www.monokli.com
aktuális hírek az ökölvívás szerelemeseinek
monokli.com publikálva: 2016. aug. 27., szombat, 21:55 14968 olvasás - 19 komment

Nemesapáti Norbert vs Umar Salamov

a teljes meccs
a teljes meccs

Nemesapáti Norbert keddi, Oroszországi küzdelmének felvétele.

Értékelés: (Eddig 1 szavazat érkezett)
Ez elég gyenge lett... 1 Harmatos kis írás... 2 Adok még egy lehetoséget... 3 Alaposabb munkát várok el... 4 Nem ártana jobban tájékozódni a témával kapcsolatban... 5 Elmegy, bár vannak hiányosságok... 6 Elég jól sikerült... 7 Szépen kidolgozott, korrekt írás... 8 Teljesen belefedkeztem az olvasásba... 9 Ha minden cikk ilyen lenne... :) 10

Szólj hozzá!!
Név:
E-mail cím:
Regisztráció
Belépés
Regisztráció lépései:
1. Kérem adjon meg egy felhasználói nevet és egy email címet!
2. Kattintson a "Regisztráció" menügombra!
3. Az e-mailben kapott linken keresztül aktiválhatja a regisztrációját!
4. Kattintson a belépés gombra!
Megmondóbox:
BB kódok: [b]félkövér[/b] [u]aláhúzott[/u] [i]dőlt[/i]
Elküld
Frissít
Fordít
Hozzászólások: ( 20 hozzászólás érkezett )
20 dr.kotász 2016-09-04 19:13:08
TIB!

Ez a minimum amivel tartozom a sok tanításért. :)


Kedves Nobody!

Azt,h lazán dobta-e vagy sem azt nem tudhatjuk,zsírosnak meg nagyon zsíros biztos,h nem volt Kelemennek.(2 milla Bute ellen azért nem olyan hú de sok, pláne ha eltöri néhány bordádat meg az orrodat)
Szerintem azért elég sok 2 ügy közötti hasonlóság:Balázst is félnehézbe bokszoltatták címmeccsen vagy ő is be lett fizetve a "Világ híres vágóhídjai" körutazásra.Csak elég erős kettős mércét látok itt sokaknál:Norbit mindenkit félti ezerrel,Kelement meg ugyanezek a fórumozók ekézik mert nem vág ehhez jó képet.Egyikük sem nyeretlen két éves.
Hát,ha Smith egy menet alatt lerendezi Norbit akkor lehet már jövőre indulhat a civil karrier.
19 TIB 2016-09-04 13:21:26
dr.kotász

Te nem vagy semmi! ,,elég volt egyszer kétszer megráznia a fejét meg töltőt otthon felejteni és zuhant is agyában-egy tarkón keresztül érkezett- golyóval a magyar rögvalóság bokszgödrébe." Rég röhögtem ezen a fórumon ekkorát!Kössz!

Nobody

Én is remélem nem lesz semmi baj.
18 Nobody 2016-09-04 12:52:19
dr.kotász

Kelemen "lazán" dobott jó pár zsíros meccset... tehát részemről teljesen érthető, hogy Félix dobta. Ez teljesen más ügy.
Remélem Smith kiüti Norbit már az első menetben és nem játszik el vele...
(Az élő bokszzsák szerepre gondoltam.)

"jó felhozó" aha, majd ha így folytatja 30 évesen már kettőig sem tud elszámolni...

Bár ugye, ha a mérlegéből indulunk ki, elő ránézésre a 21 3 nem rossz mérleg (egy laikusnak...)
17 dr.kotász 2016-09-04 00:35:42
TIB

Nem olvastad el rendesen amit írtam:nem azt mondtam,h Gattó és Bogesz soha nem okozott meglepetést,hanem azt,h MEGLEPETÉSEKET.Viperát jobb bokszolónak tartom Norbinál, belőle tényleg sok mindent ki lehetett volna hozni.A félnehézsúlyú kanadai egy 25 évvel ezelőtti Gálfival is feltörölte volna a padlót.
A fegyveres hasonlatod kissé cinikus. Azt simán el tudom képzelni,hogy pisztolyt nyomtak Norbi fejéhez.Lásd Kelement akinek elég volt egyszer kétszer megráznia a fejét meg töltőt otthon felejteni és zuhant is agyában-egy tarkón keresztül érkezett- golyóval a magyar rögvalóság bokszgödrébe.
Az igaz most gyengébb a felhozatal,mint 10-20 évvel ezelőtt.
16 TIB 2016-09-03 20:08:39
dr.kotász

Igenis okoztak. Egyenlőre Gálfi azt a Catleyt ütötte ki, aki később a WBC világbajnoka lett. Bogesz Gomezt a terminátort radírozta le több ezer őrjöngő angol előtt élő közvetítésben. Vipera azzal az orosszal nyomott le döntetlen szagú 12 menetet, aki jelenleg a WBO ranglista vezetője és Douglast is koszos módon kiütötte. Interkonti övek voltak az igaz. Az is igaz, hogy nem két számmal nagyobb ellenfelek ellen

Norbi miért van félnehézben? Gondolom pisztolyt nem nyomnak a fejéhez, hogy ott legyen. Olyan téren meg igenis kurva nagy a különbség, hogy valaki csak nyeli-nyeli az ütéseket, valaki meg egyenrangú partner a ringen, ha csak pár menetben is.

Abban igazad van, hogy lehet úgy is szoros a meccs, hogy az egyik fél nem nyer menetet,de legyünk őszinték. Ez és a kanadai meccs tükörsima vereség volt.. Nem?

Amúgy akiket felsoroltam igaz, ,,csak" interkonti öveket hoztak, de manapság ki csinálja utánuk?

15 dr.kotász 2016-09-03 13:53:17
Kedves TIB!

Jó a kérdésed valszeg erre Nemesapáti sem tudna válaszolni,de ez amúgy teljesen indifferens :attól,h nem nyer menetet lehet szoros a meccs és attól hogy nyer párat lehet egyoldalú."bárki" hozhat el övet egyszer,ahhoz feltétlen még jó felhozónak se kell lenni elég egy nagyképű bajnok meg egy lucky punch. Bogesz és Gálfi sem okoztak "meglepetéseket" (erőst nem láttam)csak egyszer azok is "csak" interkonti övek voltak.Előbbi a visszavágon úgy rémlik már -a sok testütéstől-első menetektől kezdve elég intenzíven ellenőrizgette a ring padlózatát.Nem akarom lebecsülni a teljesítményüket,de nem is egy mérettel nagyobb ellenfelekkel bunyózgattak úgyhogy simán lehet Norbit velük egy sorban emlegetni.
A jó felhozónak bőven elég ha úgy-ahogy partiban van a bajnokkal és nem azon agyal,h"miko mehetek má a kasszához ?".
Abban egyet értek,h Fejat érdemtelenül ütik itt ennyire,de nagyjából azt csinálja,mint a másik f,csak itt kisebbek az ellenfelek közötti amplitúdó. Nekem az se lenne sokkal szimpatikusabb ha Norbi ezerrel aprítaná a grúzgaluskákat a levesbe azután nagy bajnokunkat egy TOP úgy kiütné,mint Obelix a centúriót.
14 TIB 2016-09-03 10:44:40
dr.kotász

Jó felhozó??? Ez tág fogalom. Én azt hittem ezen olyan bunyósokat értenek, akik a külföldi nem kókler ellenfelek elleni meccseket szorossá tudják tenni és időnként meglepetéseket is okoznak, öveket hoznak haza.

Ezalatt ilyen neveket értek: Bognár, Gálfi, Szabó, Erős, vagy Félix visszavonulása után Vipera a ruszkiknál, meg Afrikában. Norbi külföldi meccsein számold már meg nekem, hogy egyáltalán hány menetet nyert és pontosan melyiken az Esclara elleni első menetet kivéve......

Persze lehet jó felhozót érteni azalatt is, aki végigáll 10 menet folyamatos verést.

Amúgy Fejánál a rengeteg rossz mellett említsük meg, hogy két WBO címmérkőzést is leszervezett Norbinak, meg az ami edzőtábort, a WBC Youth címmérkőzést stb. Az ellenfelekbe nem megyek bele. Félixen kívül ő az egyetlen aki ennyit belepumpált egy saját bunyósba.
13 boxpetya 2016-09-03 01:34:36
sracok. mirol beszeltek ? ez egy jo meccs volt !
12 fedor 2016-09-02 21:24:57
Borzasztó:-(
11 tiby 2016-09-02 17:32:39
Nemesapáti azt csinálja ami a munkája bokszol,senki nem szegez kést a nyakához h kényszerítse erre. Nem lesz megváltó ezt tudjuk, de bizonyította hogy van küzdőszelleme nem véletlenül kap újabb címmecseket. És ami nem mellékes hogy sokkal jobban keres ezekkel mint egy itthoni hatodvonalas kiütésével.
10 Den 2016-09-02 13:08:04
Évekkel ezelőtt teljes egyetértésben megírtuk a Monoklin, hogy egyikünk sem érti a 2 súlycsoporttal feljebb való versenyeztetés mikéntjét?! Már minden kérdést feltettünk, de válaszokat a folyamatosan elszenvedett lényeges vesztes meccsek ellenére nem kaptunk- kapunk és nem is fogja tudni Feja megmagyarázni...

Én folyamatosan- naponta- nézem vissza felvételről az UFC gáláit, mivel profi box nincs, illetve a jövő héten lesz legelőbb. Némelyik UFC gála szenzációs minden szinten.
9 gobe 2016-09-01 22:05:23
Nobody!Keresedre itt vagyok!Velemenyemre vagy kivancsi?Feja egy ..... nem akarom fokozni mert kitiltanak a monoklirol es azt nem szeretnem.Csinaltatott szegeny gyerekkel par hurkaval mecseket hogy kesöbb levagassa!!!Norbi tehetseges gyerek de tapasztalat nulla is egy ilyen mocsok leszedi!Parancsoljal Nobody Maradok tisztelettel!

8 dr.kotász 2016-09-01 21:09:32
Nincs itt semmi érdekes tessenek tágulni...kb ennyi a sztori, kiveséztük már egy párszor ezt az elmúlt pár évben.Ne is legyünk hipokriták,Feja azt csinálja mint minden tőkeszegény menedzser:itthon egy kicsit hizlal,hogy kinn egy kicsit fogyaszthasson a mérlegen.Bizonyára Norbi felléphetne a csabai fesztiválon is,jóval kevesebb zsetonért,de akkor meg sírnánk,hogy már megint hurka.Norbert egy jó felhozó,remélem ennek megfelelően keres is és nem mindenkinek kell 30 fölött beindítania a civil karrierjét.
7 TIB 2016-09-01 20:49:27
Nobody

Igen ez a legrosszabb. Nem is értem ezt az egészet. Ilyen fiatalon ráadásul. Remélem Feja időben bedobja a törölközőt, ha a meccs eléri azt a bizonyos pontot és nem jutnak odáig mint Kanadában....
6 Nobody 2016-09-01 17:22:31

Ilyenkor hol vagytok NAGYMAGYAR hozzászólók???

gobe zion meg a többi igazi bokszoló, tökös, mindent mindenkinél jobban tudó???
Most nincs vélemény?
Miért?
Elmondom nektek! Azért, mert egyetértés van! Most nem tudtok gyűlölködni, meg keménykedni...stb.

Feja egy B@LFASZ!! Nem edző!
Amúgy Nemesapáti árva? Mert szerintem ezt egy normális szülő sem engedné...

fusion

Manapság az a bűncselekmény amit éppen annak mondanak... de igazad van ez már hihetetlen kategória! :(

TIB

Szerintem pont ez a lehető legrosszabb... (mármint lábon kihordani).
5 fusion 2016-08-31 19:59:03
Megint elveretik Norbit tizedikén,egy két számmal nagyobb ellenféllel,Feját ki kéne találni ha nem lenne.
Ez már lassan a bűncselekmény kategória,hihetetlen.
4 fusion 2016-08-31 19:59:03
Megint elveretik Norbit tizedikén,egy két számmal nagyobb ellenféllel,Feját ki kéne találni ha nem lenne.
Ez már lassan a bűncselekmény kategória,hihetetlen.
3 TIB 2016-08-31 19:53:05
Most nézem ki a következő ellenfele! Te kurva élet... Itt se volt semmi, amit ilyen fiatalon lábon kihordott, de ez most egy kicsit más lesz.
2 pedrinho 2016-08-31 12:50:16
Megvan Norbi utóda miután hülyére verték:zümi vagy ki a tököm:)
1 makibox 2016-08-29 16:15:14
Egy újabb vereség... belefér.

Legfrissebb


Juhász Adrienn Európa-bajnokJuhász Adrienn aranyat szerzett a 22 éven aluli ökölvívók romániai Európa-bajnokságán, a +81 kilósok kategóriájában.
Wilder önként átadta a WBC övet JoshuánakIsmét vitathatatlan világbajnoka van a királykategóriában Anthony Joshua személyében.
Szeptemberre halaszthatják a GGG-Canelo visszavágót?Elhalasztják? Logikus döntésnek látszik, mindjárt mondjuk, hogy miért az!TV-ajánló
Sport1 | Sport2 | SportM | SportKlub | DigiSport | Eurosport | Eurosport 2
10:00 Sport 1 Televíziós vásárlás
09:15 Sport 2 Labdarúgás
10:25 DIGI Sport 1 Köz/vetítők
10:30 Eurosport 1 Labdarúgás
10:30 Eurosport 2 Kerékpár
Impresszum Levél nekünk Médiaajánlat www.monokli.com monokli@monokli.com
Küzdelem a spamelők ellen Magyar hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke Magyar Honlap Linkek