www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2015. nov. 15., vasárnap, 17:32 3593 olvasás - 3 komment

Nemesapáti-Gracsov promó (video)

Nemesapáti vs. Gracsov
Nemesapáti vs. Gracsov

Február 6-án rendezik a Nemesapáti Norbert – Denisz Gracsov félnehézsúlyú címmérkőzését, melyet a DIGIsport élőben sugároz. Egy kedvcsináló videó.

Értékelés: (Eddig 4 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 3 hozzászólás érkezett )
3 underdog 2015-11-20 19:13:22
Maga egy úriember kedves Gábor! Részemről hányinger ez a videó!
2 Debreczeni Gábor 2015-11-20 12:30:55
Nem akarok a "megmondóember" szerepében tetszelegni, de egy kicsit erősnek tartom a "tragédia" szó használatát. Semmi tragédia nem történ csak egy üzleti csalás. Tudjuk nagyon jól, hogy Erdei Zsolt nevével sok mindent el lehet adni, de itt most egy kicsit visszanyal a fagyi.
A menedzsment inkább egy edzőt kereshetne Norbinak, mert Feja Tibor egy kicsit túlhajszolja magát és megoszlik a figyelme a szervezés, edzés, menedzseri teendők stb. között, így sztem nem tudja a maximumot kihozni magából. Attól hogy egy másik edző is foglalkozna Norbival, Ő még nem lenne semmivel sem kevesebb, sőt az a másik edző észrevehetne olyan lehetőségeket, eddig rejtett képességeket ill. hibákat Norbinál, amit Feja Úr nem.

Feja Úr, egy kicsit engedni kellene az egóból és meglátja a siker sem marad el, sőt az Ön megítélése a sportág rajongói körében is sokkal pozitívabb lenne.

DeGa
1 underdog 2015-11-16 09:13:37
Vasárnap este óta keresem a megfelelő szavakat erre a videóra. Megtaláltam, de szvsz a cenzorok csípőből kitörölnék, ezért le se írom!Hurd legyőzte LarátVasárnap hajnalban összecsapott a WBA és az IBF nagyváltósúlyú világbajnoka; szoros volt.
Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
20:30 Sport 1 Labdarúgás
21:00 Sport 2 Ökölvívás
21:10 DIGI Sport 1 Labdarúgás
20:00 Eurosport 1 Snooker
20:30 Eurosport 2 Gyorsasági motorverseny
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek