetőnek” a technikai repertoárját sem elemzem. Anyagilag nyilván megérte Balázsnak és veszíteni nem volt mit. Hiba lett volna nem elvállalni. Mit veszített?? Semmit. Végigállta legalább, amit nagyon sokan nem mondhatnak el, az ilyen külföldi címmérkőzéseken.
5 debrecen 2016-01-27 06:21:01
Végignézve a meccset csak annyit tudok megemlíteni hogy a lepkének a szárnycsapása nem ér fel a lórúgással..... Végignézve a meccset, egyetlen egyszer sem láttam Kelement olyan ütéssel kezdeni vagy befejezni, amelyik megrendítő lehetne. Ezzel szemben egy csomó "alibi" ütést láttam tőle, amelyikkel nem lehet nyerni, de talán be lehet fejezni a meccset. Azt láttam hogy egy "megkalapolható" vereségre utazott. Nem láttam a mindenáron győzni akarást amit beigért!
4 dr.kotász 2016-01-26 13:52:10
Pedig hangvillás kollégánk nagyjából jól látja a dolgokat, legalábbis Kelement illetően.Elmúlt években semmi olyasmit nem nyújtott (grúz tesco gazdaságos dolgozok és Feigen)ami többre predesztinálná annál,mint a szombaton előadottak.Sőt,kisebb csoda volt számomra,hogy egyáltalán végigment a 12 menet.Ha csak 150cm tudok ugrani harmadjára is, akkor jövőre nem fogok 2 métert.
Egy Nemesapáti-Kelement szívesen megnéznék,gyanítom ilyen meg biztosan nem lesz,mert ugye ha magas a tét, a pénz csekély a kedv sekély-legalábbis a menedzserek szerint.
3 fusion 2016-01-25 20:16:13
yamaha

Sokan nem állnak mögötted ezzel a véleménnyel a sorban:)
2 fusion 2016-01-25 20:16:13
yamaha

Sokan nem állnak mögötted ezzel a véleménnyel a sorban:)
1 yamaha 2016-01-25 18:20:08
Sokat olvastam erről a meccsről,de csak most néztem meg.
Azt tudtam,hogy ki fog kapni, de nekem pozitív csalódás volt a meccs.
Kelemen Balázsnak ez a bunyója,ezzel a bunyóval lett profi magyar bajnok, meg két szervezetnek az interkonti öveit is begyűjtötte.
Önmagához képest, ténylegesen kicsivel többet teljesített mint 100%.
Én azt mondom, nem volt ez olyan rossz mint sokat írják!!!
Szerintem itthoni meccseket kellene neki adni...(pl: Pintye,Nemesapáti,stb)-ezek olyan meccsek,amik magyar ringben eladhatóak!
Ezekez a külföldi meccseket meg erőltetni szerintem felesleges!
Külföldi mérkőzéseken egyedül a szellő Imit látom olyannak, akiben benne van a győzelem esélye mert neki olyan ütőereje és képzettsége van,hogy bárkit meg tud csípni.
De visszatérve, nekem tetszett a Balázs teljesítménye önmagához képest!
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
13:00 Sport 1 Jégkorong
14:00 Sport 2 Labdarúgás
19:05 DIGI Sport 1 A nap hőse
14:00 Eurosport 1 Kerékpár
15:00 Eurosport 2 Motokrossz
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek